Brendovi

Samsung Galaxy Note9 u Telenoru

Brendovi

Telenor korisnici će moći da kupe najnoviji Samsung Galaxy Note9, odmah nakon premijere u Njujorku, a pre predstavljanja na IFA 2018 u Berlinu

 

Dovoljno je da u periodu od 9. do 23. avgusta 2018. godine poruče uređaj putem www.telenor.rs, a zvanična prodaja počinje 24. avgusta.

9 razloga zašto da se odlučite za Samsung Galaxy Note9
1. Baterija – Novi uređaj iz Note serije ima značajno veću bateriju, za skoro 20 odsto u odnosu na prethodni model. Kapacitet ugrađene baterije je 4.000 mAh.
2. Brže punjenje – Samsung Galaxy Note9 podržava punjenje putem kabla i bez njega. U oba slučaja, značajna promena je daleko brže punjenje baterije.
3. Memorija – Sa 128 GB memorije korisnici imaju dovoljno prostora u uređaju za sve aplikacije koje su im neophodne. Istovremeno, uz 6GB RAM-a, moguć je brz pristup aplikacijama kao i bolji multitasking.
4. Operativni sistem – Android Oreo 8.1 donosi nove funkcije koje uključuju i veću brzinu učitavanja sadržaja, sigurniju pretragu interneta, poboljšanja sigurnosti za senzor otiska prsta i još pregršt drugih poboljšanja.
5. Ekran – Dimenzije kućišta su iste kao i kod prethodnog modela. Zahvaljujući primeni novog Infinity Display 2.0 standarda, Note9 ima čak 6.4 inča (16.25 centimetara), mereno kao pravougaonik sa zaobljenim ivicama.
6. Kamera – Zahvaljujući sistemu sa dve zadnje kamere i Super Speed Dual Pixel senzoru, Samsung Galaxy Note9 omogućava korisnicima da bez obzira na količinu i vrstu osvetljenja stvaraju fotografije profesionalnog kvaliteta.
7. S olovka – Hardverski i softverski unapređena olovka novog Samsung telefona, pored osnovne funkcije, moći će da se koristi kao daljinski upravljač za prezentacije koje se puštaju sa uređaja. Olovka će putem Bluetooth veze biti povezana sa Note9 i puniće se dok je u telefonu.
8. Sigurnost – Note9 dolazi sa najsavremenijom Samsung sigurnosnom platformom koja podržava tri različite mogućnosti biometrijske provere autentičnosti – dužicu oka, otisak prsta i prepoznavanje lica.
9. Zvuk – Dolby Atmos tehnologija surrounding zvuka ovog telefona, uz pomoć posebnog čipa i softvera reprodukuje zvuk koji se pruža svuda oko nas, čineći da korisnici imaju osećaj da su zauzeli najbolje mesto na koncertu ili kućnom bioskopu.

Više informacija o najnovijem Samsung uređaju, kao i procesu rezervacije dostupni su na sajtu Telenora.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Brendovi

DRAGUTIN i MILICA MLADENOVIĆ o ARLEMM-u, prazniku kvalitetne muzike

Advertiser Serbia15. avgusta 2018.

Brend Plazma Srebrni sponzor 24. Sarajevo Film Festivala

Advertiser Serbia14. avgusta 2018.

Fondacija Hemofarm obezbedila medicinsku opremu za domove zdravlja u četiri izrazito nerazvijene opštine u BiH

Advertiser Serbia14. avgusta 2018.

U Dumi predlažu označavanje „lažnih“ kobasica i sokova

Advertiser Serbia14. avgusta 2018.

Budite stalno povezani bez obzira na to gde se nalazite sa novim Samsung Galaxy satom

Advertiser Serbia13. avgusta 2018.

Publika iz celog regiona učestvovala u snimanju jedinstvenog videa „Svi smo iz istog filma“

Advertiser Serbia13. avgusta 2018.

Novi, super moćni Galaxy Note9: za one koji žele sve

Advertiser Serbia10. avgusta 2018.

Brisel odobrio kineskoj kompaniji Hisense preuzimanje Gorenja

Advertiser Serbia8. avgusta 2018.

Telekomu odobreno preuzimanje udela u firmi GO4YU

Advertiser Serbia7. avgusta 2018.