Branding

BEST design WEEK – Dizajn je svuda

Branding

Udruženje studenata tehnike Evrope — BEST Beograd, četrnaesti put zaredom organizuje seminar dizajna i brendiranja, BEST design WEEK,  od 18. do 24. maja 2024. godine, koji će se održati na Fakultetu organizacionih nauka.

 

Seminar je originalan projekat lokalne grupe BEST Beograd, koji u kontinuitetu već dugi niz godina uspešno plasira kvalitetno obrazovanje od strane najaktuelnijih stručnjaka sa našeg tržišta. Kako je seminar  prepoznatljiv po svom kvalitetnom edukativnom programu, tako je i po vizuelnom identitetu, kreativnosti i inovativnosti.

Radionice su namenjene svim zainteresovanim studentima, bez obzira na to da li oni imaju ili nemaju dosadašnje iskustvo iz ponuđenih oblasti. Na taj način, pohađanje seminara je idealna prilika da se stekne novo, ili po mogućnosti, unapredi već stečeno znanje. Cilj projekta je da se obezbedi besplatno savladavanje, napredovanje i usavršavanje na polju grafičkog dizajna, web dizajna, digitalne fotografije i video montaže.

Seminar se sastoji iz šest radionica na kojima se obrađuju sledeće teme:

  • Graphic Design Basic – radionica na kojoj se studenti upoznaju sa osnovama grafičkog dizajna i korišćenjem adekvatnih softvera koji im omogućavaju da lako savladaju proces od ideje do realizacije.
  • Graphic Design Advanced – omogućava studentima, koji već imaju predznanje u ovom polju, proširenje svog dosadašnjeg znanja i vidika. Podstaći će napredak svojih veština za korišćenje programa iz oblasti grafičkog dizajna i usavršiće ih kroz rad na brendiranju, odnosno na kreiranju vizuelnog identiteta.
  • Web Design HTML/CSS – program je namenjen studentima koji imaju želju da probude svoje potencijale, sticanjem osnovnog znanja iz web dizajna pomoću alata koje nude programski jezici HTML i CSS. Takođe, steći će i osnovna tehnička znanja o načinu funkcionisanja web sajtova.
  • Web Design React – idealan je za polaznike koji dobro poznaju osnove web dizajna i koji su savladali pisanje kodova, ali im je potrebna pomoć i dodatno znanje o mogućnostima koje koji nudi React, kako bi učinili svoj sajt još boljim.
  • Digital Photography – predstavlja radionicu namenjenu svim studentima zainteresovanim za izradu visoko kvalitetne fotografije, željnim da nauče koje su to osnove i teorijska znanja koja će im koristiti u budućem radu. Na samom kraju seminara imaće priliku da praktično primene svoje veštine fotografisanja.
  • Video Editing – s obzirom na širinu primene audio i video zapisa, nezamislivo je izostavljanje ove radionice sa seminara. Njeni polaznici imaju mogućnost da steknu osnovna znanja obuhvaćena režijom i radom u softveru namenjenom za takav posao. Svim studentima, koji se deklarišu kao ljubitelji filma, omogućeno je da se oprobaju u ovom divnom poslu.

Pored navedenih radionica organizujemo i dan predavanja posvećen ažurnostima savremenog dizajna – Design Insight koji će se održati 8. maja. Cilj predavanja je da podstaknemo kreativnost studenata zainteresovanih da se bave dizajnom i brendiranjem, motivišemo njihov napredak kroz zanimljiva predavanja predavača i stručnjaka u svojoj oblasti. U okviru ovog događaja, studenti će imati mogućnost da diskutuju sa najuticajnijim dizajn stručnjacima sa naših prostora. Predavanju će moći da prisustvuju svi učesnici, kao i zainteresovani studenti koji nisu učesnici radionica, uz prijavu.

Prijave za učešće na BEST design WEEK-u su otvorene od 24. aprila do 9. maja na sajtu bdw.best.rs gde možete naći više informacija o projektu. Sve radionice su besplatne, a po završetku seminara, učesnici će dobiti sertifikat o učešću.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Branding

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2023] HOMEPAGE.CREATIVE.DIGITAL: „Rebrending kampanja za Padrino dostavu“

Advertiser Serbia22. април 2024.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2023] SEÑOR: „Od naših ruku, s naše zemlje“ za L’ortolano

Advertiser Serbia5. април 2024.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2023] SVA: „Kolašin Valleys“

Advertiser Serbia1. април 2024.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2023] LEO BURNETT: „Fonly – Telefoni i samo telefoni“ za A1 Srbija

Advertiser Serbia4. март 2024.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2023] CREATIVE DISORDER STUDIO: „Created for AI, by AI“ za Diplo Fondaciju

Advertiser Serbia25. фебруар 2024.

IT kompanija Seavus menja naziv u Kinšift

Advertiser Serbia24. новембар 2023.

MITJA TUŠKEJ, Formitas Group: „Ako kao brend ne znaš ko si, kome si namenjen i sa kim se boriš – ne možeš biti, na kraju dana, ni uspešan“

Advertiser Serbia17. октобар 2023.

Stethoscope, alat za istraživanje zadovoljstva i angažovanost zaposlenih, sada se zove Luppa

Advertiser Serbia15. септембар 2023.

Najbolji saveti kako da transformišite svoj lični brend uz pomoć ChatGPT-ja

Advertiser Serbia27. јул 2023.

Twitter ima novi logo

Advertiser Serbia24. јул 2023.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2022] OVATION: „Štark – I osmeh je tu!“

Advertiser Serbia17. мај 2023.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2022] SEÑOR: „Brand Facelift“ za Foreo

Advertiser Serbia10. мај 2023.

Dizajn je svuda, trinaesti put u Beogradu

Advertiser Serbia25. април 2023.

*DRV – Ideje koje izazivaju

Advertiser Serbia19. април 2023.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2022] SEÑOR: „Otkrij Varteks“

Advertiser Serbia28. март 2023.