Brendovi

00 Agentkinja Nomi je snimljena…u potpunosti na pametnom telefonu

Brendovi

Britansku glumicu Lašanu Linč (Lashana Lynch), koja tumači ulogu 00 agentkinje Nomi u predstojećem filmu o Džejmsu Bondu pod nazivom „Nije vreme za umiranje”, snimio je poznati fotograf sa društvenih mreža Ben Meklin (Ben Maclean) u sklopu najveće globalne marketinške kampanje kompanije HMD Global, doma Nokia telefona. Ben ima preko pola miliona pratilaca na društvenim mrežama i poznat je po svojim kreativnim fotografijama i trikovima

 

Na snimanju, koje je održano u legendarnom Pajnvud studiju (Pinewood Studios), Lašana Linč se pojavila u ulozi nove 00 agentkinje Nomi zajedno sa Nokia 8.3 5G(1) telefonom u sceni inspirisanoj filmom o Džejmsu Bondu, uz seriju neverovatnih efekata i opremu od skoro 10 metara uz pomoću koje je Ben podignut u vazduh kako bi snimio najbolju fotografiju. Nokia 8.3 5G telefon je ‘jedini gedžet koji vam je potreban’.

Fotografije dolaze nakon vesti najavljene u martu, da je kompanija HMD Global zvanični telefonski partner 25. filma o Džejmsu Bondu, „Nije vreme za umiranje”. U filmu će biti predstavljenveliki broj različitih uređaja uključujući Nokia 8.3 5G telefon, istinski globalni 5G1 pametni telefon spreman za budućnostkoji dolazi sa moćnom PureView četvorostrukom kamerom sa ZEISS optikom, kao i legendarni Nokia 3310 koga fanovi dobro poznaju i vole.

Ovo partnerstvo omogućava kompaniji HMD Global da demonstrira svoj status globalnog provajdera AndroidTM pametnih telefona, pokazujući svoju posvećenost bezbednosti, brzini i inovaciji, i zadovoljavajući potrebe najzahtevijih korisnika na svetu.

Lašana Linč, koja tumači ulogu 00 agentkinje Nomi u filmu „Nije vreme za umiranje”, rekla je: „Svet u kome živimo podrazumeva da svi imamo najbolje gedžete u džepovima. Neverovatno je šta sve pametni telefoni danas mogu da urade. Uzbuđena sam što otkrivam ovaj novi pametni telefon kako bismo obeležili najavu filma Nije vreme za umiranje u novembru. Nokia 8.3 5G je dokaz da su Bond gedžeti uvek ispred drugih.”

Florian Seiche, izvršni direktor kompanije HMD Global koja proizvodi Nokia telefone, izjavio je: „Malo koji projekat iz oblasti kulture postavlja tehnologiju u svoj fokus, kao što to čini film Nije vreme za umiranje. Posvećenost samog filma inovacijama zajedno sa neverovatnom tehnologijom koju poseduje svaki Nokia pametni telefon, što naše uređaje čini jedinim gedžetima koji su potrebni svima – pa čak i 00 agentkinji, je upravo ono zbog čega je ovo partnerstvo posebno.”
„Poverenje, bezbednost i legendarni dizajn su temelji na kojima se zasniva svaki Nokia telefon. Izuzetno smo ponosni što najnoviju tehnologiju možemo učiniti dostupnom svima i radujemo se što će tome doprineti naše najnovije partnerstvo.“

Predstavljanje novog poglavlja Nokia telefona možete pogledati danas u 17:00h na Nokia Mobile YouTube.

(1)pokrivenost je ograničena i vaš mrežni provajder je možda ne podržava. Stvarna brzina zavisi od mreže i drugih faktora.

O kompaniji HMD Global

Smešten u gradu Espo, u Finskoj, HMD Global Oy je sedište Nokia telefona. Kompanija HMD dizajnira i prodaje seriju pametnih i funkcijskih telefona namenjenih velikom broju korisnika, u različitim cenovnim grupama. Usmerena na inovacije i kvalitet, kompanija HMD je ponosni ekskluzivni nosilac licence Nokia mobilnih telefona i tableta. Za dodatne informacije, posetite sajt www.hmdglobal.com. Nokia je zaštićena robna marka Nokia korporacije.

O filmu NIJE VREME ZA UMIRANJE

Nije vreme za umiranje u bioskopima će biti dostupan ovog novembra kroz Universal Pictures International u UK i MGM u US preko njihovog United Artists Releasing banner.

Sinopsis:

U filmu Nije vreme za umiranje Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće dugo trajati, jer se pojavljuje njegov stari prijatelj iz CIA, Feliks Liter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

O kompaniji EON Productions
Kompanije EON Productions Limited i Danjaq LLC su u potpunom vlasništvu i pod upravom Broccoli/Wilson porodice. Kompanija Danjaq sa sedištem u SAD-u je, zajedno sa kompanijom Metro Goldwyn Mayer Studios suvlasnik autorskih prava na postojeće filmove o Džejmsu Bondu i kontroliše pravo na buduću produkciju tih filmova. Kompanija EON Productions, partner kompanije Danjaq, je producentska kompanija sa sedištem u Velikoj Britaniji koja snima filmove o Džejmsu Bondu od 1962. godine, i zajedno sa kompanijom Danjaq kontroliše globalnu robu koja je u vezi sa filmom. Za više informacija posetite www.007.com.

O kompaniji Metro Goldwyn Mayer
Kompanija Metro Goldwyn Mayer je vodeća kompanija u industriji zabave koja je fokusirana na produkciju i globalnu distribuciju filmskog i televizijskog sadržaja. Kompanija poseduje jednu od najbolje opremljenih svetskih biblioteka filmskog i televizijskog sadržaja vrhunskog kvaliteta. Pored toga, MGM ulaže u domaće i međunarodne televizijske kanale i većinski je vlasnik i distributer za kompaniju United Artists Media Group (UAMG). Za više informacija posetite www.mgm.com.

O kompaniji Universal
Kompanija Universal Pictures International (UPI) je međunarodna divizija kompanije Universal Pictures za marketing i distribuciju. U Velikoj Britaniji, Irskoj, Španiji, Italiji, Nemačkoj, Švajcarskoj, Holandiji, Francuskoj, Rusiji, Koreji, Australiji, Meksiku, Brazilu, Hong Kongu, Indiji i Kini, UPI direktno promoviše i distribuira filmove kroz svoje lokalne kancelarije, kreirajući kampanje i strategije koje odgovaraju kulturi i tržišnim specifičnostima tih teritorija. U drugim delovima sveta, UPI sarađuje sa kompanijama Paramount i Sony u distribuciji filmova sve tri kompanije. Kompanija Universal Pictures je deo NBCUniversal-a, jedne od vodećih svetskih kompanija za medije i zabavu u razvoju, produkciju i marketing zabavnog sadržaja, vesti i informacije namenjene globalnoj publici. Kompanija NBCUniversal je produžnica kompanije Comcast Corporation.

O kompaniji United Artists
United Artists Releasing, zajednički poduhvat kompanija Metro Goldwyn Mayer (MGM) i Annapurna Pictures (Annapurna), je američka kompanija za objavljivanje filmskog sadržaja. Utemeljen na nasleđu slavnog filmskog studija United Artists, predstavlja mesto na kom filmski stručnjaci dobijaju podršku u vidu sveobuhvatnog pristupa marketingu, publicitetu i distribuciji. Kompanija United Artists Releasing nudi autorima sadržaja alternativnu mogućnost distribucije izvan studijskog sistema i podržava filmske poduhvate kompanija Annapurna i MGM, kao i filmove trećih strana.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

IKEA i Little Sun predstavljaju SAMMANLÄNKAD kolekciju inspirisanu sunčevom svetlošću

Advertiser Serbia30. марта 2023.

Prva donacija u 2023. godini realizovana u Srednjoj školi „Sveti Ahilije“ u Arilju

Advertiser Serbia29. марта 2023.

Kroz program „Znanjem do posla“ do željene karijere i bolje budućnosti predstavljene usluge karijernog vođenja i savetovanja (KViS)

Advertiser Serbia29. марта 2023.

TS Ventures fond Telekoma Srbija i Microsoft zajednički ulažu u startape

Advertiser Serbia28. марта 2023.

Poslovi sa srednjom školom za platu veću od 1.000 evra

Advertiser Serbia28. марта 2023.

Tencentov prihod od internet oglasa raste po prvi put posle više od godinu dana

Advertiser Serbia28. марта 2023.

„Sat za našu planetu” – Kontinuirana podrška Eurobank Direktne

Advertiser Serbia27. марта 2023.

Infinum Foundation stipendira 10 srednjoškolaca iz cele Hrvatske

Advertiser Serbia27. марта 2023.

SVETLANA JOSIPOVIĆ, Telekom Srbija: „Ulažemo u obrazovanje mladih koji su pokretači pozitivnih promena u društvu“

Advertiser Serbia25. марта 2023.

Umro Gordon Mur suosnivač Intela i silicijumske doline

Advertiser Serbia25. марта 2023.

Ovation ft. Lovers, nova Anno Domini kolaboracija

Advertiser Serbia22. марта 2023.

IoT tehnologija: Digitalizovana poljoprivreda jedan od stubova digitalizacije Srbije

Advertiser Serbia20. марта 2023.

Nove linije Samsung Neo QLED i OLED televizora od sada su dostupne za prednarudžbinu uz fantastične poklone

Advertiser Serbia20. марта 2023.

Završen 7. „BizKod“, najuspešnije ekipe „Hakatonci Trče Počasni Krug“ i „GSM“

Advertiser Serbia20. марта 2023.

[SEE MARKETING 2022/23] JOVANA NESTOROVIĆ, Simpo: „60 godina postojanja Simpo posvećuje svim generacijama koje su svoje snove ostvarivale sa nama“

Advertiser Serbia20. марта 2023.