Brendovi

SBERBANK SRBIJA s Tamarom u akciji

BEOGRAD – Sberbank Srbija, u periodu od marta do juna meseca, donirala je više od milion dinara učesnicima emisije „S Tamarom u akciji“

 

Zahvaljujući nesebničnom zalaganju Tamare Grujić i finansijskoj podršci Sberbanke, 11 porodica dobilo je priliku za novi početak, a osnovna škola u Gruži novu salu za fizičko vaspitanje. U skladu sa činjenicom da Sber znači štednja, porodicama je otvoren i štedni račun, sa željom da dodatno doprinese njihovoj finansijskoj sigurnosti.

Kao društveno odgovorna kompanija, Sberbank Srbija veliku pažnju poklanja brizi o građanima Srbije. Kroz različite projekte u proteklih sedam godina, sproveli smo niz dobrotvornih akcija koje su uglavnom bile usmerene na decu bez roditeljskog staranja, zaštitu i uređenje životne sredine. Ovog proleća ostvarili smo sjajnu saradnju sa Tamarom Grujić, i zajedničkim snagama doprineli unapređenju kvaliteta života 11 porodica širom Srbije. Najveća nagrada su nam osmesi onih koje smo uveselili. Nastavljamo u istom duhu već na jesen, svesni da kroz ovakva ulaganja doprinosimo boljem stanju u društvu.“ – rekao je Aleksandar Milić, direktor službe za marketing i komunikacjie.

Veoma mi je drago da nastavljamo saradnju sa Sberbankom. Bez obzira na novi dom, porodicama mnogo znači i finansijski poklon koji obezbeđuju naši prijatelji zahvaljujući zajedničkoj saradnji. U osmoj sezoni ostajemo na teritoriji centralne Srbije i Šumadije. Pomoći ćemo da deset porodica živi u boljim životim uslovima, a zbog veoma pozitivnih reakcija na završetak sedme sezone, u kojoj smo renovirali seosku školu u selu Guberevac, na opštini Knić, osmu sezonu završićemo sa renoviranjem dve seoske škole. Jedna se nalazi u selu Izvor kod Pirota, a druga u selu Mečkovac kod Vranja. Tom inicijativom želimo da skrenemo pažnju javnosti na uslove u kojima se obrazuju deca u manjim sredinama u Srbiji. U obe epizode, od sredstava koja ćemo dobiti od Sberbanke, školama ćemo obezbediti sportske rekvizite: koševe, golove, lopte…Osma sezona počinje sa emitovanjem krajem septembra meseca, u istom terminu, petkom, na Prvom programu Javnog servisa Srbije, sa početkom u 21h. Radujem se nastavku akcija!” – izjavila je Tamara Grujić.

Da podsetimo, tokom sedam sezona TV serijala humanitarnog karaktera „S Tamarom u akciji“ prikazane su 92 epizode.

O Sberbank Europe Group

Sberbank Europe Grupa (Sberbank Europe AG) sa sedištem u Beču, Austrija, bankarska je grupacija u 100 procentnom vlasništvu Sberbank Rusija. Sberbank Europe Group prisutna je na osam tržišta Centralne i Istočne Evrope (CIE): u Austriji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Češkoj Republici, Nemačkoj, Mađarskoj, Sloveniji i Srbiji. Sberbank Europe Grupa ima preko 690.000 klijenata, zapošljava 4,080 ljudi u 191 ekspozituri širom Evrope. Zaključno sa 30. junom 2018. godine ukupana aktiva Sberbank Europe iznosi 11,8 milijardi eura.

Website: www.sberbank.at

O Sberbank Srbija

Sberbank Srbija je deo Sberbank Europe Grupe. Prisutna je na celoj teritoriji Srbije, sa ukupno 33 ekspoziture u 21 gradu (zaključno sa 31.12.2016. godine).

Sberbank Srbija je univerzalna banka koja pruža sve vrste usluga i proizvoda kako za fizička lica, tako i za mala, srednja i velika preduzeća. U kombinaciji sa stručnošću i usmerenošću zaposlenih na klijente, Sberbank Srbija je jedinstven partner u građenju mostova između kompanija u Srbiji, Rusiji i Zajednici nezavisnih država sa sveobuhvatnim portfolijom bankarskih usluga.

Sberbank Srbija kao prva banka u Srbiji, pristupila je u januaru mesecu 2017. godine prestižnom međunarodnom sertifikacijskom programu „Customers’ Friend“, potvrdivši time izrazito visok nivo kvaliteta usluge i odnos sa svojim klijentima i zaposlenima. Sberbank Srbija zasluženo nosi medalju “Jer cenimo naše klijente“.

Zvaničan sajt: www.sberbank.rs

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Brendovi

MK Group domaćin naše košarkaške reprezentacije na Kopaoniku

Advertiser Serbia19. jula 2019.

Hennessy predstavio novu flašu ograničene serije konjaka

Advertiser Serbia19. jula 2019.

Propao pokušaj iznajmljivanja BIP-a

Advertiser Serbia18. jula 2019.

Schneider Electric učvršćuje prisustvo u Srbiji kao najveća IT kompanija u zemlji

Advertiser Serbia18. jula 2019.

MasterIndex istraživanje 2019

Advertiser Serbia18. jula 2019.

Amazon se suočava sa istragom EU o upotrebi izvora podataka o trgovcima

Advertiser Serbia17. jula 2019.

Volkswagen još nije odlučio da gradi fabriku u Turskoj

Advertiser Serbia17. jula 2019.

Nestle stvara novu čokoladu koja bi mogla da donese revoluciju u prehrambenoj industriji

Advertiser Serbia16. jula 2019.

Kompanija Henkel pokrenula akciju podrške Crvenom krstu Srbije „Zajedno sa vama pomažemo porodicama kojima je to potrebno“

Advertiser Serbia15. jula 2019.

Apatinska pivara tokom „Ulaz“ festivala podsećala na značaj bezbedne i sigurne vožnje

Advertiser Serbia15. jula 2019.

Prekida se sklapanje Fiata 500L u Kragujevcu?

Advertiser Serbia14. jula 2019.

Volkswagen novu fabriku gradi blizu Izmira

Advertiser Serbia13. jula 2019.

Američke vlasti će ublažiti sankcije Huawei-ju, ali i dalje ostaje na crnoj listi

Advertiser Serbia12. jula 2019.

Nema više lažnih sniženja, uvode se dve totalne rasprodaje godišnje

Advertiser Serbia11. jula 2019.

Amerikanci kupili Merkurove tržne centre za 100 miliona evra

Advertiser Serbia11. jula 2019.