Brendovi

Atlantic Grupa dobitnik SAM nagrade za najbolji program za Razvoj talenata

Brendovi

BEOGRAD – Atlantic Grupa je dobitnik nagrade Srpske asocijacije menadžera za najbolji program za Razvoj talenata u 2018. godini, što je samo još jedno priznanje da je kompanija posvećena ostvarenju visokih standarda u upravljanju ljudskim resursima

 

Na svečanj dodeli SAM priznanja za 2018. godinu u 12 kategorija, koja je održana u sredu uveče, ovo značano priznanje u ime Atlantic Grupe, primio je Dragomir Kostić, generalni direktor Atlantic Brands-a, kao jedan od članova SAM asocijacije, koja ove godine obeležava 12 godina rada sa 450 članova koji se zalažu za unapređenje srpske privrede na svetskoj privrednoj pozornici.

Za nas je ovo priznanje vrlo značajno jer smo ove godine zaokružili deset godina kontinuiteta u izvrsnosti upravljanja ljudskim potencijalima u Atlantic Grupi i danas se upoređujemo sa najboljim kompanijama na tržištu. Promovišemo one HR prakse po kojima se ističemo u odnosu na konkurenciju, a jedan od programa je upravo proces upravljanja talentima i razvojem, koji je proglašen za najbolji i koji se zasniva na prepoznavanju jakih strana i oblasti razvoja zaposlenih. Kontinuiranim usavršavanjem i unapređenjem veština osiguravamo dalji profesionalni razvoj i razvoj karijera naših zaposlenih, ali i same kompanije – rakao je tom prilikom Dragomir Kostić.

Osnova nagrađenog Adventure programa Atlantic Grupe je međunarodno povezivanje odabranih mladih stručnjaka sa svih tržišta na kojima Atlantic posluje, adizajniran je kao inspirativna, uzbudljiva i drugačija razvojna aktivnost i kao takav odražava u praksi tri središnje kompanijske vrednosti; strast, kreativnost i rast. Projekat kompaniji obezbeđuje zdravu i snažnu vertikalu sukcesije i razvoj inovativnih projektnih rešenja. Učesnici programa u timovima rade na realnim strateškim inovativnim projektima razvijajući ih pod mentorskom palicom iskusnih kolega čitavih 9 meseci, dok najbolje ocenjeni projektni predlozi ulaze u realizaciju u sklopu redovnog poslovanja Atlantic Grupe.

Da ljudi i poslovanje Atlantic Grupe uživaju ugled odgovorne i stručne regionalne kompanije, o tome najbolje svedoče brojna stručna HR priznanja, među kojima se u poslednjih godinu dana izdvajaju: Top 3 BeActive nagrade za „Body and Mind program“, Evropska komisija; CEP sertifikat Poslodavac Partner za visoke standard u upravljanju Ljudskim resursima, po prvi put dodeljen i u Srbiji; Elizabeta Mirčevska, direktorka HR za Srbiju i Makedoniju – Najbolja HR menadžerku, Makedonska asocijacija za Ljudske resurse.
Atlantic Grupa, u Srbiji objedinjuje poslovanje kompanija Grand Prom, Soko Štark i Atlantic Brand. Poznati brendovi poput Smokija, Grand kafe, Cedevite, Bakine tajne, Argete, Donata… čine temelj profitabilnog poslovanja Atlantic Grupe kao jednog od lidera FMSG industrije u regionu, a u osnovi kompanijskog uspeha je preko 5.500 kolega na 10 tržišta, od čega oko 2.500 u Srbiji.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Brendovi

Kompanija Nectar donira 5 miliona dinara za nabavku testova za dijagnostiku COVID -19

Advertiser Serbia27. marta 2020.

Švajcarski hotel po sniženim cenama nudi poseban paket usluga „Kovid-19“

Advertiser Serbia27. marta 2020.

Bankarski trojanac Ginp zahteva novac u zamenu za informacije o broju zaraženih korona virusom u vašoj blizini

Advertiser Serbia26. marta 2020.

Volkswagen i Audi „promenili“ logotipe zbog korone

Advertiser Serbia25. marta 2020.

Sapun postao jedan od najtraženijih proizvoda u Srbiji

Advertiser Serbia25. marta 2020.

Raste prodaja oružja u Mađarskoj

Advertiser Serbia24. marta 2020.

Srbija dobija App Store

Advertiser Serbia24. marta 2020.

Kaspersky podržava zdravstvene ustanove besplatnim polugodišnjim licencama svojih proizvoda tokom COVID-19 pandemije

Advertiser Serbia23. marta 2020.

UNICEF nabavlja respiratore i zaštitnu opremu za Srbiju

Advertiser Serbia23. marta 2020.

Evropske pivare i destilerije prelaze na proizvodnju sredstva za dezinfekciju ruku

Advertiser Serbia20. marta 2020.

EU: Obračun s trgovcima koji zloupotrebljavaju strah od bolesti COVID-19

Advertiser Serbia20. marta 2020.

Predstavljen novi 5G Nokia pametni telefon – i to je jedini gedžet koji vam je potreban

Advertiser Serbia20. marta 2020.

Aerodrom „Nikola Tesla“ od podneva zatvoren za međunarodni saobraćaj

Advertiser Serbia19. marta 2020.

Besplatan tarifni dodatak „Net za Chat“ za korisnike Vip mobile

Advertiser Serbia18. marta 2020.

Volkswagen zatvara farbike u Evropi na dve nedelje

Advertiser Serbia17. marta 2020.