Jubileji

20. Jubilarna međunarodna PRO PR konferencija na Plitvičkim jezerima

Jubileji

Međunarodna PRO PR konferencija i njeno 20. jubilarno izdanje biće održano od 4. do 7. maja u hotelu Jezero na Plitvičkim jezerima.

 

Učesnike konferencije očekuje 16 predavanja i 2 panela, a moto ovogodišnje konferenciji je “green public relations, green responsibilities” – “zeleni odnosi sa javnošću, zelena odgovornost”. Svoj dolazak među ostalima potvrdili su: Martin Nesirky, direktor informativne službe Ujedinjenih nacija, John Shield, direktor komunikacija na BBC-ju, Carlos Chaguaceda, direktor komunikacija Museo Nacional Del Prado, Erik den Hoedt, upravnik operative u Ministarstvu opštih poslova u Holandiji, a osim stranih predavača govoriće i oni domaći i regionalni.
Panel pod nazivom: “Telling the truth, is it enough to cut thru the fog of lies” – „Govoriti istinu, je li dovoljno prorezati maglu laži“, moderiraće Richard Linning, a Jelena Gavrilović Šarenac, rukovodilac korporativnih komunikacija u Henkelu, moderiraće panel “Green communications in sustainable development communications” – “Zelene komunikacije u komunikacijama održivog razvoja”.

Srećan sam što je ovo “putovanje”, koje traje 20 godina uspelo staviti PRO PR konferenciju u liderski položaj edukacijske platforme koja je pod motom “Networking In Motion” – “Povezivanje u pokretu”, fokusirana na teme odnosa sa javnošću. U ovih 20 godina organizovano je 285 predavanja, 32 radionice i 33 panela, i više od 4100 učesnika bio je deo ove konferencije. Volim uvek naglasiti da ona nije nikakav spektakl, mi smo fokusirani na znanje, primere iz prakse odnosa sa javnošću i povezivanje koje predstavlja jedan od ključeva uspeha. Namenjeni smo svima onima koji se bave odnosima sa javnošću što je veliki organizacioni izazov, ne zbog programskih tematika, već zbog lidera koji stvaraju unutar ove industrije odnosa sa javnošću, a njih je zaista malo unutar regiona koji svakodnevno upravljaju ugledom, a da su priznati zbog svog rada, etičnosti u poslovanju i neprestanom učenju što se na kraju može brzo i proceniti. Iako svi govore o digitalnoj transpormaciji, digitalne komunikacija ne mogu bez odnosa sa javnošću koji su takođe doživeli svoju transformaciju, onu sadržajnu, organizacijsku, ali i kroz svoje oblike zadataka koji se neprestano nadograđuju šireći vidike opštoj i internoj javnosti.” izjavio je Danijel Koletić, Predsednik organizacionog odbora Međunarodne PRO PR konferencije.

U sklopu ovogodišnjeg PRO PR-a, 11. put za redom dodeliće se PRO PR GLOBE Awards priznanja. Ovo je jedinstveni program nagrađivanja, fokusiran je na dodelu priznanja pojedincima, a ne projektima. U skladu s pravilnikom, bivši dobitnici ovog priznanja nominiraju buduće, a u ovom procesu ne uplaćuju se nikakva finansijska sredstva. Osim PRO PR GLOBE Awards priznanja pojedincima, dodeliće se tradicionalno priznanja PRO PR Vision City, PRO PR Vision Manager i PRO PR Indigo Awards. Dodela priznanja će se održati 5. maja u sklopu svečane ceremonije. Konferenciju je utemeljila agencija Apriori World, a ovo je ujedno i jedina konferencija kojoj podršku pruža vodeće svetsko udruženje za odnose sa javnošću PRCA – The Public Relations and Communications Association sa sedištem u Londonu, Singapuru i Dubai-u.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Jubileji

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2022] OVATION: „25 godina Telekoma Srbija“

Advertiser Serbia13. марта 2023.

Svetski dan radija

Advertiser Serbia13. фебруара 2023.

Radio Beograd 2 obeležava 65. rođendan

Advertiser Serbia9. фебруара 2023.

Coca-Cola HBC Srbija proslavila 25 godina poslovanja na našem tržištu

Advertiser Serbia21. децембра 2022.

SMS napunio 30 godina

Advertiser Serbia3. децембра 2022.

Televizije širom sveta obeležavaju svoj dan, i dalje bude najveću pažnju

Advertiser Serbia21. новембра 2022.

„Dnevnik“ u Matici srpskoj proslavio 80 godina izlaženja

Advertiser Serbia15. новембра 2022.

Kompanija Bambi posluje 55 godina

Advertiser Serbia20. октобра 2022.

vivo proslavlja drugu godinu na evropskom tržištu

Advertiser Serbia20. октобра 2022.

BBC napunio 100 godina

Advertiser Serbia18. октобра 2022.

140. rođendan Caffe Vergnano

Advertiser Serbia7. октобра 2022.

98 godina Radio Beograda

Advertiser Serbia2. октобра 2022.

Televizija Beograd slavi 64. rođendan

Advertiser Serbia23. августа 2022.

Velika SBB nagradna igra za sve korisnike

Advertiser Serbia17. августа 2022.

Emoji obeležili 20. rođendan

Advertiser Serbia18. јула 2022.