Agencije

„Ukusno i brzo“ – Portal za ljubitelje gastronomije

Jedno od novijih iznenađenja za sve one koji uživaju u pripremi ukusnih zalogaja je portal Ukusno i brzo, namenjen kulinarskim umetnicima i potpunim početnicima

Portal koji nudi savete za usavršavanje umeća u kuhinji, kao i prateću mobilnu aplikaciju, osmislio je i kreirao tim digitalne agencije Drive za klijenta Carnex. Ukusno i brzo omogućava kontinuiranu komunikaciju brenda sa korisnicima, prilagođenu njihovim potrebama, ali i savremenom užurbanom načinu života. Svi korisnici na jedan klik mogu da dobiju savet, inspiraciju ili nauče trikove velikih majstora.

null

Tradicionalni i recepti u trendu, trikovi za brže i uspešnije snalaženje u kuhinji i zanimljivosti iz gastronomije probudiće u svakom posetiocu portala hedonistički duh. Osim modernog dizajna i visokog kvaliteta produkcije, sajt je interaktivan i omogućava svim posetiocima da kreiraju svoj nalog, ostavljaju komentare i kreiraju sopstvenu knjigu recepata.

Zanimljivosti
Ukusne i brze recepte na portalu su podelilii poznati glumci, voditelji, blogeri i iskusni kuvari: Milan Kalinić, Milena Vasić, Zoran Kesić, Ana Ćubela i Dražen Jakopović (kuvar MK Mountain Resort-a).

Kulinarske tajne i trikovi u serijalu „Tips&Tricks“ – odnosno „Kako da..“ lakše i brže pripremite hranu ili pravilno upotrebite kuhinjske alate – pomoći će svakome da se u kuhinji oseća kao šef luksuznog restorana.

Lifestyle kategorija „Vaš kutak“ namenjena je svima koji vole zanimljivosti iz oblasti kulinarstva, pripreme i serviranja hrane, dok je sekcija „Moj Kuvar“ personalizovana i prepuštena korisniku, koji može kreirati sopstveni kuvar biranjem recepata sa sajta ili unošenjem svojih.

null

Koliko kuvanje može biti zabavno otkriće vam Facebook aplikacija „Začini i Zakuvaj“ u kojoj možete postaviti svoje ideje za kreiranje ukusnih obroka, dok mišem po ekranu birate sastojke ne napuštajući društvenu mrežu.

Rezultati
Portal Ukusno i brzoima više od 600 hiljadajedinstvenih korisnika za period od godinu dana, a korisnici su otvorili preko milion i devetsto hiljada strana i posetili portal više od 800 hiljada puta.
Ukupan doseg (reach) od početka puštanja serijala „Tips&Tricks” na Facebook stranici je 504 hiljade, dok su korisnici proveli više od 3h gledajući video sadržaje.Video recepti u kojima su poznati delili svoje umeće pregledani su više od 60 hiljada puta.

Posetite sajt i saznajte zašto mu se toliko korisnika vraća svakog dana: www.ukusnoibrzo.rs

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Agencije

Na Dane komunikacija dolazi nagrađivani multimedijalni umetnik koji „crta pogledom“

Advertiser Serbia15. februara 2018.

DANKA TRBOJEVIĆ i IGOR ŽEŽELJ novi rukovodioci IAB Serbia

Advertiser Serbia14. februara 2018.

Natalia Wiechowski, višestruko nagrađivani marketinški stručnjak iz Dubaija dolazi u Zagreb

Advertiser Serbia13. februara 2018.

Kako su događaji organizovani u Srbiji od strane M2COMMUNICATIONS postali benchmark za BMW

Advertiser Serbia10. februara 2018.

Mr.Bingo, kojeg je Guardian prozvao „troll for hire“, dolazi na Dane komunikacija

Advertiser Serbia9. februara 2018.

EFFIE AWARDS 2018: Kreće trka za najbolje marketinške kampanje

Advertiser Serbia6. februara 2018.

Autor šest bestselera na Amazonu i Forbesov saradnik dolazi na Digital Takeover

Advertiser Serbia2. februara 2018.

Na Danima komunikacija o poslovnom uspehu će govoriti jedna od najuspešnijih žena marketinške industrije

Advertiser Serbia1. februara 2018.

Unapređena struktura McCann agencija unutar I&F McCann Grupe

Advertiser Serbia31. januara 2018.