Jubileji

20. Jubilarna međunarodna PRO PR konferencija na Plitvičkim jezerima

Jubileji

Međunarodna PRO PR konferencija i njeno 20. jubilarno izdanje biće održano od 4. do 7. maja u hotelu Jezero na Plitvičkim jezerima.

 

Učesnike konferencije očekuje 16 predavanja i 2 panela, a moto ovogodišnje konferenciji je “green public relations, green responsibilities” – “zeleni odnosi sa javnošću, zelena odgovornost”. Svoj dolazak među ostalima potvrdili su: Martin Nesirky, direktor informativne službe Ujedinjenih nacija, John Shield, direktor komunikacija na BBC-ju, Carlos Chaguaceda, direktor komunikacija Museo Nacional Del Prado, Erik den Hoedt, upravnik operative u Ministarstvu opštih poslova u Holandiji, a osim stranih predavača govoriće i oni domaći i regionalni.
Panel pod nazivom: “Telling the truth, is it enough to cut thru the fog of lies” – „Govoriti istinu, je li dovoljno prorezati maglu laži“, moderiraće Richard Linning, a Jelena Gavrilović Šarenac, rukovodilac korporativnih komunikacija u Henkelu, moderiraće panel “Green communications in sustainable development communications” – “Zelene komunikacije u komunikacijama održivog razvoja”.

Srećan sam što je ovo “putovanje”, koje traje 20 godina uspelo staviti PRO PR konferenciju u liderski položaj edukacijske platforme koja je pod motom “Networking In Motion” – “Povezivanje u pokretu”, fokusirana na teme odnosa sa javnošću. U ovih 20 godina organizovano je 285 predavanja, 32 radionice i 33 panela, i više od 4100 učesnika bio je deo ove konferencije. Volim uvek naglasiti da ona nije nikakav spektakl, mi smo fokusirani na znanje, primere iz prakse odnosa sa javnošću i povezivanje koje predstavlja jedan od ključeva uspeha. Namenjeni smo svima onima koji se bave odnosima sa javnošću što je veliki organizacioni izazov, ne zbog programskih tematika, već zbog lidera koji stvaraju unutar ove industrije odnosa sa javnošću, a njih je zaista malo unutar regiona koji svakodnevno upravljaju ugledom, a da su priznati zbog svog rada, etičnosti u poslovanju i neprestanom učenju što se na kraju može brzo i proceniti. Iako svi govore o digitalnoj transpormaciji, digitalne komunikacija ne mogu bez odnosa sa javnošću koji su takođe doživeli svoju transformaciju, onu sadržajnu, organizacijsku, ali i kroz svoje oblike zadataka koji se neprestano nadograđuju šireći vidike opštoj i internoj javnosti.” izjavio je Danijel Koletić, Predsednik organizacionog odbora Međunarodne PRO PR konferencije.

U sklopu ovogodišnjeg PRO PR-a, 11. put za redom dodeliće se PRO PR GLOBE Awards priznanja. Ovo je jedinstveni program nagrađivanja, fokusiran je na dodelu priznanja pojedincima, a ne projektima. U skladu s pravilnikom, bivši dobitnici ovog priznanja nominiraju buduće, a u ovom procesu ne uplaćuju se nikakva finansijska sredstva. Osim PRO PR GLOBE Awards priznanja pojedincima, dodeliće se tradicionalno priznanja PRO PR Vision City, PRO PR Vision Manager i PRO PR Indigo Awards. Dodela priznanja će se održati 5. maja u sklopu svečane ceremonije. Konferenciju je utemeljila agencija Apriori World, a ovo je ujedno i jedina konferencija kojoj podršku pruža vodeće svetsko udruženje za odnose sa javnošću PRCA – The Public Relations and Communications Association sa sedištem u Londonu, Singapuru i Dubai-u.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Jubileji

BELhospice proslavio 20. rođendan: Jubilej posvećen podizanju svesti o palijativnoj nezi u Botaničkoj bašti “Jevremovac“

Advertiser Serbia20. мај 2024.

RAB SRBIJA obeležava 15 godina postojanja

Advertiser Serbia30. јануар 2024.

„Politika“ slavi 120. rođendan

Advertiser Serbia25. јануар 2024.

Ćirilica i tehnologija, godišnjica .срб domena

Advertiser Serbia22. јануар 2024.

Infinum i A1 Hrvatska već 18 godina podižu lestvicu kvaliteta digitalnih proizvoda

Advertiser Serbia1. децембар 2023.

Nelt – 30 godina na pravoj ruti

Advertiser Serbia30. новембар 2023.

„Dnevnik” 81 godinu sa čitaocima

Advertiser Serbia15. новембар 2023.

V+O Communication proslavio jubilej – 15 godina uspešnog poslovanja u Srbiji

Advertiser Serbia7. новембар 2023.

vivo: tri godine uspeha i inovacija na evropskom tržištu

Advertiser Serbia20. октобар 2023.

Dnevni list Večernje Novosti proslavio 70 godina postojanja

Advertiser Serbia16. октобар 2023.

Stada Gis Srbija obeležava 10 godina poslovanja

Advertiser Serbia28. септембар 2023.

20 godina od privatizacije Fabrike duvana u Nišu

Advertiser Serbia6. септембар 2023.

Pre 65 godina počelo emitovanje televizijskog programa u Srbiji

Advertiser Serbia23. август 2023.

IKEA proslavlja 80 godina poslovanja

Advertiser Serbia29. јул 2023.

Glovo slavi 4 godine u Srbiji: Preko 44 miliona proizvoda isporučeno kupcima u preko 30 gradova

Advertiser Serbia6. јул 2023.