Brendovi

Samsung predstavio praktični i elegantni Galaxy A8 (2018)

Brendovi

Ovaj pametni telefon lak je za upotrebu, ima dvostruku prednju kameru, veliki beskonačni ekran i dodatne karakteristike korisne za svakodnevnu upotrebu

Samsung Electronics najavio je najnoviji uređaj u svojoj Galaxy A seriji: Galaxy A8 (2018). Uređaj ima dvostruku prednju kameru, veliki beskonačni ekran i neverovatni ergonomski dizajn koji se oslanja na iskustva nasleđena iz dizajna premijum “flegšip” modela. Uz dodatne funkcije za svakodnevne potrebe, Galaxy A8 (2018) je elegantniji, praktičniji i lakši za upotrebu nego ikada ranije.

Izlaskom Galaxy A8 (2018) na tržište, svojim korisnicima donosimo njihove omiljene funkcije sa naših najnaprednijih telefona, kao što su beskonačni ekran i naša prva dvostruka prednja kamera sa Live Focus funkcijom, na našu Galaxy A seriju, koja je već poznata po svom premijum dizajnu”, izjavio je Junho Park, potpredsednik globalnog planiranja proizvoda u Diviziji za mobilne komunikacije kompanije Samsung Electronics. “Galaxy A8 (2018) je dobar primer naše stalne posvećenosti tome da ispunimo potrebe naših korisnika tako što ćemo im omogućiti više izbora i lakšu upotrebu”.

Korisnici će moći snimiti jasne i oštre selfije pomoću zadnje kamere od 16 MP F1.7 i dvostruke prednje kamere od 16MP+8MP F1.9, bez obzira gde se nalazite ili šta radite. Dvostruka prednja kamera sačinjena je od dve odvojene kamere, tako da možete da se odlučite za jednu ili drugu u zavisnosti od toga kakav ste selfie imali u vidu – od krupnog plana sa pozadinom do portreta sa jasnom i bistrom pozadinom. A sa naprednom funkcijom živog fokusiranja, Live Focus, lako možete da podesite Bokeh efekat pre ili nakon što snimite sliku, kako biste dobili slike visokog kvaliteta.
Bilo da je dan ili noć, napredna kamera obezbeđuje da su slike koje snimate oštre, čak i u uslovima slabog osvetljenja. Novi uređaj vam takođe omogućava da svoje slike u potpunosti prilagodite svojim zahtevima, pomoću zabavnih opcija kao što su dodavanje nalepnica na vaše selfije ili naglašavanje ekstravagantnog jela pomoću Food Mode programa za slikanje hrane.
Drhtavi video snimci snimljeni nestabilnom rukom postaće stvar prošlosti uz tehnologiju stabilizacije video dititalne slike (VDis), a uz dodatu funkciju “hyperlapse” sada možete da snimate video snimke koji beleže protok vremena koji vam omogućavaju da ispričate još duže priče.

Kada govorimo o gledanju filmova ili igranju igara, najnoviji Galaxy A8 (2018) uređaj postaviće novi standard za neometano iskustvo uživanja u vizuelnim sadržajima. Beskonačni ekran prostire se dalje od okvira telefona donoseći ekran sa impresivnom razmerom od 18,5:9 (1), tako da sada možete da vidite scene preko celog svog ekrana i time dobijete ultimativni kinematografski doživljaj. Ergonomska zakrivljenost stakla, kako sa prednje, tako i sa zadnje strane, dodatno unapređuje ovaj veliki ekran. Elegantni okvir od stakla i metala, glatke krivine i udobno smeštanje u ruku čine gledanje ili interakciju sa sadržajem na telefonu još lakšim.

Galaxy A8 (2018) dostupan je u tri boje uključujući crnu, orhideja sivu i zlatnu, kako bi se savršeno uklopili u vaš lični stil(2).
Uz ovaj uređaj, bićete stalno obavešteni putem funkcije “stalno uključen ekran” (Always On Display), što znači da možete samo da bacite pogled na svoj telefon i vidite te informacije bez otključavanja telefona. Uz funkciju Samsung Pay(3) , više nema potrebe da nosite svoj novčanik sa sobom kad izlazite. Podržavajući tehnologije magnetnog bezbednog prenosa (Magnetic Secure Transmission, MST) i komunikacije putem bliskog polja (Near Field Communication, NFC), Galaxy A8 (2018) može da se koristi bukvalno na bilo kom mestu na kome biste mogli da prislonite ili provučete svoju karticu. Svaka transakcija putem funkcije Samsung Pay je bezbedna, a opet tako jednostavna. Sve što je potrebno je jedno prevlačenje prsta preko ekrana i jedno skeniranje otiska prsta.
Galaxy A8 (2018) otporan je na vodu i prašinu prema standardu IP68(4), i može da se odupre atmosferskim uticajima, uključujući i znoj, kišu, pesak i prašinu, što ga čini pogodnim za skoro bilo koju aktivnost ili situaciju. Galaxy A8 (2018) podržava microSD kartice tako da možete da proširite kapacitet memorije za čuvanje podataka čak do 256 GB, a i prvi je uređaj u A seriji koji podržava Samsungov Gear VR.
Galaxy A8 (2018) biće dostupni početkom januara 2018. godine.
Za dodatne informacije, molimo posetite www.samsungmobilepress.com

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung Electronics inspiriše svet i oblikuje budućnost svojim inovativnim idejama i tehnologijama. Samsung postavlja nove standarde u svetu televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih kućnih uređaja, mrežnih sistema, kao i rešenja u oblasti memorije, LSI sistema, topljenja metala i LED uređaja. Za najnovije vesti, molimo vas da posetite portal "Samsung Newsroom", na adresi news.samsung.com.

1 Ekran meren dijagonalno, kao potpuni pravougaonik, bez računanja zaobljenih uglova.
2 Dostupnost boja može biti različita u zavisnosti od zemlje
3 Dostupnost usluga može da bude različita u zavisnosti od zemlje
4 Nosi IP68 standard otpornosti na prašinu i vodu, na osnovu uslova testa sa potapanjem na dubinu do 1,5 m slatke vode do 30 minuta.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Brendovi

Samsung, BuzzFeed i Dodo počinju saradnju

Advertiser Serbia20. aprila 2018.

Jelen vodi u Rusiju na utakmicu Srbija – Brazil

Advertiser Serbia19. aprila 2018.

Samsung predstavlja najnovije kućne aparate na sajmu EuroCucina 2018

Advertiser Serbia18. aprila 2018.

Stvarno super keš kredit Sberbanke

Advertiser Serbia18. aprila 2018.

Kompanija Vitamin učestvovala na 21. Međunarodnom sajmu privrede u Mostaru

Advertiser Serbia17. aprila 2018.

ADATA XPG SPECTRIX D41 RGB memorijski modul je dostigao 5000 MHz na Intel® Z370 čipsetu

Advertiser Serbia17. aprila 2018.

Kako će izgledati nov Agrokor: Krovna kompanija je u Holandiji, a čak 95 posto vlasništva ide u ruke 20 kreditora

Advertiser Serbia11. aprila 2018.

MK Group deveti put zaredom obezbedila besplatno zimovanje za decu sa KiM

Advertiser Serbia4. aprila 2018.

Otvorena izložba „Gustav Klimt“ i predstavljen nov Grandissimo

Advertiser Serbia3. aprila 2018.