Brendovi

Uz prisustvo skoro hiljadu trkača održana treća trka s bojama

Brendovi

Jedna od najpopularnijih i najuzbudljivijih tematskih trka u svetu, čija je osnovna karakteristika posipanje učesnika bojama organskog porekla, održana je pod nazivom Color RUNNING powered by Tikkurila

U subotu 16. septembra tačno u deset sati, toplo dorćolsko jutro obeležila je sirena za početak dečije trke u kojoj je učestvovalo čak 250 mališana uzrasta od godinu dana do 10 godina. Posle zagrevanja, nestrpljivi najmlađi trkači okupili su se na startu trke kako bi, nakon pretrčanih 300m, išarani od glave do pete, dobili svoju medalju i zasluženi paketić boje. Mnoštvo zabavnih aktivnosti za decu pripremili su organizatori i partneri dečijeg izdanja trke s bojama Color RUNNING powered by Tikkurila. Najbrži mališan bio je Pavle Vučeković, a za njim su kroz cilj prošli Aleksa Vidović i Matija Škuljić. Oni su tokom proglašenja pobednika dobili vredne nagrade koje su pripremili partneri trke.

Tačno u podne, 800 odraslih trkača započelo je najšareniju urbanu trku u čistim belim Color RUNNING majicama, a volonteri su ih, nakon svakog pređenog kilometra, zasipali najveselijim bojama tako da su petokilometarsku trku završili obojeni u šest boja od glave do pete. Na trci su učestvovali, zajedno sa svojim vlasnicima, i brojni kućni ljubimci. Trku je otvorio predsednik GO Stari grad Marko Bastać koji je i sam istrčao 5km sa svojim Starograđanima. “Čast nam je da smo ove godine domaćini jedne ovako velike i značajne trke. Dobro došli na našu opštinu. Uživajte nasmejani u trci i svakom pređenom kilometru”, rekao je i započeo odbrojavanje za start trke.

null

Treću trku s bojama najbrže je završio Miloš Milosavljević (14 minuta i 20 sekundi) a za njim su kroz cilj prošli Dušan Krstić i Novica Stojanović koji je na momenat zastao na cilju kako bi sa sinovima Vukom i Ognjenom obeležio ovaj značajan momenat. Biljana Cvijanović bila je prva devojka koja je prošla kroz cilj, istrčavši trku za fantastičnih 16 minuta i 45 sekundi. Za njom su bile Jelena Radivojević i Anja Ilić.

Trkači su se dobro zabavljali i slikali u Tikkurila disco box-u gde smo birali Disco-kralja i Disco-kraljicu. Kompanija Tikkurila, zlatni sponzor trke, nagradila je pobednike u svim kategorijama, a ove godine prvi put nagrade su takođe poneli najmlađi takmičar sa nepune dve godine, koji je trčao sa svojom majkom, najstariji takmičar sa 62 godine i najveseliji takmičar koji je bio prekriven svim bojama od glave do pete.

Tikkurila s ponosom po drugi put podržava realizaciju trke s bojama želeći da prenese poruku da boje čine život veselijim i ispunjenijim, a mi to najbolje znamo pošto već 155 godina, kao proizvođači dekorativnih premaza, unosimo boje u svaki dan i svaki segment života. Postulat naše kompanije je saznanje i svest o tome koliko nam boje menjaju vizuru, a to smo danas mogli najbolje da vidimo i osetimo po završetku trke,“ izjavila je Gorica Jević, direktor marketinga kompanije Tikkurila nakon čega je uručila nagrade pobednicima.

Svi učesnici su još dugo održavali dobru atmosferu, igrajući uz muziku poznatog gradskog DJ-a, pre i posle trke s bojama Color RUNNING powered by Tikkurila, a takmičari su se kroz zanimljive aktivacije upoznali sa hit bojama: Liitu i Magnetic. Najmlađi posetioci pokazali su svoju kreativnost tako što su ostavili crteže i poruke na Tikkurila Liitu zidu, prebojenom specijalnom unutrašnjom bojom koja omogućava efekat školske table i može da se tonira u preko 2.500 nijansi.

Magnetic boja omogućava da se bilo koji deo zida pretvori u magnetnu tablu, jer sadrži čestice gvožđa, tako da obojene površine omogućavaju prianjanje magneta. Magnetna boja je korisna svuda: u kuhinji za beleške i liste za kupovinu, u dečijoj sobi za igru, u dnevnoj sobi za foto kolaž. To je idealno rešenje za sve prostorije tinejdžera koji vole da ukrašavaju zidove razglednicama i plakatima rok bendova.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Brendovi

Svetoslav Atanasov na čelu Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora

Advertiser Serbia17. jula 2018.

Samsung nudi olakšice za vangarantne popravke telefona

Advertiser Serbia17. jula 2018.

Generalni direktor Telekoma, Predrag Ćulibrk: Kupujemo kablovske operatere

Advertiser Serbia17. jula 2018.

Slučaj kancerogenog talka: Kazna 4,7 od milijardi dolara za Johnson & Johnson

Advertiser Serbia16. jula 2018.

Otvorena deveta po redu Ariljska letnja muzička manifestacija ARLEMM 2018

Advertiser Serbia15. jula 2018.

Sberbank podrška pravim vrednostima života

Advertiser Serbia13. jula 2018.

Tikveš vino Kratošia među TOP 100 na britanskom tržištu u 2018. godini

Advertiser Serbia13. jula 2018.

Hemomont otvorio novi pogon SNUP u Podgorici

Advertiser Serbia11. jula 2018.

Preminuo Karlo Beneton

Advertiser Serbia11. jula 2018.