Branding

Završeno pravno pripajanje Direktne Banke Eurobanci – Nova banka posluje pod nazivom Eurobank Direktna

BEOGRAD – Eurobank je uspešno sprovela proces pravnog pripajanja Direktne Banke i od danas posluje pod novim imenom – Eurobank Direktna a.d.

 

U skladu sa realizovanim pripajanjem, Eurobank Direktna a.d. reflektuje sinergiju dve snažne finansijske institucije koja sada posluje sa ukupnom aktivom od preko 2 milijarde evra i kapitalom od preko 300 miliona evra i time zauzima 6,4 procenata tržišta kredita u Srbiji. Eurobank Direktna a.d., koja posluje u okviru Eurobank Grupe, u Srbiji ima mrežu od 127 ekspozitura širom zemlje.

Pripajanje Direktne Banke Eurobanci doprinelo je formiranju snažnije i dinamičnije finansijske institucije. Uz proširenu poslovnu mrežu, Banka će pružati kompletnu ponudu modernih finansijskih proizvoda i servisa, uz podizanje standarda kvaliteta usluga, koji će odgovoriti tehnološkim potrebama savremenog korisnika. Eurobank Direktna biće pouzdan partner i siguran izbor mnogih klijenata i važan činilac u održanju stabilnosti domaćeg finansijskog sistema“, rekla je Slavica Pavlović, predsednik Izvršnog odbora.

Kada je u pitanju obavljanje bankarskih poslova, klijenti će imati na raspolaganju sve proizvode i usluge kao i u prethodnom periodu, a svi ugovori i druge obaveze biće nastavljeni na isti način i bez ikakvih izmena u načinu realizacije. Objedinjene ekspoziture će nastaviti da klijentima pripojene Direktne Banke pružaju širok spektar usluga kao i do sada.

Podsetimo, Eurobank i Direktna Banka u julu ove godine najavile su pripajanje Direktne Banke Eurobanci, kada je saopšteno da će nakon okončanja ove transakcije, akcionari Eurobank kontrolisati oko 70 odsto akcija objedinjene banke, dok će akcionari Direktne imati vlasništvo nad preostalih 30 odsto akcija. Nakon odobrenja svih nadležnih institucija, statusna promena pripajanja završena je u decembru 2021. godine.

Eurobank Direktna predstavlja jednu od najsnažnijih finansijskih organizacija u zemlji sa ukupnom aktivom od 2 milijarde evra (na dan 13.12.2021). Eurobank Direktna svojim klijentima nudi širok dijapazon standardnih i inovativnih bankarskih proizvoda i usluga. Poslovna mreža Eurobank Direktne sastoji se od 127 ekspozitura i 5 centara za rad sa privredom na glavnim poslovnim, kulturnim i istorijskim lokacijama. Više informacija možete naći na adresi www.eurobank-direktna.rs.

Eurobank Grupa je dinamična bankarska organizacija aktivna u šest zemalja sa ukupnom aktivom od 70.9 milijardi evra i 11,329 zaposlenih. Osnovana 1990. godine, Grupa nastavlja svoj dinamičan rast stabilnim i odlučnim koracima sa fokusom na različite potrebe klijenata. Sa ukupnom mrežom od 623 ekspoziture u Grčkoj i inostranstvu, Grupa nudi bogat asortiman bankarskih i finansijskih proizvoda i usluga za stanovništvo i poslovne klijente.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Branding

Kraš promenio ime kultnog keksa „Domaćica“ i izazvao lavinu komentara

Advertiser Serbia3. maja 2022.

Dizajn je svuda, dvanaesti put u Beogradu

Advertiser Serbia30. marta 2022.

Agencija Señor i modna kuća Varteks otkrivaju kampanju za prolećnu kolekciju

Advertiser Serbia25. marta 2022.

Nikola Kapraljević novi CEO Infinuma, reorganizacija i ambiciozni planovi za budućnost

Advertiser Serbia22. marta 2022.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2021] BRUKETA&ŽINIĆ&GREY: „Enosophia“

Advertiser Serbia28. februara 2022.

Zuckerberg rebrendira kompaniju – Zaposleni postaju metadrugari

Advertiser Serbia17. februara 2022.

Direct Media i Telenor nastavljaju saradnju i u novom razvojnom poglavlju!

Advertiser Serbia8. februara 2022.

Pobedničko rešenje konkursa ,,Pusti inspiraciju da te vozi“ krasiće sve brze vozove Srbije!

Advertiser Serbia4. februara 2022.

Daimler promenio ime u Mercedes-Benz Group AG

Advertiser Serbia3. februara 2022.

Telenor menja ime u Yettel

Advertiser Serbia27. januara 2022.

Coca-Cola za američko tržište radi najveći rebrending do sada

Advertiser Serbia25. januara 2022.

Agencija Señor je napravila brend F5 istaknute IT kompanije HSM

Advertiser Serbia25. novembra 2021.

Opportunity banka menja poslovno ime i od danas posluje pod imenom 3 Banka

Advertiser Serbia22. novembra 2021.

„Novi život” brenda

Advertiser Serbia4. novembra 2021.

Xiaomi: Izmene u brend identitetu

Advertiser Serbia24. avgusta 2021.