Brendovi

Atlantic Grupa dobitnik SAM nagrade za najbolji program za Razvoj talenata

Brendovi

BEOGRAD – Atlantic Grupa je dobitnik nagrade Srpske asocijacije menadžera za najbolji program za Razvoj talenata u 2018. godini, što je samo još jedno priznanje da je kompanija posvećena ostvarenju visokih standarda u upravljanju ljudskim resursima

 

Na svečanj dodeli SAM priznanja za 2018. godinu u 12 kategorija, koja je održana u sredu uveče, ovo značano priznanje u ime Atlantic Grupe, primio je Dragomir Kostić, generalni direktor Atlantic Brands-a, kao jedan od članova SAM asocijacije, koja ove godine obeležava 12 godina rada sa 450 članova koji se zalažu za unapređenje srpske privrede na svetskoj privrednoj pozornici.

Za nas je ovo priznanje vrlo značajno jer smo ove godine zaokružili deset godina kontinuiteta u izvrsnosti upravljanja ljudskim potencijalima u Atlantic Grupi i danas se upoređujemo sa najboljim kompanijama na tržištu. Promovišemo one HR prakse po kojima se ističemo u odnosu na konkurenciju, a jedan od programa je upravo proces upravljanja talentima i razvojem, koji je proglašen za najbolji i koji se zasniva na prepoznavanju jakih strana i oblasti razvoja zaposlenih. Kontinuiranim usavršavanjem i unapređenjem veština osiguravamo dalji profesionalni razvoj i razvoj karijera naših zaposlenih, ali i same kompanije – rakao je tom prilikom Dragomir Kostić.

Osnova nagrađenog Adventure programa Atlantic Grupe je međunarodno povezivanje odabranih mladih stručnjaka sa svih tržišta na kojima Atlantic posluje, adizajniran je kao inspirativna, uzbudljiva i drugačija razvojna aktivnost i kao takav odražava u praksi tri središnje kompanijske vrednosti; strast, kreativnost i rast. Projekat kompaniji obezbeđuje zdravu i snažnu vertikalu sukcesije i razvoj inovativnih projektnih rešenja. Učesnici programa u timovima rade na realnim strateškim inovativnim projektima razvijajući ih pod mentorskom palicom iskusnih kolega čitavih 9 meseci, dok najbolje ocenjeni projektni predlozi ulaze u realizaciju u sklopu redovnog poslovanja Atlantic Grupe.

Da ljudi i poslovanje Atlantic Grupe uživaju ugled odgovorne i stručne regionalne kompanije, o tome najbolje svedoče brojna stručna HR priznanja, među kojima se u poslednjih godinu dana izdvajaju: Top 3 BeActive nagrade za „Body and Mind program“, Evropska komisija; CEP sertifikat Poslodavac Partner za visoke standard u upravljanju Ljudskim resursima, po prvi put dodeljen i u Srbiji; Elizabeta Mirčevska, direktorka HR za Srbiju i Makedoniju – Najbolja HR menadžerku, Makedonska asocijacija za Ljudske resurse.
Atlantic Grupa, u Srbiji objedinjuje poslovanje kompanija Grand Prom, Soko Štark i Atlantic Brand. Poznati brendovi poput Smokija, Grand kafe, Cedevite, Bakine tajne, Argete, Donata… čine temelj profitabilnog poslovanja Atlantic Grupe kao jednog od lidera FMSG industrije u regionu, a u osnovi kompanijskog uspeha je preko 5.500 kolega na 10 tržišta, od čega oko 2.500 u Srbiji.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Brendovi

Ikea iz ponude izbacuje sve jednokratne plastične proizvode

Advertiser Serbia14. februara 2020.

Unilever prestaje sa reklamiranjem sladoleda deci u cilju smanjenja gojaznosti

Advertiser Serbia13. februara 2020.

Reklama koja govori da „ništa nije istinski skandinavsko“ povučena nakon burne reakcije javnosti

Advertiser Serbia12. februara 2020.

Predstavljanje True Story proizvoda

Advertiser Serbia12. februara 2020.

Banjalučka pivara donela odluku o osnivanju firme u Srbiji

Advertiser Serbia11. februara 2020.

Nove prestižne nagrade za Château de Gourdon

Advertiser Serbia10. februara 2020.

Pobuna u Amazonu: Nismo roboti, gazdi zarađujemo milijarde, a on ne bi izdržao smenu s nama

Advertiser Serbia9. februara 2020.

Apple priznao da namerno usporava iPhone

Advertiser Serbia8. februara 2020.

NBS kaznila dve banke zbog netačnih reklama

Advertiser Serbia6. februara 2020.

Dodeljene tradicionalne nagrade po izboru magazina PC Press, Maxi aplikacija najbolja u 2019. godini

Advertiser Serbia5. februara 2020.

Belgija će zabraniti reklamiranje duvanskih proizvoda

Advertiser Serbia5. februara 2020.

VOLIMO LJUDE! (ili) HR iskustva Nordeusa, DIRECT MEDIA United Solutions i Atlantic Grupe

Advertiser Serbia3. februara 2020.

Super Bowl: Bill Murray ponovio ulogu iz filma Dan mrmota

Advertiser Serbia3. februara 2020.

Munchmallow i Ovation BBDO brend filmom predstavili novu „Priču za sebe“

Advertiser Serbia30. januara 2020.

Sberbank ponovo najvredniji ruski brend u svetu

Advertiser Serbia30. januara 2020.