Brendovi

Sutra počinje treći Viski sajam

Brendovi

U subotu, 24. novembra od 12 časova, beogradski SubBeerni Centar (Cetinjska 15) otvara vrata jedinog Sajma viskija u Srbiji

 

Degustacija više od 100 vrsta viskija je samo deo programa koji očekuje posetioce na najboljem edukativnom programu o kulturi viskija u Srbiji.

U okviru sajma biće održana jednočasovna predavanja o tradiciji, poreklu i razlikama među vrstama viskija. Predavači su svetski i domaći priznati barmeni: Ansisa Ancovsa, Vladimir Simić, Zdravko Brkić i Marko Miladinović.

null

Ansisa Ancovsa jedan od svetskih šampiona u klasičnom bartendingu ispričaće zanimljivu priču Monkey Shouldera, ko stoji iza njega i kako se on pravi, na svojoj radionici The world’s loudest whisky tasting brought to you by Monkey Shoulder. Zdravko Brkić, Coca-Cola HBC Srbija brand ambasador, na radionici New Arrival And Well-known Whiskey Brands: Naked Grouse & Friends ekskluzivno predstavlja Naked Grouse viski, što je ujedno i premijera ovog brenda u Srbiji. Vladimir Simić, brand ambasador William Grant & Sons, govoriće o jedinstvenom svetu Glenfiddich maltova, najprodavanijeg svetskog single malt viskija, na radionici Malt Master Choice. Predavanje Unrivalled Bowmore, Marka Miladinovića, predavača i člana udruženja Bartenders 710, upoznaće posetioce sa 12 godina starim originalnim Bowmore viskijem. Jedinstveni svet viski koktela predstaviće se na radionici Discover the world of whisky cocktails koju za vas specijalno spremaju Zdravko Brkić i Vladimir Simić.

Celodnevni program i ove godine posetiocima nudi zabavu u vidu raznovrsnih aktivacija kao što su otvoreni stolovi za Black Jack i bilijar, a kao i prošle godine posetioce očekuje i berbernica. Deo prihoda od ulaznica za radionice i aktivacija doniraće se za podršku aktivnostima promovisanja odgovorne konzumacije alkohola.

Na sajmu se pruža prilika za kupovinu i originalne majice brenda DechkoTzar, srpskog dizajnerskog dvojica Braća Burazeri, koji na kreativan način vezuju Whisky fair i Beograd. Za muzički program i dobru atmosferu biće zaduženi Duo Gitarinet i DJ Ognjen Krstić.

Kao nastavak sajamskih aktivnosti, sledećeg petka, 30. novembra u SubBeerni Centar, biće organizovana i Aukcija otvorenih flaša, tokom koje će ljubitelji viskija imati priliku da kupe otvorene flaše sajamskih velikana po znatno povoljnijim cenama.

null

null

Whisky Fair Beograd posvećen je promovisanju odgovorne konzumacije alkohola i obeshrabrivanju prekomerne konzumacije svih proizvoda na samom sajmu, posetiocima se savetuje da ne idu svojim kolima već da koriste usluge prijatelja sajma – Taksi Taxi Srbija.

Ne propustite priliku da upoznate svet viskija. Cena ulazniceza jedan dan sajma je 350 dinara, a radno vreme sajma je u subotu, 24. 11. od 12 do 02h, u nedelju 25.11. od 12 do 20h. Ulaznica se mogu se kupiti putem Eventim portala i njihove prodajne mreže, dok će na ulazu biti ograničena količina karata.

Više informacija o sajmu potražite na whiskyfair.rs ili na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Više u Brendovi

Globalna predviđanja u sektoru tehnologija, medija i telekomunikacija

Advertiser Serbia23. januara 2019.

Kineska manekenka se izvinila zbog učešća u spornoj Dolce&Gabbana reklami

Advertiser Serbia23. januara 2019.

MK Group investira 500 miliona evra u region

Advertiser Serbia22. januara 2019.

AskGamblers Awards 2019 zablistao u Beogradu

Advertiser Serbia22. januara 2019.

Nova Sberbank ekspozitura u novoj 2019. godini

Advertiser Serbia21. januara 2019.

Reklama Red Bull-a zabranjena zbog tvrdnji o poboljšanju koncentracije

Advertiser Serbia18. januara 2019.

Sporna reklama kompanije „Gillette“

Advertiser Serbia18. januara 2019.

Sberbank Srbija i Telekom Srbija potpisali memorandum o saradnji

Advertiser Serbia17. januara 2019.

NIKOLA ŠUĆUR, Apatinska pivara: „Ja želim pivo“ zaslužuje status nezvanične himne muškaraca

Advertiser Serbia17. januara 2019.

McDonald’s izgubio prava na zaštitni znak Big Mac u EU

Advertiser Serbia17. januara 2019.

Moj izbor 2019 – Glasajte za najbolje domaće proizvode i brendove

Advertiser Serbia16. januara 2019.

Samsung predstavio budućnost povezanog načina života

Advertiser Serbia15. januara 2019.

Očekuje se pad prodaje pametnih telefona i u 2019

Advertiser Serbia15. januara 2019.

Pepsi izbacio novi slogan i dizajn limenke na više od 100 globalnih tržišta

Advertiser Serbia11. januara 2019.

Samsung Family Hub frižider predstavljen na sajmu CES 2019

Advertiser Serbia10. januara 2019.