Brendovi

BARBIE SmartThings kuća iz snova – Samsung objavio partnerstvo sa kompanijom Warner Bros Pictures povodom premijere novog filma

Brendovi

Samsung je obeležio premijeru novog filma BARBIE kompanije Warner Bros Pictures ekskluzivnim 8K trejlerom i BARBIE SmartThings kućom iz snova na Samsung.com.

 

Kompanija Samsung Electronics objavila je svoje partnerstvo sa kompanijom Warner Bros Pictures, uoči premijere filma BARBIE, jednog od najvećih kulturnih događaja godine. Ekskluzivna saradnja sastoji se od globalne maloprodajne aktivacije i evropske digitalne aktivacije: BARBIE SmartThings „Dream House“ (kuća iz snova). Kampanja će biti lansirana kroz više kanala u dve faze ovog leta, počevši od globalne maloprodajne aktivacije u prodavnicama širom sveta.

Nakon zvanične premijere na velikom platnu, kupci u prodavnicama širom sveta mogu uživati u zvaničnom trejleru za film BARBIE u veličanstvenom 8K formatu na TV uređajima u Samsungp rodavnicama koji ističu impresivne vizuelne elemente samog filma. Ovaj potez je deo šireg partnerstva između kompanija Samsung i Warner Bros Pictures u oblasti 8K sadržaja i predstavlja uzbudljiv korak napred koji demonstrira mogućnosti Samsung Neo QLED 8K TV uređaja, a korisnicima pruža priliku za gledanje filmova u bioskopskom kvalitetu..

BARBIE SmartThings „Dream House“ na Samsung.com uvedena je širom Evrope od 10. jula 2023. godine sa ciljem da kroz scene iz svakodnevnog života oživi živopisan BARBIE svet uz pomoć platforme Samsung SmartThings. Platforma SmartThings savršeno povezuje uređaje i aparate u domu i jedan je od najvećih otvorenih ekosistema povezanih uređaja, sa preko 150 miliona korisnika širom sveta. Uz kontrolu preko samo jedne aplikacije, Samsung naloga i Wi-Fi veze, SmartThings omogućava korisnicima da dom prilagode svojim potrebama, prate energetsku potrošnju i čak podese atmosferu za organizovanje zabave na temu BARBIEu pravom BARBIE duhu.

Sa početne stranice BARBIE SmartThings se kreće u istraživanje legendarne BARBIE „Dream House“, gde je prikazano kako svako može da koristi platformu Samsung SmartThings. Na primer, posetioci posebne stranice mogu da istraže kako da koriste Galaxy Z Flip4 telefon da bi pokrenuli zabavu puštanjem pesama preko SmartThings aplikacije, dodaju svom izgledu malo ružičaste boje uz Galaxy Watch4 sat i koriste Jet Bot AI + Robot usisivač da bez napora očiste konfete nakon sopstvene proslave u kući iz snova, uz mnoge drugih scena iz svakodnevnog života.

BARBIE SmartThings „Dream House“ na Samsung.rs takođe prikazuje ceo spektar proizvoda gde korisnici mogu da kliknu na željeni artikal da bi direktno kupili.

Svi znatiželjni ljubitelji mogu naći BARBIE SmartThings kuću iz snova na linku i društvenim mrežama u Srbiji i ostatku Evrope.

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung inspiriše svet i oblikuje budućnost idejama i tehnologijama koje donose transformaciju. Kompanija redefiniše svetove televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema, livenih i LED rešenja. Za najnovije vesti posetite Samsung News Room na adresi http://news.samsung.com.

O filmu BARBIE
Živeti u BARBIE svetu znači biti savršeno biće na savršenom mestu. Osim ako niste u egzistencijalnoj krizi. Ili ako niste Ken. Kompanija Warner BrosPictures predstavlja film BARBIE u produkciji Heyday Films Production, LuckyChap Entertainment Production, NB/GG Pictures Production i Mattel Production. Warner Bros. Pictures distribucija filma u bioskopima širom sveta, počela je od 21. jula 2023. u SAD i od 19. jula u drugim zemljama. Film BARBIE je režirala Greta Gervig, a glavne uloge igraju Margot Robi, Rajan Gosling, Amerika Ferera, Kejt Mekinon, Isa Re, Rea Perlman i Vil Farel. Scenaristi su Greta Gervig i Noa Baumbah na osnovu lutke Barbike kompanije Mattel, a producenti su Dejvid Hejman, Margot Robi, Tom Ekerli i Robi Brener. Izvršni producenti su Gervig, Baumbah, Inon Krejz, Ričard Dikson, Majkl Šarp, Džozi Meknamara, Kortni Valenti, TobiEmerik i Kejt Adams. Muzički supervizor je Georgi Drakulias, a muziku su napisali Mark Ronson i Endrju Vajat.

O grupaciji Warner Bros Pictures
Grupacija Warner BrosPictures se sastoji od kompanija Warner Bros. Pictures, New Line Cinema i Warner Bros Pictures Animation. Warner Bros sarađuje da najinspirativnijim svetskim pripovedačima na stvaranju vrhunske zabave na svakom ekranu za gledaoce širom sveta. Grupacija Warner Bros Pictures je od osnivanja na čelu filmske industrije i nastavlja da bude vodeća kreativna snaga koja pravi filmove svih žanrova za prikazivanje u bioskopima širom sveta.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Zabrana u EU: Neće se više prodavati vazduh u kesicama čipsa, velike kutije za ambalažu…

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Amazon najavio Q, AI chatbot za kompanije

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Domaća CGI kampanja koja je privukla veliku pažnju

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

Eurobank Direktna sponzor 23. Beogradskog ekonomskog foruma

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

Velika Britanija: Lidl iznajmljuje božićne džempere potrošačima

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

vivo predstavlja Y17s: Za bezbrižne dane sa stilom

Advertiser Serbia25. новембра 2023.

IT kompanija Seavus menja naziv u Kinšift

Advertiser Serbia24. новембра 2023.

Novi dragulj planinskog turizma „Crowne Plaza Kolašin” u Crnoj Gori

Advertiser Serbia24. новембра 2023.

Glovo obeležava Black Friday uz popust i do 65% kod svojih 14 partnerskih prodavnica

Advertiser Serbia23. новембра 2023.

Ekonomičan i udoban „beg“ iz grada

Advertiser Serbia23. новембра 2023.

Nespresso i Fusalp vas vode u čarobni svet praznika

Advertiser Serbia23. новембра 2023.

Samsung Electronics jedan od pet najboljih globalnih brendova četvrtu godinu zaredom

Advertiser Serbia22. новембра 2023.

Zabranjena Toyota reklama zbog „promovisanja ponašanja koje je štetno po okolinu“

Advertiser Serbia22. новембра 2023.

Radnicima prilikom odabira posla najvažnija visina plate

Advertiser Serbia21. новембра 2023.

Poznati finalisti za prestižnu „SAM Godišnju nagradu 2023“

Advertiser Serbia21. новембра 2023.