Magazini

United Media dovodi Forbes u region

United Media, vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Evropi potpisala je ugovor sa Forbesom kojim je planirano pokretanje licenciranih Forbes digitalnih izdanja u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i organizovanje prepoznatljivih Forbes konferencija i događaja.

 

Kao dodatak jednom od najuticajnijih poslovnih medijskih brendova, novi Forbes portali biće vrhunske platforme za iniciranje razgovora i tema o nekim od najuticajnijih lidera, menadžera, investitora i preduzetnika iz Adriatic regije, onima koji pokreću promene, transformišu poslovanje i imaju značajan uticaj na svet.

Uzbuđeni smo što ćemo zajedno sa United Media pokrenuti Forbsova izdanja u Adriatic regionu“, rekao je Peter Hung iz Forbes-a. „Posvećeni smo promovisanju preduzetništva širom sveta, a novim izdanjima u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini značajno ćemo povećati naše prisustvo u Evropi”.

Velika je čast i privilegija za United Media da sarađuje sa tako velikom i uglednom kompanijom kao što je Forbes. Ovaj ekskluzivni ugovor je u skladu sa našim strateškim planom o proširenju poslovanja i razvoju novih platformi za naše korisnike. Pokretanje digitalnih izdanja Forbesa u regionu je značajan korak napred u ostvarivanju cilja da čitaocima pružimo najnovije vesti i informacije o poslovanju, finansijama i drugim važnim temama. Ovom saradnjom moći ćemo da im ponudimo pristup Forbsovom sadržaju i analizama i uvereni smo da će ovo doneti suštinsku promenu u digitalnom okruženjuna teritoriji jugoistočne Evrope”, rekla je Aleksandra Subotić, izvršna direktorka United Media.

Ugovorom je predviđeno da, do kraja godine, bude pokrenuto pet novih Forbes Adria sajtova. Oni će u potpunosti imatu pristup svim Forbes sadržajima ali će donositi i lokalne priče. Forbes izdanja u Srbiji, Hrvatskoj, BiH, Crnoj Gori i Sloveniji vodiće iskusni urednici i novinari koji će se pobrinuti da lokalni sadržaj bude jedinstveni prilagođen potrebama publike. Kako privreda u Adriatic regionu nastavlja da raste i da se razvija, Forbes sajtovi će biti tu da pruže najnovije vesti, analize i uvid u svet poslovanja.

O United Media:
United Media je deo United Group-a i vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Evropi. Posluje u osam zemlaja i ima 4.200 zaposlenih, a godišnje proizvodi više od 40.000 sati originalnog sadržaja koji vodeći međunarodni operateri distribuiraju na tržište od više od 40 miliona ljudi.
Pored toga, u svom portfoliju ima 55 televizijskih stanica, od kojih sedam sa nacionalnom dozvolom i uspešan digitalni portfolio od 30 veb portala, kao i šest štampanih izdanja i 5 radio stanica. Kompanija takođe nudi jedinstvenu uslugu oglašavanja sa prodajom reklamnih slotova i preciznim targteiranjem u skladu sa ciljnom grupom za odabrane kanale.

O Forbesu:
Forbs slavi uspeh proslavljajući one koji su ga postigli i one koji žele da ga postignu. Forbes okuplja najuticajnije lidere i preduzetnike koji pokreću promene, transformišu poslovanje i imaju značajan uticaj na svet.
Brend danas dopire do više od 140 miliona ljudi širom sveta kroz svoje pouzdano novinarstvo, prepoznatljive LIVE i Forbes virtuelne događaje, prilagođene marketinške programe i 45 licenciranih lokalnih izdanja u 76 zemalja.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Magazini

Journal proslavio prvi rođendan ekskluzivnim partyjem u Beogradu

Advertiser Serbia29. маја 2023.

Britanski „Vog“ objavio prvo izdanje na Brajevom pismu

Advertiser Serbia15. маја 2023.

Ponovo izlazi Le Monde diplomatique na srpskom: Novi sajt i pretplata na onlajn izdanje čuvenog lista

Advertiser Serbia7. априла 2023.

Dodeljeno 20 nagrada za proslavu 7. rođendana Diplomacy & Commerce magazina

Advertiser Serbia5. априла 2023.

United Media postala većinski vlasnik slovenačke kompanije Adria Media

Advertiser Serbia28. новембра 2022.

Pozorišne novine Ludus slave 30 godina postojanja

Advertiser Serbia24. октобра 2022.

U Rovinju na ekskluzivnom party-ju predstavljen Journal Srbija, novi digitalni lifestyle magazin za dobar životni stil

Advertiser Serbia26. септембра 2022.

DIJANA STEVANOVIĆ iz agencije REPRESENT COMMUNICATIONS dobitnica nagrade NAJ ŽENA

Advertiser Serbia21. априла 2022.

SIMONA KRUHAR GABERŠČEK, Marketing Magazin: „PRO PR konferencija je jedan od onih događaja kojima morate da prisustvujete, koji svaki komunikator treba da poseti“

Advertiser Serbia21. априла 2022.

BOBAN SPASOJEVIĆ, Diplomacy&Commerce Croatia: „Dobar PR u modernoj ekonomiji je pola posla“

Advertiser Serbia11. априла 2022.

ROBERT ČOBAN, Color Press Group: „Važnost PR-a je danas možda čak i veća nego ikada ranije“

Advertiser Serbia6. априла 2022.

Politikin Zabavnik proslavio 83. rođendan

Advertiser Serbia1. марта 2022.

„Borba“ proslavila 100 godina postojanja

Advertiser Serbia21. фебруара 2022.

Dovršena akvizicija akcija preduzeća sa zajedničkim ulaganjem Axel Springera u Mađarskoj, Srbiji, Slovačkoj, Estoniji, Letoniji i Litvaniji

Advertiser Serbia17. фебруара 2022.

Color Press Group predstavlja novog člana porodice: Stigao je wellness magazin „Natural Health”

Advertiser Serbia15. децембра 2021.