Brendovi

4 saveta za savršenu svakodnevnu fotografiju sa vivo X80 Pro

Brendovi

Pri saradnji na modelu X80 Pro, kompanijama vivo i ZEISS, globalnom lideru u optici i optoelektronici, glavni cilj bio je da svojim korisnicima omoguće snimke vrhunskog kvaliteta i savršeno iskustvo snimanja.

 

U nameri da svakodnevne trenutke učini posebnim, vivo predstavlja četiri lakih saveta koji će svaku fotografiju i snimak dovesti do savršenstva.

Iako je idealan trenutak za snimanje takozvani „zlatni sat“ koji predstavlja period dana neposredno pred zalaska ili izlaska sunca – vivo X80 Pro omogućava vrhunski snimak u svakom osvetljenju. Pun potencijal glavnog objektiva, može se uvideti po tome koliko dobro podnosi slabo osvetljenje, posebno koristeći HDR za balansiranje jakog svetla u inače tamnim scenama. HDR, ili „High Dinamic Range“, izdvaja detalje iz najtamnijih i najsvetlijih delova vaše slike i stvara bolju ravnotežu boja u celini. Posebno je pogodan za pejzaže i portrete, pogotvu kada postoji širok raspon između najtamnijih i najsvetlijih delova vaše fotografije. Tu je i ZEISS T* premaz sa kojim, u kombinaciji sa zadnjom kamerom X80 Pro, performanse noćne scene ostaju prvorazredne. ZEISS T* premaz takođe, poboljšava prenos svetlosti i pomaže u smanjenju refleksije.

Funkcije kamere najbolje je uočiti kada je izazovete živopisnim bojama i dinamičnim okruženjem. Zato kompanija vivo svojim korisnicima pruža dva profila boja – profil živopisnih boja i neutralan profil. Standardni AI profil, bojama pruža veći nivo vedrine i zasićenosti dok ZEISS Natural Color profil poboljšava verodostojnost boja i olakšava promene boje i osvetljenosti tokom snimanja.

Zahvaljujući razvijenom AI softveru, kamera može da identifikuje mnogo različitih scena i subjekata i zatim inteligentno podesi parametre da bi napravio lepše efekte i boje.
ZEISS Natural Color profil omogućava vivo X80 Pro da reprodukuje prirodne boje i automatski optimizuje i preciznu ekspoziciju i balans bele, omogućavajući korisnicima da u svojim uređajima zabeleže scenu verodostojnu onome što vide ispred sebe.

Zahvaljujući funkciji švenkovanja kamere, vivo X80 Pro omogućava izuzetno snimanje objekata u pokretu, tako što kombinuje tehnologiju praćenja pokreta subjekta, tehnologiju segmentacije ljudske pozadine i inteligentnu pozadinsku bokeh tehnologiju. Praćenjem kretanja subjekta tokom ekspozicije možete stvarati dinamične, ali stabilne snimke. Zahvaljujući 50mm Gimbal Portrait kameri X80 Pro, korisnici mogu da snime vizuelno upečatljive portrete sa jasnim subjektom i pozadinom prikazanom u linearnom zamućenju pokreta.

Kompanije vivo i ZEISS ohrabruju korisnike da, pored standardnih režima za snimanje videa i fotografisnje, istraže dodatane funkcije svojih vivo X80 Pro uređaja i naizgled svakodnevne momente učine trenucima za pamćenje.

###
O kompaniji vivo

vivo je tehnološka kompanija koja stvara odlične proizvode utemeljene na vrednosti zasnovane na dizajnu, sa centralnim fokusom na pametne uređaje i inteligentne usluge. Cilj kompanije je izgradnja mosta između ljudi i digitalnog sveta. Zahvaljujući jedinstvenoj kreativnosti, vivo pruža korisnicima sve ugodniji digitalan život. Vodeći se osnovnim vrednostima kompanije, koje uključuju Benfen*, sa fokusom na dizajn i korisničko iskustvo, kao i kontinuirano učenje i timski duh, vivo je implementirao strategiju održivog razvoja, sa vizijom da postane korporacija svetske klase, sa još većim fokusom na društvenu odgovornost.
Okupljanjem i razvijanjem najboljih lokalnih talenata, sa ciljem pružanja vrhunskog kvaliteta, vivo je podržan kroz mrežu razvojno-istraživačkih centara, smeštenih u Šenženu, Donguanu, Nanđingu, Pekingu, Hangzou, Šangaju i Šijanu, fokusirajući se na razvoj najsavremenijih potrošačkih tehnologija, uključujući 5G, veštačku inteligenciju, industrijski dizajn, sistem za fotografisanje i druge nadolazeće tehnologije. vivo je takođe osnovao inteligentnu mrežu proizvodnih baza (uključujući ovlašćeni proizvodni centar), gde proizvodi približno 200 miliona pametnih telefona godišnje. Do sada, vivo je razgranao prodajnu mrežu u više od 70 zemalja i regiona i uživa poverenje više od 400 miliona korisnika širom sveta.
* ,,Benfen” je pojam u kineskom jeziku koji opisuje stav raditi prave stvari na pravi način – što je idealan opis misije kompanije vivo, da gradi tehnologiju za opšte dobro.

O novostima u kompaniji vivo možete saznati na vivo.com/rs

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

[POGLED SA VRHA 2022/23] MILA LITVINJENKO, Aura: „Težište svih subvencija ne treba da budu strane firme već genijalni dobri domaći privredni subjekti“

Advertiser Serbia30. јануара 2023.

Kopaonik biznis forum i ove godine posvećen čitavom regionu

Advertiser Serbia30. јануара 2023.

[POGLED SA VRHA 2022/23] SONJA ĆETKOVIĆ, Infostud: „Ostvarili smo najbolje rezultate u poslednjih 20 godina“

Advertiser Serbia27. јануара 2023.

Kako kompanije vivo i ZEISS stavljaju fotografiju pametnih telefona u „fokus“

Advertiser Serbia27. јануара 2023.

SBB fondacija donirala novac školi za slepu i slabovidu decu

Advertiser Serbia27. јануара 2023.

Stiže Coca-Cola telefon

Advertiser Serbia26. јануара 2023.

Kampanje sa svrhom 2023 Warm Up „Brainwork for better world“

Advertiser Serbia25. јануара 2023.

Kompanija BlueCat najavljuje međunarodnu ekspanziju otvaranjem Centra za brigu o korisnicima i razvoj integracije u Beogradu

Advertiser Serbia24. јануара 2023.

Velika Britanija: Depozitni sistem od 2025

Advertiser Serbia24. јануара 2023.

Podignuta optužnica protiv carinskog agenta C&A

Advertiser Serbia20. јануара 2023.

Kopaonik Biznis Forum slavi jubilej – Tri decenije postojanja

Advertiser Serbia19. јануара 2023.

Glovo i njegovi korisnici u 2022. godini – Šta se, kada i kako naručivalo u godini iza nas?

Advertiser Serbia19. јануара 2023.

Samsung uvodi senzor slike od 200 megapiksela za vrhunski doživljaj visoke rezolucije na pametnim telefonima

Advertiser Serbia19. јануара 2023.

TM Roh: Kako strast i svrha podstiču mobilne inovacije

Advertiser Serbia18. јануара 2023.

Objavljen je konkurs za šesnaestu VIRTUS nagradu za filantropiju

Advertiser Serbia18. јануара 2023.