Brendovi

Beko najavio proširenje na nova tržišta

Brendovi

BERLIN – Beko, najrbže rastući brend kućnih aparata u Evropi, predstavio je novu liniju proizvoda i inovativnih tehnologija na najvećem svetskom sajmu potrošačke elektronike i bele tehnike IFA, koji se održava u Berlinu od 2. do 7. septembra

Sa prisustvom u preko 100 zemalja sveta, ovaj brend najavio je proširivanje na tržišta azijsko-pacifičkog regiona i severne Amerike.

Na ovogodišnjem IFA sajmu brend Beko predstavio je svoje najnovije inovacije i tehnologije u kategoriji kućnih aparata i bele tehnike kao što su nova tehnologija hlađenja EverFresh+ 0°C koja održavajući vlažnost i temperaturu vazduha u frižideru produžava svežinu mesa, ribe i mlečnih proizvoda i do tri puta duže, potom IonGuard prva mašina za pranje posuđa koja oslobađa negativne jone koji cirkulišu unutar mašine, čime se neutrališu neprijatni mirisi i prečišćava vazduh, bez korišćenja štetnih gasova i hemikalija, kao i Auto GlassShield tehnologija sudo mašine koja je dizajnirana da zaštiti vaše čaše od korozije i produži njihov vek trajanja više od dvadeset puta, u poređenju sa standardnim mašinama za pranje sudova.

null

Za ljubitelje kuvanja Beko je predstavio i nova rešenja za spremanje hrane među kojima su Split & Cook rerna koja vam omogućava da kuvate dva jela na različitim temperaturama i uz različito vreme pripreme bez mešanja mirisa, kao i Indukciona ploča sa direktnim pristupom koja ima 9 nivoa grejanja i na kojoj je tokom kuvanja moguće kontrolisati svaku zonu ploče odvojeno.

Komentarišući ciljeve brenda Beko, generalni direktor njegove matične kompanije Arčelik, Hakan Blgurlu, izjavio je: „Naš cilj je da budemo jedan od tri najbolja brenda na svakom tržištu na kome poslujemo. Beko je naš vodeći globalni brend i već se dobro pokazao u Evropi, a sada nam je cilj da proširimo poslovanje na nova tržišta u Americi i azijsko-pacifičkom regionu“ ,i dodao:„ U poslednjih 7 godina, Beko je bio najbrže rastući brend kućnih aparata. Povećali smo svoj tržišni udeo na vodećim tržistima poput Francuske, Italije, Španije i Poljske, a najprodavaniji smo brend i u Velikoj Britaniji, najkonkurentnijem tržištu u Evropi.“

null

Ključ uspeha brenda Beko je partnerstvo sa kupcima. Beko koristi pametnu, fleksibilnu i efikasnu tehnologiju i proizvode kako bi pronašao rešenja za svakodnevne poslove i izazove, koji poboljšavaju živote njegovih kupaca.

Želimo da nas naši kupci prepoznaju kao ’Zvaničnog partnera njihovog svakog dana’ i zato razvoj proizvoda zasnivamo na stvarnom životu ljudi, njihovim potrebama i svakodnevnim frustracijama. Inovacije su ključni deo našeg uspeha. Svaka kompanija tvrdi da je inovativna, međutim ono što izdvaja Beko je što se mi fokusiramo na razvoj i korišćenje tehnologija koje mogu da naprave razliku danas i poboljšaju svakodnevicu naših kupaca“, objasnio je Hakan Bulgurlu.

IFA sajam je takođe bio prilika da se prikaže nova kolekcija malih kućnih aparata osmišljenih da dodatno olakšaju živote kupaca svojim novim funkcijama. Tim povodom predstavljeni su Beko Kuhinjska mašina sa ugrađenim elektronskim tajmerom i različitim dodacima za mešanje i mućenje koji ovaj aparat čine savršenim za strasne kuvare, Bean to Cup espreso aparat koji ima 5 nivoa mlevenja zrna čime zadržava pravi ukus kafe, Silent Storm EcoSmart usisivač koji zahvaljujući motoru za usisavanje visokog pritiska obezbeđuje tihi rad uz vrhunske performanse čišćenja na tvrdoj podlozi i na tepihu i SteamXtra pegla koja ima posebno dizajniran parni ventil i precizan vrh koji omogućuje brže peglanje i brzo uklanjanje neravnina.

null

Beko je premijum partner FK Barselone od 2014. godine, a partnerstvo sa ovim fudbalskim klubom proslavljeno je prezentovanjem Beko frižidera u bojama FK Barselone. Glavne karaktersitike ovog asortimana od 4 frižidera su tehnologija koja produžava svežinu namirnica i prepoznatljive boje FK Barselone na staklenim vratima.

Govoreći o uzbudljivom predstavljanju prvog ko-brendiranog proizvoda brenda Beko i Barselone, Bulgurlu je rekao: „Vrednosti koje dele Beko i Barselona, i naše partnerstvo, su veoma bitni za nas i želimo to da proslavimo. Zadovoljstvo nam je da predstavimo naš prvi ko-brendirani proizvod: Beko frižider sa tehnologijom EverFresh+, koja hranu održava svežom i do 3 puta duže.“

Vođen snažnim 70-godišnjim nemačkim nasleđem, brend Grundig koji je takođe deo Arčelika, promovisao je na IFA sajmu sadržajnu liniju inovativnih proizvoda, demonstrirajući uspešnu transformaciju iz brenda elektronskih proizvoda za potrošače ka naprednom globalnom proizvođaču uređaja za domaćinstvo. Predstavljena je nova generacija povezanih, efikasnih i ekoloških proizvoda koji su osmišljeni tako da unaprede živote njihovih korisnika.

Grundigova misija jeste kreiranje proizvoda koji ne samo da su odlični kada je reč o dizajnu i efikasnosti, nego koji ujedno i odgovaraju na potrebe digitalnog doba kroz pametne, agilne proizvode koji unapređuju život i pružaju konkretne prednosti stvarnim ljudima”, istakao je Hakan Bulgurlu.
Grundig postavlja održivost kao centralnu tačku svog poslovanja, te je na IFA sajmu predstavio svoju kampanju ‘Respect Food’ (‘Poštujte hranu’) uvodeći nove proizvode i tehnologije osmišljene kao odgovor na globalno pitanje bacanja hrane i visoke potrošnje energije. Kao zvanični partner udruženja ‘Food for Soul’ (‘Hrana za dušu’) koje je osnovao Masimo Botura, Grundig radi na podizanju svesti o borbi protiv bacanja hrane u kuhinjama.

Nova tehnologija CustomFresh+®, na primer, omogućava precizno podešavanje temperature u opsegu od -1°C do +2°C, čime se rok upotrebe prehrambenih proizvoda, mesa, ribe, sira, voća i povrća podužava do tri puta u odnosu na rokove upotrebe kod tradicionalnih frižidera; dok je nova rerna Fast & Healthy™ izvedena sa jedinstvenom funkcijom dehidriranja kroz kombinaciju mikrotalasnog i konvencionalnog zagrevanja, tako da omogućava pripremu zdravih obroka od voća i povrća koje je krenulo da vene, do 82% brže u odnosu na konvencionalno sušenje vrelim vazduhom. Za one koji teže prirodnom pristupu, novi frižider HerbGarden™ stvara savršeno okruženje za uzgajanje biljaka iz semena, bez upotrebe pesticida.

O brendu Beko
Beko je drugi najveći evropski brend bele tehnike i brend sa najbržim rastom u ovom sektoru. Internacionalni je brend kućnih aparata Arčelik grupe, koja ima 14 fabrika za proizvodnju bele tehnike sa trideset hiljada zaposlenih širom sveta i predstavništvima u dvadeset i sedam država. Arčelik nudi proizvode i usluge za 11 brendova (Arčelik, Beko, Grundig, Defi, Arktik, Blomberg, Elektrabregenz, Leisure, Flavel, Daulans i Altus) u 133 zemlje. Shodno tome, Arčelik Grupa je prošle godine zabeležila konsolidovani prihod u iznosu od 5,2 milijarde dolara.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

SVETLANA JOSIPOVIĆ, Telekom Srbija: „Ulažemo u obrazovanje mladih koji su pokretači pozitivnih promena u društvu“

Advertiser Serbia25. марта 2023.

Umro Gordon Mur suosnivač Intela i silicijumske doline

Advertiser Serbia25. марта 2023.

Ovation ft. Lovers, nova Anno Domini kolaboracija

Advertiser Serbia22. марта 2023.

IoT tehnologija: Digitalizovana poljoprivreda jedan od stubova digitalizacije Srbije

Advertiser Serbia20. марта 2023.

Nove linije Samsung Neo QLED i OLED televizora od sada su dostupne za prednarudžbinu uz fantastične poklone

Advertiser Serbia20. марта 2023.

Završen 7. „BizKod“, najuspešnije ekipe „Hakatonci Trče Počasni Krug“ i „GSM“

Advertiser Serbia20. марта 2023.

[SEE MARKETING 2022/23] JOVANA NESTOROVIĆ, Simpo: „60 godina postojanja Simpo posvećuje svim generacijama koje su svoje snove ostvarivale sa nama“

Advertiser Serbia20. марта 2023.

Izabrane pobedničke aplikacije na šestom Regionalnom app izazovu

Advertiser Serbia17. марта 2023.

Prestižna nagrada za kompaniju Telekom Srbija

Advertiser Serbia16. марта 2023.

Kineska automobilska industrija sve konkurentnija evropskim brendovima

Advertiser Serbia16. марта 2023.

Ivana Barišić postala ambasadorka brenda Planet of Plants

Advertiser Serbia16. марта 2023.

Uticaj snage procesora na kvalitet fotografije

Advertiser Serbia16. марта 2023.

Telekom Srbija grupa nastavlja da razvija poslovanje u regionu

Advertiser Serbia15. марта 2023.

Samsung Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G: Fantastično iskustvo za sve!

Advertiser Serbia15. марта 2023.

„Dobar Start” – Krovni stipendijski program kompanije Nelt

Advertiser Serbia14. марта 2023.