Brendovi

Baloner s potpisom Lane Puljić manifestuje perfekcionizam i komunicira zanimljivu saradnju

Brendovi

Manifesting greatness baloner nastao je u saradnji Lokomotive i Manifesta, a proslavljen je na urbanom druženju ljubitelja oba brenda – modela i influencerke Lidije Lešić, pastry chefice Ivane Čuljak, DJ dua Vanillaz i koktel Meistera Dorijana Skoblara

 

Perfekcionisti će na kompromis pristati teško i uvek će se truditi da u svemu što rade – budu najbolji. Pisaće svoja pravila i svetu ponuditi najbolje od sebe. Kad pomislimo na perfekcionistu u kontekstu hrvatske fashion scene, pomislimo na Lanu Puljić. Zagrebačka dizajnerka koja stoji iza brenda Lokomotiva nedavno je proslavila 10 godina modnih uspeha, a sada je postojeći opus nadogradila još jednom saradnjom koja dodatno ističe sve ono što ona već jeste – i što bi mogla postati.
Jedinstveni, bezvremenski komadi s puno sjaja u visokokvalitetnim, raskošnim materijalima s potpisom Lokomotive svoju posebnost duguju ručnom radu i pažnji na detaljima. Drugim rečima – Laninom perfekcionizmu. Kako bi utelovila tu životnu filozofiju, stvorila je još jedan impozantni, ali ne i pretenciozni komad koji se savršeno uklopio u Lokomotivin identitet – Manifesting greatness baloner. Deo je to saradnje Lane i Manifesta, prvog premium biljnog likera na svetu, ekstenzije brenda Jägermeister. Unikatan, predimenzioniran, baloner je izrađen u samo jednom primerku, u crnoj boji, s kožnatim detaljima, a sa unutrašnje strane ga krasi i snažan, a diskretan print Manifesting greatness logotipa. Brending je ovde tako impozantan, a opet ekskluzivan i diskretan, baš kao i sam baloner.

Novi modni komad bio je središte urbane večere u zagrebačkoj Beštiji, tokom koje su gosti imali priliku da uživaju u signature meniju koji je bio inspirisan premium biljnim likerom – Manifestom. Večera je okupila ljubitelje oba brenda, poput Lidije Lešić, Ivane Čuljak Lošić, Dore Kraljević i DJ dua Vanillaz te ostalih Meistera i saradnika brenda Lokomotiva – ljudi koji u svemu što rade manifestuju perfekcionizam.

Svako jelo u kojem su uživali bilo je oplemenjeno ukusom prvog premium biljnog likera na svetu, a poznati Meister Dorijan Skoblar ovom je prigodom poslužio koktel dobrodošlice pod nazivom MANIFEST SOUR.

Stvoriti savršen odevni komad izazovan je i zanimljiv zadatak, posebno kada ga vežeš za brend s kojim deliš pogled na svet. Verujem da i Lokomotiva u ovoj kolaboraciji radi upravo ono što Jägermeister radi sa svojom premium ekstenzijom, a to je pomno promišljeni proizvod koji je ekskluzivan, stvoren za one s malo većim životnim iskustvom i istančanim stilom i ukusom, u kojem apsolutno uživamo, te se pritom osećamo jednostavno great. Brendovi smo koji ne pristaju na kompromis i želimo napraviti najbolji mogući proizvod u svojoj sferi delovanja, a verujem da smo u tome ovog puta i uspeli – rekla je Lana Puljić o zanimljivoj saradnji.

Baloner je utelovljenje beskompromisnog perfekcionizma koji je utkan duboko u identitet dvaju brendova. Novi statement komad samom pojavom odražava veličinu Lokomotive i Manifesta, ali i osobe koja ga nosi. Podsetimo, ovo je treći odevni komad nastao u saradnji s nemačkim biljnim likerom, nakon bomber i traper jakne. Za razliku od prva dva, ovaj je izrađen u samo jednom primerku, a prvi je put predstavljen na modnoj reviji povodom deset godina karijere Lokomotive. Utelovljenje je karaktera prvog premium biljnog likera na svetu koji je, baš kao Lanin baloner, stvoren za one koji iza sebe imaju bogato iskustvo, a koji u svemu što rade – teže perfekcionizmu.

 
Autor fotografija: Franko Kelam

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

[POGLED SA VRHA 2022/23] MILA LITVINJENKO, Aura: „Težište svih subvencija ne treba da budu strane firme već genijalni dobri domaći privredni subjekti“

Advertiser Serbia30. јануара 2023.

Kopaonik biznis forum i ove godine posvećen čitavom regionu

Advertiser Serbia30. јануара 2023.

[POGLED SA VRHA 2022/23] SONJA ĆETKOVIĆ, Infostud: „Ostvarili smo najbolje rezultate u poslednjih 20 godina“

Advertiser Serbia27. јануара 2023.

Kako kompanije vivo i ZEISS stavljaju fotografiju pametnih telefona u „fokus“

Advertiser Serbia27. јануара 2023.

SBB fondacija donirala novac školi za slepu i slabovidu decu

Advertiser Serbia27. јануара 2023.

Stiže Coca-Cola telefon

Advertiser Serbia26. јануара 2023.

Kampanje sa svrhom 2023 Warm Up „Brainwork for better world“

Advertiser Serbia25. јануара 2023.

Kompanija BlueCat najavljuje međunarodnu ekspanziju otvaranjem Centra za brigu o korisnicima i razvoj integracije u Beogradu

Advertiser Serbia24. јануара 2023.

Velika Britanija: Depozitni sistem od 2025

Advertiser Serbia24. јануара 2023.

Podignuta optužnica protiv carinskog agenta C&A

Advertiser Serbia20. јануара 2023.

Kopaonik Biznis Forum slavi jubilej – Tri decenije postojanja

Advertiser Serbia19. јануара 2023.

Glovo i njegovi korisnici u 2022. godini – Šta se, kada i kako naručivalo u godini iza nas?

Advertiser Serbia19. јануара 2023.

Samsung uvodi senzor slike od 200 megapiksela za vrhunski doživljaj visoke rezolucije na pametnim telefonima

Advertiser Serbia19. јануара 2023.

TM Roh: Kako strast i svrha podstiču mobilne inovacije

Advertiser Serbia18. јануара 2023.

Objavljen je konkurs za šesnaestu VIRTUS nagradu za filantropiju

Advertiser Serbia18. јануара 2023.