Brendovi

Samsung predstavio Galaxy Tab S5e

Brendovi

Novi uređaj donosi pametne funkcije upakovane u tanji, lakši okvir

 
Kompanija Samsung predstavila je Galaxy Tab S5e – tanji, lakši i promišljeno dizajniran tablet sa brojnim pametnim funkcijama. Sa ekranom od 10,5 inča i velikim kapacitetom baterije, Galaxy Tab S5e pažljivo je osmišljen za jedinstveno korisničko iskustvo.

Galaxy Tab S5e vrhunski je tablet sa elegantnim dizajnom i moćnim funkcijama. Idealan je za korisnike koji žele stalnu povezanost,a sigurno će ih oduševiti prelep ekran za vrhunsko iskustvo zabave“, rekao je DJ Koh predsednik i generalni direktor Divizije za IT i mobilne komunikacije kompanije Samsung Electronics.

null

Prefinjen dizajn
Sa svojim novim dizajnom, Tab S5e je otelotvorenje praktičnosti i stila. Takođe, Tab S5e je lako prenosiv i izdržljiv jer dolazi sa tankim 5,5 milimetarskim metalnim kućištem i težinom od samo 400 grama. Dostupan je u modernim bojama, uključujući srebrnu, crnu i zlatnu.

Uz produženo trajanje baterije do 14,5 sati (1), optimizovan je za dugotrajan rad, pružajući korisnicima slobodu pregledavanja, striminga i dužeg rada.

Ugrađena inteligencija
Tab S5e je prvi Samsung tablet koji ima novi Bixby 2.0 (2), za pametniji i praktičniji način za interakciju uređajem, koji služi i kao idealna kontrolna tabla za sve povezane kućne uređaje (3). Korisnici mogu uključiti TV ili upaliti svetla u isto vreme pomoću funkcije Quick Command, koja omogućava da se jednom komandom objedini više akcija za brže, jednostavnije i prilagodljivije upravljanje glasom u kućnom okruženju.

Uz tastaturu (koja se prodaje zasebno) i Samsung DeX-om, Tab S5e korisnicima daje okruženje slično računaru. Korisnici takođe mogu odgovoriti na poziv ili poruku direktno sa tableta(4), čak i kada je njihov pametni uređaj van domašaja ili na nekoj drugoj Wi-Fi mreži.

null

Poboljšano iskustvo zabave
Bez obzira da li je reč o filmu ili omiljenoj TV seriji, korisnici mogu uživati u prikazanom sadržaju na Samsung Super AMOLED ekranu, sa odnosom stranica 16:10 odnos ekrana i koji ne pokazuje Home dugme za povratak na početni ekran. Tab S5e ima 10,5-inčni Edge to Edge ekran i tanke okvire za poboljšani doživljaj gledanja. Uz Tab S5e korisnici mogu koristiti uslugu YouTube Premium besplatno do četiri meseca za uživanje u omiljenim sadržajima u YouTube, YouTube Music i YouTube Gaming aplikacijama bez ograničenja.

Tab S5e savršeno je dopunjen bogatim zvukom, zahvaljujući Quad zvučnicima koji uključuju automatsku rotaciju stereo tehnologije za snažan zvuk koji se prilagođava načinu na koji korisnici drže tablet (uspravno/položeno). Tab S5e takođe imaintegrisan u Dolby Atmos tehnologiju i AKG zvuk, za impresivan 3D zvuki profesionalno izbalansiranu audio reprodukciju.

null

Uz predinstaliran Spotify i besplatnu pretplatu do tri meseca za nove članove, Tab S5e omogućava da korisnici slušaju svoju omiljenu muziku bilo gde i bilo kada (5).

Tab S5e će biti dostupan na odabranim tržištima uključujući SAD, Nemačku i druge zemlje od druge polovine 2019. godine. Više informacija o ovom uređaju možete pronaći na www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy ili www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-tab-s5e

1) Trajanje baterije može varirati u zavisnosti od načina upotrebe i podešavanja. Zasnovano na laboratorijskim testovima.
2) Bixby Voice je trenutno dostupan na odabranim jezicima.
3) SmartThings Hub trebao bi biti instaliran za povezivanje i upravljanje uređajima putem aplikacije SmartThings na Tab S5e.
4) Funkcija može varirati u zavisnosti od zemlje i provajdera.
5) Dostupno samo u odabranim zemljama. Zaheva članstvo u Spotifyu (Za više pojedinosti posetite www.spotify.com).

###

O kompaniji Samsung Electronics
Samsung Electronics inspiriše svet i oblikuje budućnost svojim inovativnim idejama i tehnologijama. Samsung postavlja nove standarde u svetu televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih kućnih uređaja, mrežnih sistema, kao i rešenja u oblasti memorije, LSI sistema i LED uređaja. Za najnovije vesti, molimo posetite portal Samsung Newsroom na adresi http://news.samsung.com ili www.samsung.com/rs.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Brendovi

Kompaniji Tetra Pak dodeljena zlatna medalja „Takovski ustanak” u Gornjem Milanovcu

Advertiser Serbia24. aprila 2019.

Sberbank Srbija tokom 2018. godine ostvarila rast profitabilnosti od čak 63 odsto

Advertiser Serbia24. aprila 2019.

Prvo mesto za zadnju i selfi kameru Samsung Galaxy S10 5G uređaja na DxOMark rang listi  

Advertiser Serbia23. aprila 2019.

Projekat „Probudi Dunav“ doprineće razvoju nautičkog saobraćaja i gornjeg i donjeg Podunavlja

Advertiser Serbia23. aprila 2019.

Uskršnji bazar u filijali Triglav osiguranja

Advertiser Serbia23. aprila 2019.

Canon 16. godinu zaredom globalni lider na tržištu fotoaparata sa izmenjivim objektivima

Advertiser Serbia23. aprila 2019.

Otvorene su prijave za 6. FMCG Brand Forum

Advertiser Serbia23. aprila 2019.

Apple izgubio dve parnice vođene protiv Swatch-a, a u vezi sa marketinškim sloganima

Advertiser Serbia22. aprila 2019.

MK Group ponovo na čelu srpskog agrara

Advertiser Serbia22. aprila 2019.

Fond B92: 15 godina humanitarnog rada i više od 10 miliona evra za institucije i građane Srbije

Advertiser Serbia22. aprila 2019.

Održana uskršnja humanitarna izložba u Telenoru

Advertiser Serbia19. aprila 2019.

Vodafon novi operator na tržištu elektronskih komunikacija

Advertiser Serbia19. aprila 2019.

Barry Callebaut u Novom Sadu gradi svoju prvu fabriku čokolade u jugoistočnoj Evropi

Advertiser Serbia19. aprila 2019.

Akcija „Najbolje iz Srbije“ čeka 2000. nominaciju

Advertiser Serbia18. aprila 2019.

Rolex četvrtu godinu zaredom proglašen za najugledniju svetsku kompaniju

Advertiser Serbia18. aprila 2019.