Agencije

UEPS dodelio nagrade najboljima u Srbiji – Grand Prix i titula Agencija godine za NEW MOMENT

Na svečanosti povodom 57. rođendana najstarijeg nacionalnog strukovnog udruženja (UEPS) uručena su priznanja najboljim marketinškim stvaraocima u 2017. godini

Agencija New Moment osvojila je čak 14 nagrada, i to 6 zlatnih, 3 srebrna i 5 bronzanih odličja! Pored ovih priznanja, agencija New Moment dobila je nagradu Art i craft, proglašena je Agencijom godine i osvojila je Grand Prix koji se dodeljuje najboljem među najboljima!

Zlatna priznanja agencija New Moment osvojila je u kategorijama Promocija srpske kreativnosti, PR, Online, Integrisana komunikacija, Direct i CSR za projekat „Jedna knjiga za mir“.

Srebrne medalje osvojili su projekti agencije New Moment „Jedna knjiga za mir“ u kategorijama Print i Kreativna upotreba medija, kao i kampanja za Bitef u kategoriji Integrisana komunikacija.

New Moment je osvojio i bronzu u 5 kategorija BTL – Mesto prodaje za klijenta Under Armor, BTL – Sajamski nastup za učešće galerije New Moment na Sajmu u Solunu, Online za Responsive checker, Integirsana komunikacija u telekomunikacijama za Telenor i Integrisana komunikacija u kulturi za projekat „Belgrade guide“ fotografa Vladimira Milivojevića Boogie-ja.

U kategoriji Art i craft, agenciji New Moment dodeljeno je priznanje za nabolju režiju koje je pripalo Marku Đilasu za kampanju Telenor 4G mreža.

Agencija New Moment osvojila je i dva najvažnija priznanja koja dodeljuje UEPS – Grand Prix i titulu Agencija godine 2017!

Specijalno priznanje “Dragan Sakan”, koje nosi ime po osnivaču agencije New Moment, njegovi sinovi Žarko i Lazar uručili su Mirjani Pejović-Tetki za višedecenijsku lojalnost kompaniji. Mirjana je deo agencije od samog osnivanja i, prateći Dragana Sakana kroz njegovu karijeru, u velikoj meri je doprinela postavljanju osnova uspešnog razvoja agencije New Moment od njenog osnivanja do danas.

Ove godine, svečana ceremonija UEPS-a održala se pod sloganom “Kreativnost komunikacije”, a nagrade su dodeljene u 17 kategorija, sa potkategorijama, i to organizacijama, kompanijama, institucijama, medijima i agencijama za najkvalitetnija i najkreativnija marketinška rešenja u protekloj godini.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Agencije

[POGLED SA VRHA 2019/20] MIJA GAČNIK KRPIČ, Futura DDB: „Više od bilo koje nagrade znače nam zadovoljni klijenti, koji uz našu pomoć postižu bolje poslovne rezultate“

Advertiser Serbia14. februara 2020.

Nova studija ističe efikasnost oglasa u trajanju od 2 sekunde

Advertiser Serbia13. februara 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] MCCANN SARAJEVO, UM SARAJEVO i AQUA DIGITAL: „Olimpija – Manji od 37″ za brend OLIMPIJA (The Coca-Cola Company)

Advertiser Serbia13. februara 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] IMAGO OGILVY: „Spomenik neisklesanom tijelu“ za PIPI

Advertiser Serbia12. februara 2020.

Grayling predstavlja pet ključnih marketinških i komunikacijskih trendova za 2020

Advertiser Serbia11. februara 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] MCCANN BEOGRAD i DRIVE: „#StayClean“ za EXIT

Advertiser Serbia11. februara 2020.

Saatchi & Saatchi Croatia & Violeta: Ovo pakovanje je smeće i na to smo ponosni

Advertiser Serbia11. februara 2020.

[POGLED SA VRHA 2019/20] BRANISLAV ČERUBDŽIĆ, Homepage.Creative.Digital.: „U 2019 smo iskristalisali neke zamisli i doneli nove strateške odluke“

Advertiser Serbia7. februara 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] REPRESENT COMMUNICATIONS: „125 godina Beogradske berze“ za Beogradsku berzu

Advertiser Serbia7. februara 2020.

Novi alat za medija planiranje kampanja na vozilima gradskog prevoza

Advertiser Serbia6. februara 2020.

Izložba „Srpski kraljevski portreti”

Advertiser Serbia6. februara 2020.

IVANA BOGDANOVIĆ iz Represent Communications dobitnica prestižne nagrade magazina PC Press

Advertiser Serbia5. februara 2020.

[KREATIVCI & KREATIVNOST 2019/20] ADORJAN KURUCZ, Homepage.Creative.Digital.: „Jako cenim kampanje koje imaju gerilsku notu, koje „hakuju“ postojeće, razmrdavaju ustaljeno“

Advertiser Serbia4. februara 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] SEÑOR: „Osigurava vaš mir“ za WIENER OSIGURANJE

Advertiser Serbia4. februara 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] MCCANN BEOGRAD i UM BEOGRAD: „Beba bira gde“ za brend ROSA

Advertiser Serbia31. januara 2020.