Brendovi

Samsung predstavio Galaxy Tab S5e

Brendovi

Novi uređaj donosi pametne funkcije upakovane u tanji, lakši okvir

 
Kompanija Samsung predstavila je Galaxy Tab S5e – tanji, lakši i promišljeno dizajniran tablet sa brojnim pametnim funkcijama. Sa ekranom od 10,5 inča i velikim kapacitetom baterije, Galaxy Tab S5e pažljivo je osmišljen za jedinstveno korisničko iskustvo.

Galaxy Tab S5e vrhunski je tablet sa elegantnim dizajnom i moćnim funkcijama. Idealan je za korisnike koji žele stalnu povezanost,a sigurno će ih oduševiti prelep ekran za vrhunsko iskustvo zabave“, rekao je DJ Koh predsednik i generalni direktor Divizije za IT i mobilne komunikacije kompanije Samsung Electronics.

null

Prefinjen dizajn
Sa svojim novim dizajnom, Tab S5e je otelotvorenje praktičnosti i stila. Takođe, Tab S5e je lako prenosiv i izdržljiv jer dolazi sa tankim 5,5 milimetarskim metalnim kućištem i težinom od samo 400 grama. Dostupan je u modernim bojama, uključujući srebrnu, crnu i zlatnu.

Uz produženo trajanje baterije do 14,5 sati (1), optimizovan je za dugotrajan rad, pružajući korisnicima slobodu pregledavanja, striminga i dužeg rada.

Ugrađena inteligencija
Tab S5e je prvi Samsung tablet koji ima novi Bixby 2.0 (2), za pametniji i praktičniji način za interakciju uređajem, koji služi i kao idealna kontrolna tabla za sve povezane kućne uređaje (3). Korisnici mogu uključiti TV ili upaliti svetla u isto vreme pomoću funkcije Quick Command, koja omogućava da se jednom komandom objedini više akcija za brže, jednostavnije i prilagodljivije upravljanje glasom u kućnom okruženju.

Uz tastaturu (koja se prodaje zasebno) i Samsung DeX-om, Tab S5e korisnicima daje okruženje slično računaru. Korisnici takođe mogu odgovoriti na poziv ili poruku direktno sa tableta(4), čak i kada je njihov pametni uređaj van domašaja ili na nekoj drugoj Wi-Fi mreži.

null

Poboljšano iskustvo zabave
Bez obzira da li je reč o filmu ili omiljenoj TV seriji, korisnici mogu uživati u prikazanom sadržaju na Samsung Super AMOLED ekranu, sa odnosom stranica 16:10 odnos ekrana i koji ne pokazuje Home dugme za povratak na početni ekran. Tab S5e ima 10,5-inčni Edge to Edge ekran i tanke okvire za poboljšani doživljaj gledanja. Uz Tab S5e korisnici mogu koristiti uslugu YouTube Premium besplatno do četiri meseca za uživanje u omiljenim sadržajima u YouTube, YouTube Music i YouTube Gaming aplikacijama bez ograničenja.

Tab S5e savršeno je dopunjen bogatim zvukom, zahvaljujući Quad zvučnicima koji uključuju automatsku rotaciju stereo tehnologije za snažan zvuk koji se prilagođava načinu na koji korisnici drže tablet (uspravno/položeno). Tab S5e takođe imaintegrisan u Dolby Atmos tehnologiju i AKG zvuk, za impresivan 3D zvuki profesionalno izbalansiranu audio reprodukciju.

null

Uz predinstaliran Spotify i besplatnu pretplatu do tri meseca za nove članove, Tab S5e omogućava da korisnici slušaju svoju omiljenu muziku bilo gde i bilo kada (5).

Tab S5e će biti dostupan na odabranim tržištima uključujući SAD, Nemačku i druge zemlje od druge polovine 2019. godine. Više informacija o ovom uređaju možete pronaći na www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy ili www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-tab-s5e

1) Trajanje baterije može varirati u zavisnosti od načina upotrebe i podešavanja. Zasnovano na laboratorijskim testovima.
2) Bixby Voice je trenutno dostupan na odabranim jezicima.
3) SmartThings Hub trebao bi biti instaliran za povezivanje i upravljanje uređajima putem aplikacije SmartThings na Tab S5e.
4) Funkcija može varirati u zavisnosti od zemlje i provajdera.
5) Dostupno samo u odabranim zemljama. Zaheva članstvo u Spotifyu (Za više pojedinosti posetite www.spotify.com).

###

O kompaniji Samsung Electronics
Samsung Electronics inspiriše svet i oblikuje budućnost svojim inovativnim idejama i tehnologijama. Samsung postavlja nove standarde u svetu televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih kućnih uređaja, mrežnih sistema, kao i rešenja u oblasti memorije, LSI sistema i LED uređaja. Za najnovije vesti, molimo posetite portal Samsung Newsroom na adresi http://news.samsung.com ili www.samsung.com/rs.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Brendovi

Schneider Electric učvršćuje prisustvo u Srbiji kao najveća IT kompanija u zemlji

Advertiser Serbia18. jula 2019.

MasterIndex istraživanje 2019

Advertiser Serbia18. jula 2019.

Amazon se suočava sa istragom EU o upotrebi izvora podataka o trgovcima

Advertiser Serbia17. jula 2019.

Volkswagen još nije odlučio da gradi fabriku u Turskoj

Advertiser Serbia17. jula 2019.

Nestle stvara novu čokoladu koja bi mogla da donese revoluciju u prehrambenoj industriji

Advertiser Serbia16. jula 2019.

Kompanija Henkel pokrenula akciju podrške Crvenom krstu Srbije „Zajedno sa vama pomažemo porodicama kojima je to potrebno“

Advertiser Serbia15. jula 2019.

Apatinska pivara tokom „Ulaz“ festivala podsećala na značaj bezbedne i sigurne vožnje

Advertiser Serbia15. jula 2019.

Prekida se sklapanje Fiata 500L u Kragujevcu?

Advertiser Serbia14. jula 2019.

Volkswagen novu fabriku gradi blizu Izmira

Advertiser Serbia13. jula 2019.

Američke vlasti će ublažiti sankcije Huawei-ju, ali i dalje ostaje na crnoj listi

Advertiser Serbia12. jula 2019.

Nema više lažnih sniženja, uvode se dve totalne rasprodaje godišnje

Advertiser Serbia11. jula 2019.

Amerikanci kupili Merkurove tržne centre za 100 miliona evra

Advertiser Serbia11. jula 2019.

Pun telefon knjiga uz Telenor i Bookmate

Advertiser Serbia10. jula 2019.

Volkswagen ove nedelje obustavlja proizvodnju „bube“

Advertiser Serbia10. jula 2019.

SBERBANK SRBIJA zajedno sa klijentima sakupila 1.200.000 dinara za NURDOR

Advertiser Serbia9. jula 2019.