Agencije

Stručnjak za digitalnu transformaciju sa IEDC Bled dolazi na Digital Takeover

Dr. Nenad Filipović, stručnjak za digitalnu transformaciju i direktor korporacijskih obrazovnih programa IEDC – Poslovne škole Bled, na konferenciji će održati predavanje na temu „Mitovi digitalne transformacije“

 

Dr. Nenad Filipović je predavač, rukovodilac MBA projekta i akademski direktor IEDC – Poslovne škole Bled, jedne od vodećih međunarodnih institucija takve vrste u Evropi te jedne od najuglednijih poslovnih škola na svetu, ujedno i ovogodišnjeg ekskluzivnog edukacijskog partnera Digital Takeover-a.

Na predstojećoj konferenciji dr. Filipović će održati predavanje na temu „Mitovi digitalne transformacije“ u kojem će se osvrnuti na uvrežene stereotipe o promenama koje u poslovanju donosi digitalna tehnologija te pokazati šta se skriva iza njih. Ilustrovaće ključne dileme s kojima se susreće menedžment preduzeća u našem regionu te izazove prenošenja svetskih iskustava u naše okruženje. U svojoj prezentaciji će postaviti ključna pitanja na koja moramo odgovoriti ukoliko želimo u svom preduzeću da iskoristimo digitalnu tehnologiju za pridobijanje konkurentne prednosti.

Na IEDC – Poslovnoj školi vodi katedre „Poslovni menadžment“ i „Poslovna etika“, a predavač je i na „Programu digitalne transformacije“ koji daje alate i znanje za uspešno vođenje procesa transformacije. U sklopu programa Filipović vodi i seminar „Leading Disruptive Change“ na kojem otkriva kako mobilisati celu organizaciju i postići uspešnu transformaciju.

Filipović je inače izvrstan poznavalac ekonomske situacije u regiji, ali i u svetu, a osim što je kreator i kokreator brojnih edukacijskih programa IEDC – Poslovne škole Bled, koordiniaao je više od 200 konsultantskih projekata i pružao svoje savetodavne usluge brojnim međunarodnim kompanijama. Ujedno je bio i lični mentor više od 40 izvršnih direktora u Srednjoj Evropi, a autor je ili koautor sedam knjiga te više od trideset studija slučaja. Gostuje kao predavač na brojnim poslovnim školama u Evropi i Severnoj Americi, a obrazovao se na nekim od najboljih svetskih univerziteta. Magistrirao je na zagrebačkom FER-u u oblasti računarstva, doktorirao menadžment na Free University of Amsterdam u Holandiji i završio „Stanford Executive program“ na univerzitetu Stanford i „Central and East European teachers program“ na Harvard Business School u sklopu univerziteta Stanford.

Budite korak ispred promena u digitalnom svetu i obezbedite svoje mesto na Digital Takeoveru! Produžen je rok za povoljniju cenu early bird kotizacije te do 10. februara se mogu kupiti po ceni od 1.375 kn. Redovna cena iznosi 2.400 kn, a last minute 2.800 kn. Sve novosti o programu pratite na Facebooku i na zvaničnoj stranici.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Više u Agencije

Medijski trend 2019: Svetla budućnost za četbotove

Advertiser Serbia15. februara 2019.

#ijaseborim za novu Roditeljsku kuću

Advertiser Serbia14. februara 2019.

Media trend 2019: Da li koristimo vizuelnu pretragu u Srbiji?

Advertiser Serbia14. februara 2019.

Google, Microsoft i NASA ne mogu bez njega – na Danima komunikacija upoznajte svetski poznatog etičkog hakera

Advertiser Serbia14. februara 2019.

ORANGE STUDIO & ALMA QUATTRO: “Don’t believe in horoscopes. Believe in artists.”

Advertiser Serbia13. februara 2019.

Marketing preko mobilnih uređaja u 2019

Advertiser Serbia13. februara 2019.

HGK izdao analizu trendova u korišćenju medijskih i marketinških agencija među svojim članicama

Advertiser Serbia12. februara 2019.

Dominacija videa u 2019: “Snack Adds”, vertikalni video i „bite sized“ video

Advertiser Serbia12. februara 2019.

Predavač koji je (ponovo) definisao ljudsko ponašanje dolazi na Dane komunikacija

Advertiser Serbia11. februara 2019.

Medijski trend 2019: Doba sveprisutnog TV-a

Advertiser Serbia11. februara 2019.

Najbolje Super Bowl reklame po izboru kreativnih direktora I&F GRUPE

Advertiser Serbia7. februara 2019.

Otvorene prijave za EFFIE takmičenje

Advertiser Serbia5. februara 2019.

Nove kategorije IdejeX i Mixx – digitalcima, dizajnerima i produkcijskim kućama otvorene prijave za IdejuX, a izdavačima prilika za Mixx

Advertiser Serbia4. februara 2019.

RADOJKA BOŠKOVIĆ novi Client Service Director agencije MCCANN BEOGRAD

Advertiser Serbia1. februara 2019.

11 profesionalaca iz ex-YU regiona među članovima žirija prestižnog Njujorškog Festivala Advertajzinga

Advertiser Serbia1. februara 2019.