Festivali

150 izvođača, 70 programskih sadržaja, prvi put 4 dvorane i noćni razgovori: Uskoro počinju Dani komunikacija

DK2024 će u Rovinju od četvrtka okupiti komunikacijsku industriju i ponuditi im nezaboravno trodnevno iskustvo uz mnoštvo programskih sadržaja koji će se protezati od dana pa sve do noći – i tu neće stati, jer se program prvi put nastavlja u novom ponoćnom segmentu!

 

Dani komunikacija, dugoočekivani festival kreativnosti, komunikacija i tržišnog oglašavanja, samo što nisu počeli, a organizatori su najavili bogatiji program nego ikada. Nove sale, novi predavači i novi formati – sve to možete pronaći u rovinjskom dizajnerskom hotelu Lone od 11. do 14. aprila. Program festivala i ove godine očekuje svetske stručnjake na glavnoj bini, domaće komunikatore u opuštenom ambijentu, produktivne razgovore i razmenu inovativnih ideja i novih znanja.

VIŠE OD 150 IZVOĐAČA I 70 PROGRAMA U 4 SALE
Učesnike festivala, uz više od 150 izvođača, očekuje 70 programskih segmenata na svim festivalskim lokacijama, a digitalne teme, kreativnost u regiji, haloucinogeni AI, važne institucije, uspesi, neuspesi i kreativnost, od lokalnog do globalnog i komunikatorska perspektiva samo su neke od tema kojima će se komunikatori ovom prilikom baviti. Dani komunikacije poznati su po prevazilaženju svih granica: učesnike ove godine očekuju četiri sale – poznata 360° bina AAA dvorane, koja će ugostiti niz vodećih svetskih imena struke, dvorana BEE je rezervisana za najaktuelnije teme, DK LLLounge, koji učesnicima i panelistima omogućava odličnu interakciju u opuštenoj atmosferi i novu salu ŠŠŠumica powered by Addiko bank.

MIC DROP
Važan deo ovog nezaboravnog doživljaja i odlične produkcije čine i iskusni voditelji centralne festivalske bine – od proglašenja zvezda glavnog programa do proglašenja zvezda stručnih takmičenja koje pod reflektorima glavne Hall AAA dobijaju nagradu za najbolja marketinška ostvarenja. Antonija Mandić već je dobro poznato lice dnevnog programa, neizostavna Ida Prester ove godine će biti domaćin dodele nagrada IdejaX, Young Lions, Effie Croatia i MIXX Awards, a prvo veče će priznanja na dodeli nagrada BalCannes za najbolje regionalne projekte podeliti duo Galeb Nikačević Hasci-Jare i Lela Laković.

PONOĆNI RAZGOVORI I VRHUNSKI BEATOVI
Kada se završi dnevni program, zabava ne prestaje jer je vreme da se prepoznaju najbolji u lokalnoj i regionalnoj industriji! A posle ceremonije dodele, definitivno nije vreme za spavanje jer – the show must go on. O čemu će se raspravljati u glavnoj sali – i to nakon ponoći? Samo o ključnim temama, na tipično-netipične načine karakteristične za DK zajednicu. Na pozornicu će u najnovijem DK formatu, Midnight Muttering: Too Late Insights, izaći Oobah Butler i Micaela Mantegna, dok će Galeb Nikačević Hasci-Jare biti zadužen za pitanja bez dlake na jeziku, u mračnoj i opuštenoj atmosferi, uz vibracije dobre muzike koje dolaze iz kluba.

Učesnici planiraju da veče provedu i u plesu: u četvrtak će učesnici moći adrenalin nakon zasluženih strukovnih priznanja da potroše u klubu Lone gde će ih DJ Bizzo powered by INA provesti kroz muzičke decenije; u petak, za zabavu su zaduženi DJ Felver, DJ Rea i DJ Leggiero powered by Antique, a festival će u trijumfalnom tonu zatvoriti žurka koju će DJ-irati festivalski headlineri: FUCK ENDINGS. LOVE HAPPY ENDINGS.

PLES, POKRET I SUNCE
Učesnici će moći da se pripreme za dane ispunjene predavanjima i panel diskusijama opuštanjem na jogi uz izlazak i zalazak sunca u prelepom ambijentu, a od ove godine i na dve sesije posvećene fizičkoj pripremi za svakodnevne izazove: prva sesija je posvećena vežbema disanja i opuštanja, dok je druga kreirana posebno za duge kancelarijske dane. A pored meditativnih aktivnosti, potreban je i malo dinamičniji kardio: po prvi put, nakon dnevnih predavanja, učesnici će uživati u afterpartyjima – ni više ni manje nego na sunčanoj plaži uz muziku i šveps.

Vremena je još malo – svi kreativci, marketari, digitalci, mediji i ostali komunikatori koji ove godine žele da budu u društvu domaćih i svetskih tržišnih lidera, informacije o učešću mogu pronaći na www.danikomunikacija.com.

O DANIMA KOMUNIKACIJA:
Dani komunikacija prepoznati su kao jedan od najboljih evenat-a na svetu prema britanskom Association Excellence Awardsu zbog svog out of the box pristupa, jedinstvene festivalske ponude, visokokvalitetne produkcije i organizacije. Dugo iščekivano novo izdanje festivala – koji je poznat po tome da se na njemu okupljaju ključni predstavnici oglašivača, agencija, stručnjaci za odnose s javnošću, predstavnici medija i ostali profesionalci iz komunikacijske industrije ključni za stvaranje i pokretanje promena – ovog proleća je očaralo sve one koji komunikacijsku industriju istovremeno mrze i vole, ali prema njoj, zahvaljujući ovom festivalu koji zdušno okuplja komunikacijsku zajednicu, nikako ne mogu biti ravnodušni. Više informacija pročitajte na zvaničnim stranicama festivala www.danikomunikacija.com.

O ORGANIZATORIMA:
Hrvatska udruga društava za tržišno komuniciranje (HURA) je vodeće strukovno udruženje u sektoru tržišnih komunikacija u Hrvatskoj. Članice HURA-e neke su od najboljih i najnagrađivanijih nacionalnih agencija. HURA organizuje nacionalni festival tržišnog komuniciranja Dane komunikacija s pripadajućim takmičenjima Effie, IdejaX, MIXX i Young Lions, marketinšku akademiju HOWtoWOW, regionalnu reviju reklamnih agencija BalCannes, redovne edukacije i mnoge druge projekte. Bori se za poboljšanje tržišnih uslova i napredak čitave industrije, što uključuje lobističke aktivnosti, pregovaranje sa zakonodavcem, promociju struke, brojna istraživanja i statistike u industriji, savetovanje i drugo. Izvan granica deluje u sklopu svetskog udruženja agencija VoxComm, EACA-e (Europskog udruženja agencija za tržišno komuniciranje), ekskluzivni je predstavnik organizacija Cannes Lions i Effie Worldwide za Hrvatsku te je kroz Interactive Advertising Bureau (IAB) Croatia deo svetske mreže IAB Global Network.

Više o HURA-i saznajte na www.hura.hr, Facebook i LinkedIn stranicama

Interactive Advertising Bureau (IAB) Croatia kolektivni je predstavnik i ambasador industrije interaktivnog marketinga i velike svetske organizacije IAB Global Network u Hrvatskoj. Delovanjem unutar Hrvatske udruženje društava za tržišno komuniciranje (HURA-e), povezuje najvažnije aktere angažovane u rastu interaktivnog marketinga i insistira na najvišem standardu, a hrvatsko je tržište ovom akvizicijom postalo bogatije za brojne materijale, specijalizovane edukacije, nagrade, istraživanja, analize i network koji će ekskluzivno biti dostupni kroz IAB Croatia.
Više informacija pronađite na www.iab-croatia.com te na Facebooku i LinkedInu.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Festivali

Iskoristite veliku pre-summer sale akciju za SoMo Borac ulaznicu

Advertiser Serbia20. мај 2024.

Sean Poropat, kreativni direktor i suosnivač Studija Sonda, pozvan je u žiri ovogodišnjeg Cannes Lions festivala

Advertiser Serbia3. мај 2024.

Sean Poropat i Ivan Golubić predstavljaju hrvatsku kreativnost u žiriju Cannes Lionsa

Advertiser Serbia3. мај 2024.

Poznati finalisti Effie Awards Serbia 2024

Advertiser Serbia25. април 2024.

Pripremite kalendare, poznat je datum 12. izdanja SoMo Borca!

Advertiser Serbia24. април 2024.

Mr.Goodvertising u Beogradu u okviru „Kampanje sa svrhom 2024″ Warm Up-a

Advertiser Serbia18. април 2024.

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Advertiser Serbia16. април 2024.

Kreativna kampanja „Susjedi“ agencije Futura DDB nagrađena je bronzom na IdejaX takmičenju

Advertiser Serbia15. април 2024.

Na Danima komunikacija objavljeni dobitnici prestižnih nagrada za najefektivnije marketinške projekte

Advertiser Serbia14. април 2024.

Regionalna nagrada za Iskrenost otišla u ruke Agencije DRV

Advertiser Serbia14. април 2024.

Titula najbolje digitalne kampanje u Hrvatskoj pripala Valamar Rivieri i SeekandHitu!

Advertiser Serbia14. април 2024.

BBDO Zagreb je agencija godine IdejeX, Imago Ogilvy osvajač Grand Prixa, a Kraš najbolji oglašivač IdejeX

Advertiser Serbia13. април 2024.

Počelo najveće izdanje Dana komunikacija

Advertiser Serbia12. април 2024.

Stručnjaci širom regije na BalCannesu nagradili najbolje kreativce BiH, Hrvatske, Severne Makedonije, Slovenije i Srbije

Advertiser Serbia12. април 2024.

Prvi AI asistent komunikacijske industrije: DK Sidekick je novi član organizacionog tima Dana komunikacija

Advertiser Serbia10. април 2024.