Agencije

„Ukusno i brzo“ – Portal za ljubitelje gastronomije

Jedno od novijih iznenađenja za sve one koji uživaju u pripremi ukusnih zalogaja je portal Ukusno i brzo, namenjen kulinarskim umetnicima i potpunim početnicima

Portal koji nudi savete za usavršavanje umeća u kuhinji, kao i prateću mobilnu aplikaciju, osmislio je i kreirao tim digitalne agencije Drive za klijenta Carnex. Ukusno i brzo omogućava kontinuiranu komunikaciju brenda sa korisnicima, prilagođenu njihovim potrebama, ali i savremenom užurbanom načinu života. Svi korisnici na jedan klik mogu da dobiju savet, inspiraciju ili nauče trikove velikih majstora.

null

Tradicionalni i recepti u trendu, trikovi za brže i uspešnije snalaženje u kuhinji i zanimljivosti iz gastronomije probudiće u svakom posetiocu portala hedonistički duh. Osim modernog dizajna i visokog kvaliteta produkcije, sajt je interaktivan i omogućava svim posetiocima da kreiraju svoj nalog, ostavljaju komentare i kreiraju sopstvenu knjigu recepata.

Zanimljivosti
Ukusne i brze recepte na portalu su podelilii poznati glumci, voditelji, blogeri i iskusni kuvari: Milan Kalinić, Milena Vasić, Zoran Kesić, Ana Ćubela i Dražen Jakopović (kuvar MK Mountain Resort-a).

Kulinarske tajne i trikovi u serijalu „Tips&Tricks“ – odnosno „Kako da..“ lakše i brže pripremite hranu ili pravilno upotrebite kuhinjske alate – pomoći će svakome da se u kuhinji oseća kao šef luksuznog restorana.

Lifestyle kategorija „Vaš kutak“ namenjena je svima koji vole zanimljivosti iz oblasti kulinarstva, pripreme i serviranja hrane, dok je sekcija „Moj Kuvar“ personalizovana i prepuštena korisniku, koji može kreirati sopstveni kuvar biranjem recepata sa sajta ili unošenjem svojih.

null

Koliko kuvanje može biti zabavno otkriće vam Facebook aplikacija „Začini i Zakuvaj“ u kojoj možete postaviti svoje ideje za kreiranje ukusnih obroka, dok mišem po ekranu birate sastojke ne napuštajući društvenu mrežu.

Rezultati
Portal Ukusno i brzoima više od 600 hiljadajedinstvenih korisnika za period od godinu dana, a korisnici su otvorili preko milion i devetsto hiljada strana i posetili portal više od 800 hiljada puta.
Ukupan doseg (reach) od početka puštanja serijala „Tips&Tricks” na Facebook stranici je 504 hiljade, dok su korisnici proveli više od 3h gledajući video sadržaje.Video recepti u kojima su poznati delili svoje umeće pregledani su više od 60 hiljada puta.

Posetite sajt i saznajte zašto mu se toliko korisnika vraća svakog dana: www.ukusnoibrzo.rs

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Agencije

Kreativnost spaja srpsku i norvešku privredu

Advertiser Serbia24. novembra 2017.

Dva zlatna Semplera za DIRECT MEDIA sistem

Advertiser Serbia24. novembra 2017.

Bart de Vries – IPRA predsednik, predavač na konferenciji PRilika 2017

Advertiser Serbia23. novembra 2017.

U čemu je fora sa brkovima u novembru?

Advertiser Serbia22. novembra 2017.

UNA KOSTANDINOVIĆ, Drive: Social media trendovi za 2018. godinu

Advertiser Serbia22. novembra 2017.

Eventiada IPRA Golden World Awards 2017: Komunikacijski laboratorij i Jameson osvojili treće mesto

Advertiser Serbia22. novembra 2017.

Konkurs za tradicionalna UEPS-ova priznanja otvoren do 4. decembra

Advertiser Serbia21. novembra 2017.

DARKO IVANČEVIĆ: „Suština je u kreiranju iskustva i povezivanju potrošača“

Advertiser Serbia21. novembra 2017.

Održana prva donatorska večera Bitefa

Advertiser Serbia20. novembra 2017.