Internet

Zagreb postaje centar regionalne YouTube scene

Internet

JoomBoos, najjači medijski brend za generaciju Z i milenijalce, treći rođendan i 500 000 pretplatnika proslaviće događajem koji će odjeknuti u celom regionu

 

Totalni JoomBoos jednodnevni je spektakl u organizaciji JoomBoosa koji će se održati 21. oktobra u Areni Zagreb, a ugostiće najpoznatijeg svetskog youtubera, KSI-ja i gotovo celu regionalnu YouTube scenu.

S više od 19 miliona YouTube pretplatnika, KSI je treća najpopularnija zvezda u Velikoj Britaniji. Ispred njega su samo Ed Sheeran i One Direction. Pravo ime ove 25-godišnje zvezde je Olajide William „JJ“ Olatunji, a osim snimanja videa za svoj YouTube kanal, proslavio se hit pesmama koje snima i amaterskim bokserskim mečevima na koje izaziva druge youtubere. Njegov bokserski meč s Loganom, Youtube kolegom, učinio je za promociju i popularizaciju boksa puno više nego što su učinili profesionalni UFC promotori, izjavio je Brendan Schaub bivši borac, danas popularni podcaster i komičar.

Osim KSI-ja, JoomBoos dovodi i 50-ak vodećih regionalnih youtubera poput: Bake Prase, LayZ-ja, The Sikrta, Saamo Petre, Chode, Idže, Ruže Rupić, Scrilleta, Huligana iz Gimnazije i ostalih kreatora sadržaja koje Z generacija verno prati. Regionalni youtuberi zajedno imaju preko 5 miliona pretplatnika i fanove na celom Balkanu, te će u nedelju 21. oktobra Arena Zagreb postati centar regionalne Youtube scene.

Program Totalnog JoomBoosa počinje u 12 sati, a osim showa na glavnoj pozornici gde će youtuberi pevati svoje hitove i izvesti mnoštvo iznenađenja, posetioci će moći da učestvuju na edukativnim radionicama gde će imati priliku da nauče kako da snime i montiraju dobar video. Fanovi će moći da se fotografišu sa svojim omiljenim youtuberima, te izbliza prate youtuberske izazove. Na prodajnim mestima će biti moguće kupiti Videostar magazin i ostale popularne JoomBoos rekvizite poput svezaka, šolja i rokovnika, a posetioci će biti pozvani da interaktivno učestvuju kroz razne igre i aktivacije unutar dvorane.

Svi koji žele da dođu i upoznaju ovu najveću svetsku YouTube zvezdu svoju ulaznicu za Totalni JoomBoos mogu da nabave putem Entria i na njihovim prodajnim mestima po ceni od 99 kuna. Za najveće fanove pripremljene su VIP Fan pit ulaznice kako bi osetili atmosferu iz prvih redova, te VIP Meet & Greet ulaznice koje će im omogućiti da upoznaju KSI-ja i ostale regionalne zvezde. Više informacija o eventu pronađite na stranici Totalni.JoomBoos.hr

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Internet

Na Totalni JoomBoos dolazi 50 najboljih youtubera

Advertiser Serbia15. oktobra 2018.

Uskoro raskid ugovora sa operaterima bez plaćanja preostalih pretplata

Advertiser Serbia12. oktobra 2018.

Google uložio žalbu na kaznu od 4,3 milijarde evra u EU

Advertiser Serbia11. oktobra 2018.

Facebook najavio uređaj za video pozive na bazi veštačke inteligencije

Advertiser Serbia9. oktobra 2018.

Gasi se Google+

Advertiser Serbia9. oktobra 2018.

Crne prognoze: Snapchat-u preti pad vrednosti

Advertiser Serbia7. oktobra 2018.

Opada upotreba Facebook-a za deljenje vesti

Advertiser Serbia5. oktobra 2018.

Netflix i YouTube su najveći potrošači internet prometa u većini zemalja

Advertiser Serbia4. oktobra 2018.

Najpoznatiji kreatori YouTube sadržaja svoju moć koriste kako bi govorili o društveno odgovornim temama

Advertiser Serbia2. oktobra 2018.