Brendovi

SBERBANK SRBIJA s Tamarom u akciji

BEOGRAD – Sberbank Srbija, u periodu od marta do juna meseca, donirala je više od milion dinara učesnicima emisije „S Tamarom u akciji“

 

Zahvaljujući nesebničnom zalaganju Tamare Grujić i finansijskoj podršci Sberbanke, 11 porodica dobilo je priliku za novi početak, a osnovna škola u Gruži novu salu za fizičko vaspitanje. U skladu sa činjenicom da Sber znači štednja, porodicama je otvoren i štedni račun, sa željom da dodatno doprinese njihovoj finansijskoj sigurnosti.

Kao društveno odgovorna kompanija, Sberbank Srbija veliku pažnju poklanja brizi o građanima Srbije. Kroz različite projekte u proteklih sedam godina, sproveli smo niz dobrotvornih akcija koje su uglavnom bile usmerene na decu bez roditeljskog staranja, zaštitu i uređenje životne sredine. Ovog proleća ostvarili smo sjajnu saradnju sa Tamarom Grujić, i zajedničkim snagama doprineli unapređenju kvaliteta života 11 porodica širom Srbije. Najveća nagrada su nam osmesi onih koje smo uveselili. Nastavljamo u istom duhu već na jesen, svesni da kroz ovakva ulaganja doprinosimo boljem stanju u društvu.“ – rekao je Aleksandar Milić, direktor službe za marketing i komunikacjie.

Veoma mi je drago da nastavljamo saradnju sa Sberbankom. Bez obzira na novi dom, porodicama mnogo znači i finansijski poklon koji obezbeđuju naši prijatelji zahvaljujući zajedničkoj saradnji. U osmoj sezoni ostajemo na teritoriji centralne Srbije i Šumadije. Pomoći ćemo da deset porodica živi u boljim životim uslovima, a zbog veoma pozitivnih reakcija na završetak sedme sezone, u kojoj smo renovirali seosku školu u selu Guberevac, na opštini Knić, osmu sezonu završićemo sa renoviranjem dve seoske škole. Jedna se nalazi u selu Izvor kod Pirota, a druga u selu Mečkovac kod Vranja. Tom inicijativom želimo da skrenemo pažnju javnosti na uslove u kojima se obrazuju deca u manjim sredinama u Srbiji. U obe epizode, od sredstava koja ćemo dobiti od Sberbanke, školama ćemo obezbediti sportske rekvizite: koševe, golove, lopte…Osma sezona počinje sa emitovanjem krajem septembra meseca, u istom terminu, petkom, na Prvom programu Javnog servisa Srbije, sa početkom u 21h. Radujem se nastavku akcija!” – izjavila je Tamara Grujić.

Da podsetimo, tokom sedam sezona TV serijala humanitarnog karaktera „S Tamarom u akciji“ prikazane su 92 epizode.

O Sberbank Europe Group

Sberbank Europe Grupa (Sberbank Europe AG) sa sedištem u Beču, Austrija, bankarska je grupacija u 100 procentnom vlasništvu Sberbank Rusija. Sberbank Europe Group prisutna je na osam tržišta Centralne i Istočne Evrope (CIE): u Austriji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Češkoj Republici, Nemačkoj, Mađarskoj, Sloveniji i Srbiji. Sberbank Europe Grupa ima preko 690.000 klijenata, zapošljava 4,080 ljudi u 191 ekspozituri širom Evrope. Zaključno sa 30. junom 2018. godine ukupana aktiva Sberbank Europe iznosi 11,8 milijardi eura.

Website: www.sberbank.at

O Sberbank Srbija

Sberbank Srbija je deo Sberbank Europe Grupe. Prisutna je na celoj teritoriji Srbije, sa ukupno 33 ekspoziture u 21 gradu (zaključno sa 31.12.2016. godine).

Sberbank Srbija je univerzalna banka koja pruža sve vrste usluga i proizvoda kako za fizička lica, tako i za mala, srednja i velika preduzeća. U kombinaciji sa stručnošću i usmerenošću zaposlenih na klijente, Sberbank Srbija je jedinstven partner u građenju mostova između kompanija u Srbiji, Rusiji i Zajednici nezavisnih država sa sveobuhvatnim portfolijom bankarskih usluga.

Sberbank Srbija kao prva banka u Srbiji, pristupila je u januaru mesecu 2017. godine prestižnom međunarodnom sertifikacijskom programu „Customers’ Friend“, potvrdivši time izrazito visok nivo kvaliteta usluge i odnos sa svojim klijentima i zaposlenima. Sberbank Srbija zasluženo nosi medalju “Jer cenimo naše klijente“.

Zvaničan sajt: www.sberbank.rs

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Brendovi

Kralj Kosmodiska i jedan od najbogatijih Slovenaca prodao kompaniju

Advertiser Serbia15. septembra 2019.

Crna Gora: Nezakonito prodavati ambalažu po ceni proizvoda u njoj

Advertiser Serbia13. septembra 2019.

Henkel Srbija nastavlja da ulaže u razvoj poslovanja i zajednicu: Otvorena nova fabrika u Kruševcu i najavljena još jedna CSR kampanja sa kompanijom Delez Srbija

Advertiser Serbia12. septembra 2019.

RAY GAUL, Kantar Group: „Alibaba i svet – Pred nama je vreme agilne maloprodaje“

Advertiser Serbia12. septembra 2019.

Volkswagen predstavio svoj novi logo

Advertiser Serbia12. septembra 2019.

Delta Holding: Otvoren konkurs za 8. generaciju Mladih lidera

Advertiser Serbia11. septembra 2019.

Apple predstavio iPhone 11

Advertiser Serbia11. septembra 2019.

Bek Evertona, Yerry Mina, novčano kažnjen zbog reklamiranja kladionice

Advertiser Serbia11. septembra 2019.

Delez Srbija među najuspešnijim kompanijama

Advertiser Serbia10. septembra 2019.

Ljajić: Promocija Srbije na kineskoj platformi Alibaba

Advertiser Serbia10. septembra 2019.

Starbucks otvara najveću kafeteriju na svetu

Advertiser Serbia9. septembra 2019.

„Odliv mozgova“ i Srbija: Čekajući državu…

Advertiser Serbia9. septembra 2019.

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017″ na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u Nemačkoj

Advertiser Serbia6. septembra 2019.

Košarkaški savez Srbije i Blic Sport predvode navijače „plavih“ novim Viber stikerima do Zlata na Svetskom prvenstvu u Kini

Advertiser Serbia6. septembra 2019.

Plastične kese odlaze u istoriju, sledi „bitka“ sa ambalažom

Advertiser Serbia5. septembra 2019.