Brendovi

Samsung predstavio liniju pametnih kućnih uređaja

Brendovi

BEOGRAD – Kompanija Samsung predstavila je na srpskom tržištu nove modele pametnih kućnih uređaja za 2015. godinu, frižider RB7000, mašinu za sušenje veša DV8000H, veš mašinu WW6000 i robot usisivač Powerbot VR9000

Najnoviji pametni Samsung kućni uređaji dizajnirani su tako da odgovore zahtevima i potrebama naših potrošača, koji traže funkcionalna dizajnerska rešenja za svoj dom. Oni su spoj modernog dizajna sa najsavremenijom tehnologijom, njima je vrlo jednostavno rukovati dok ujedno omogućavaju uštedu električne energije“, rekao je Milan Vujović, direktor marketinga kompanija Samsung za Adriatik regiju.

null

Samsung frižider RB7000 nudi više mesta za odlaganje namirnica, zahvaljujući većoj zapremini unutrašnjeg prostora i preglednom unutrašnjem razmeštaju koji omogućava lakšu organizaciju. U unutrašnjosti postoji mnoštvo ograđenog prostora na vratima sa pokretnim pregradama i kutije za povrće sa stoperom koje se mogu izvući u potpunosti, bez bojazni da će ispasti. Vrata koja se otvaraju pod uglom od 90 stepeni omogućavaju bolje iskorišćenje i uštedu prostora.

null

Najsavremenija mašina za sušenje veša oznake DV8000H, opremljena je bubnjem kapaciteta osam kilograma i tehnologijom toplotne pumpe koja omogućava najefikasnije sušenje veša. Osvetljenje u sušilici olakšava stavljanje i vađenje veša, dok indikator vode upozorava kada treba isprazniti kondenzovanu vodu. Uređaj ima i alarm koji javlja kad je vreme za čišćenje filtera, a zahvaljujući aplikaciji na pametnom telefonu, korisnik može lakše otkriti i dijagnostikovati kvar i tako uštedeti novac za popravku.
null

Uz robot usisivač Powerbot VR9000 kuću je moguće očistiti daljinski, bez fizičkog napora. Ovaj usisivač ima veliku usisnu snagu koja je 60 puta jača u poređenju sa sličnim uređajima za čišćenje. Takođe, četka koja je sada većih dimenzija zahvata veliku površinu i omogućava bolje čišćenje sa manje uloženog vremena. Tehnologija CycloneForce čuva filter od začepljenja istovremeno produžavajući visoku usisnu snagu uredjaja. Uz funkciju Point Cleaning omogućeno je efikasnije čišćenje. Kada korisnik daljinskim upravljačem označi određeno područje, robot usisivač će slediti svetlo i očistiti označeno područje. Koristeći napredne procesore i kameru, Powerbot pravi mapu kuće kako bi sam sledio najefikasniju putanju kretanja.

null

Veš mašina WW6000 ima moderan izgled, veliki i pregledan displej, a korisnicima nudi veliki kapacitet pranja uz veoma malu potrošnju električne energije. Ima mogućnost pranja pet kilograma veša za 59 minuta, kao i uklanjanja fleka sa tkanine bez korišćenja hemijskih izbeljivača. Jednostavno održavanje čistoće veša i brigu o tkaninama omogućava veliki bubanj i Eco Bubble tehnologija.

null

Većina ovih uređaja je opremljena digitalnim inverter motorom koji omogućava veliku uštedu električne energije, na koji Samsung nudi desetogodišnju garanciju. Novi modeli Samsung pametnih kućnih uređaja već su dostupni na našem tržištu, osim Powerbota koji se očekuje u septembru. Preporučena maloprodajna cena frižidera RB7000 je 189.999, sušilice za veš DV8000H 131.999 dinara, dok su mašina za veš WW6000 i robot usisivač dostupni po cenama od 78.999 odnosno 116.999 dinara.


 

O kompaniji Samsung Electronics, Ltd.

null

Kompanija Samsung Electronics Ltd. inspiriše svet i oblikuje budućnost idejama i tehnologijama koje donose promene, redefinišući svet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, kamera, digitalnih uređaja, štampača, medicinske opreme, mrežnih sistema i poluprovodnika. Takođe smo lideri u oblasti Internet of Things (IoT) putem naših inicijativa Digitalno zdravlje i Pametan dom, između ostalog. Zapošljavamo 307.000 u 84 države, uz godišnju prodaju od 196 milijardi USD. Da otkrijete više posetite naš zvanični sajt www.samsung.com i naš zvanični blog na global.samsungtomorrow.com.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Brendovi

Održano prvo predavanje u okviru projekta Cirkularne migracije: Upravljanje je lako, vođenje ljudi je teško

Advertiser Serbia28. oktobra 2020.

Tehnološki divovi lišavaju siromašne zemlje 3 milijarde dolara poreskih prihoda

Advertiser Serbia27. oktobra 2020.

BMW i Alibaba postaju partneri

Advertiser Serbia27. oktobra 2020.

Počele nominacije za Godišnju nagradu Srpske asocijacije menadžera

Advertiser Serbia26. oktobra 2020.

Coca-Cola smanjuje broj brendova za 50 odsto

Advertiser Serbia26. oktobra 2020.

Veliki nagradni konkurs SBB fondacije – rEKOnstrukcija

Advertiser Serbia26. oktobra 2020.

Gucci je pre 100 godina bio samo prodavnica tašni i torbi u Firenci

Advertiser Serbia26. oktobra 2020.

Islamske zemlje bojkotuju francuske proizvode

Advertiser Serbia26. oktobra 2020.

Preminuo Li Kun-hi, prvi čovek kompanije Samsung

Advertiser Serbia25. oktobra 2020.

Adidas prodaje Reebok?

Advertiser Serbia23. oktobra 2020.

Najnovija serija telefona iPhone 12 u Telenoru

Advertiser Serbia23. oktobra 2020.

Engleska zabranjuje angažovanje poznatih ličnosti u reklamama za klađenje i kockanje?

Advertiser Serbia23. oktobra 2020.

Najnovije knjige – digitalno i bezbedno

Advertiser Serbia22. oktobra 2020.

PayPal uskoro dozvoljava trgovinu kriptovalutama

Advertiser Serbia22. oktobra 2020.

Interbrand: Tehnološke kompanije na vrhu svetske lestvice najvrednijih brendova

Advertiser Serbia21. oktobra 2020.