Marketing

Veliki turistički događaj pokreće sajamsku poslovnu godinu

Marketing

Beogradski sajam započinje novu poslovnu godinu tradicionalno najvećom i najznačajnijom turističkom manifestacijom u zemlji i jugoistočnoj Evropi – 41. Međunarodnim beogradskim sajmom turizma i još tri srodne manifestacije koje upotpunjuju turističku privredu

 

Pod sloganom „Leto je bliže nego što mislite“ od 21. do 24. februara 2019. godine uz učešće najznačajnijih turističkih agencija, saveza i organizacija, hotela, turističkih centara, vazduhoplovnih kompanija, međunarodnih tur-operatora, promovisaće se najnoviji trendovi i zbivanja u međunarodnoj turističkoj industriji, novi koncepti i mogućnosti za putovanja i nove perspektive u razvoju turističkog biznisa.

Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Bugarska, zemlja čiji je turizam u procvatu, a grad Plovdiv jedna od prestonica kulture u 2019. godini. Srbija i Bugarska ovim partnerstvom nastavljaju da unapređuju inače blisku turističku saradnju.

Ovaj veliki događaj pokretač je jačanja svih grana turizma i ugostiteljstva u Srbiji i regionu, jer se uz Sajam turizma istovremeno odvijaju još tri manifestacije koje rastu svake godine po obimu i broju učesnika: 10. Međunarodni sajam vina, 15. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA-OPREMA i 15. Sajam suvenira „Posetite Srbiju“.

Sajam vina BeoWine otvara vinsku sezonu i za 10 godina postojanja izgradio je ugled i nezamenljivu poziciju u Srbiji i u regionu kao mesto za plasiranje poznatih i novih vinskih ukusa. Najugledniji domaći i regionalni proizvođači vina, vinski podrumi, kuće vina i kompanije koje distribuiraju „piće bogova“ na BeoWine-u u halama 3 i 3A, pored svojih vrhunskih vina, predstaviće mogućnosti vinskog turizma, smeštaj i gastronomske specijalitete, kao i kompletnu, najsavremeniju opremu za vinarstvo i vinogradarstvo.

HORECA–OPREMA u halama 2B i 2C Beogradskog sajma okupiće najznačajnije kompanije koje se bave proizvodnjom i distribucijom najsavremenijih proizvoda i asortimana za opremanje ugostiteljskih objekata, restorana i hotela, kao i uslužnim delatnostima, novim trendovima poslovanja, snabdevanja i funkcionisanja ugostiteljskih objekata. U izlagačkom delu programa posetioci će moći da vide opremu za kuhinje, restorane, barove, hotele, sigurnosne i rezervacione sisteme, posteljinu, opremu za čišćenje, pekarski i poslastičarski program, opremu za bankete, stručnu literaturu i publikacije.

Četiri sajamske manifestacije u četiri sajamska dana, jedinstvena su prilika za susrete poslovnih ljudi u turističkom i hotelskom biznisu. Ove godine novina na Sajmu turizma je uvođenje poslovnog B2B portala namenjenog registraciji izlagača i poslovnih posetilaca i njihovom međusobnom umrežavanju.

Prezentacije na štandovima, demonstracije ugostiteljskih veština na najmodernijoj opremi, kao i degustacije proizvoda, čine ovaj događaj primamljivim za sve učesnike.

Ekskluzivne sajamske pogodnosti, odabir destinacija za putovanje i odmor, ali i degustacija najboljih vina, rakije, pića i specijaliteta ovog podneblja, očekivano će i ove godine privući veliki broj zainteresovanih posetilaca.

Sve vesti i detalje o manifestaciji i dešavanjima potražite na sajtu www.beogradskisajamturizma.rs

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Više u Marketing

#ijaseborim za novu Roditeljsku kuću

Advertiser Serbia14. februara 2019.

Google, Microsoft i NASA ne mogu bez njega – na Danima komunikacija upoznajte svetski poznatog etičkog hakera

Advertiser Serbia14. februara 2019.

Marketing preko mobilnih uređaja u 2019

Advertiser Serbia13. februara 2019.

HGK izdao analizu trendova u korišćenju medijskih i marketinških agencija među svojim članicama

Advertiser Serbia12. februara 2019.

Predavač koji je (ponovo) definisao ljudsko ponašanje dolazi na Dane komunikacija

Advertiser Serbia11. februara 2019.

Otvorene prijave za EFFIE takmičenje

Advertiser Serbia5. februara 2019.

Magazin “Kongres” proglasio najuticajnije ljude i agencije u events&meetings industriji, čak 9 njih sa područja ex-YU

Advertiser Serbia31. januara 2019.

Roboti dolaze, i to na velika vrata – poruka je koju šalje još jedna zvezda novog izdanja Dana komunikacija

Advertiser Serbia30. januara 2019.

Na Digital Takeover stiže autor bestselera „Funky Business“

Advertiser Serbia29. januara 2019.

Osnivač Native Advertising Institute stiže na Digital Takeover

Advertiser Serbia24. januara 2019.

[AD UDRUŽENJA 2018/19] DANKA TRBOJEVIĆ, IAB Serbia: „IAB Serbia danas predstavlja najveći samoregulativni, edukativni i ekspertski centar digitalnog marketinga kod nas“

Advertiser Serbia23. januara 2019.

Počinje nova EFFIE sezona

Advertiser Serbia22. januara 2019.

AskGamblers Awards 2019 zablistao u Beogradu

Advertiser Serbia22. januara 2019.

DIRECT MEDIA United solutions najavila novu eru regionalnog marketinga

Advertiser Serbia18. januara 2019.

NIKOLA ŠUĆUR, Apatinska pivara: „Ja želim pivo“ zaslužuje status nezvanične himne muškaraca

Advertiser Serbia17. januara 2019.