Brendovi

Završen još jedan Sajam viskija

Brendovi

U petak, 30. novembra se održava Aukcija otvorenih flaša

 

U subotu, 24. novembra od 12 časova beogradski SubBeerni Centar (Cetinjska 15) otvorio je vrata jedinog Sajma viskija u Srbiji!

null

Da ljubitelja ovog pića ima sve više u Srbiji, govori to da je preko 2500 ljudi posetilo treći Viski sajam. Vodeći srpski uvoznici i proizvođači predstavili su široki portfolio brendova, a bogati program sajma nudio je degustaciju više od 100 vrsta viskija.

U okviru sajma bile su održana jednočasovna predavanja o tradiciji, poreklu i razlikama među vrstama viskija koju su držali svetski i domaći priznati barmeni: Ansisa Ancovsa, Vladimir Simić, Zdravko Brkić i Marko Miladinović.

null

null

null

Ansisa Ancovsa, jedan od svetskih šampiona u klasičnom bartendingu, na svojoj radionici The world’s loudest whisky tasting brought to you by Monkey Shoulder ispričao je zanimljivu priču Monkey Shouldera, ko stoji iza njega i kako se on pravi. Zdravko Brkić, Coca-Cola HBC Srbija brand ambasador, na radionici New Arrival And Well-known Whiskey Brands: Naked Grouse & Friends ekskluzivno je predstavio Naked Grouse viski, što je ujedno bila i premijera ovog brenda u Srbiji. Vladimir Simić, brand ambasador William Grant & Sons, govorio je o jedinstvenom svetu Glenfiddich maltova, najprodavanijeg svetskog single malt viskija, na radionici Malt Master Choice. Predavanje Unrivalled Bowmore, Marka Miladinovića, predavača i člana udruženja Bartenders 710, upoznalo je posetioce sa 12 godina starim originalnim Bowmore viskijem. Jedinstveni svet viski koktela predstavljen je na radionici Discover the world of whisky cocktails koju su specijalno spremali Zdravko Brkić i Vladimir Simić.

Celodnevni program i ove godine posetiocima nudio je zabavu u vidu raznovrsnih aktivacija kao što su otvoreni stolovi za BlackJack i bilijar, a kao i prošle godine posetioci su imali priliku da srede svoje brade u berbernici. Deo prihoda od ulaznica za radionice i aktivacija donirao se za podršku aktivnostima promovisanja odgovorne konzumacije alkohola.

Posetioci sajma su imali priliku da kupe originalne majice brenda DechkoTzar, srpskog dizajnerskog dvojica Braća Burazeri, koji su na kreativan način vezali Whisky fair i Beograd. Za muzički program i dobru atmosferu bili su zaduženi Duo Gitarinet i DJ Ognjen Krstić.

Kao nastavak sajamskih aktivnosti, sledećeg petka, 30. novembra od 18 – 20h u SubBeernom centru, organizovaće se i Aukcija otvorenih flaša, tokom koje će ljubitelji viskija imati priliku da kupe otvorene flaše sajamskih velikana po znatno povoljnijim cenama. Ulaz je slobodan, a organizovaće se i degustacija za sve koji budu kupili bilo koju flašu na aukciji.

null

null

null

null

Više informacija o sajmu i narednim aktivnostima potražite na whiskyfair.rs ili na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Brendovi

Nova m-Banking usluga Eurobanke – „Prenesi”

Advertiser Serbia23. septembra 2021.

Jedinstveni Rosa kutak za mame i bebe

Advertiser Serbia22. septembra 2021.

Međunarodni dan znakovnih jezika kompanija Samsung obeležava besplatnim servisom za gluve i nagluve osobe

Advertiser Serbia22. septembra 2021.

McDonald’s planira smanjenje upotrebe plastike

Advertiser Serbia22. septembra 2021.

Amazon blokirao 3.000 prodavaca

Advertiser Serbia22. septembra 2021.

Nova atraktivna ponuda Sberbank keš kredita i kredita za refinansiranje

Advertiser Serbia21. septembra 2021.

Počela nova kampanja prerade šećerne repe – Sunoko prerađuje 1,4 miliona tona šećerne repe

Advertiser Serbia20. septembra 2021.

Izabrani počasni selektori prvog CSR Festivala „Kampanje Sa Svrhom“

Advertiser Serbia17. septembra 2021.

Zdravstveni izveštaj kompanije Štada za 2021. godinu: Trećina Evropljana oseća povećanu anksioznost, u Srbiji izražen sindrom sagorevanja

Advertiser Serbia16. septembra 2021.

Česi preuzimaju deo zrenjaninske Beohemije

Advertiser Serbia16. septembra 2021.

Intuit preuzima Mailchimp za 12 milijardi dolara

Advertiser Serbia16. septembra 2021.

Korejska virtuelna influenserka ima 65 hiljada pratilaca i preko 100 sponzora

Advertiser Serbia15. septembra 2021.

U susret Evropskoj nedelji mobilnosti 2021 – Ključna poruka: ,,Krećimo se održivo! Ostanimo zdravi!’’

Advertiser Serbia15. septembra 2021.

Kompanija Avon slavi 135. rođendan!

Advertiser Serbia14. septembra 2021.

Eurobank i EBRD potpisale ugovor o kreditnoj liniji u vrednosti od 2,9 milijardi dinara

Advertiser Serbia14. septembra 2021.