SAM Gala: Događaj koji staje rame uz rame sa gala manifestacijama na svetskoj sceni

Srpska asocijacija menadžera i M2Communications, organizovali su šestu godinu zaredom SAM Gala, gala veče povodom dodele godišnjih nagrada renomirane poslovne asocijacije

SAM Gala, najznačajniji događaj Srpske asocijacije menadžera, organizovan je ove godine u BelExpo Centru uz prisustvo 430 zvanica iz poslovnog, političkog, kulturnog i medijskog života, kao i predstavnika menadžera iz regiona.

null

Gala veče Srpske asocijacije menadžera je postalo prepoznatljivo po originalnom i spektakularnom uvodu. Ove godine, događaj je počeo neočekivanom najavom iz backstage-а u stilu sitkoma, a zatim se nastavio ekskluzivnim izvođenjem naslovne numere iz mjuzikla „Fantom iz Opere“ Endru Lojd Vebera. Čuveni mjuzikl se po prvi put izvodi u Srbiji u Pozorištu na Terazijama, a glavne uloge tumače Marta Hadžimanov i Slobodan Stefanović.

null


null

null

null

null

Agencija M2Communications je bila zadužena za kreativni koncept, kompletan vizuelni identitet i produkciju SAM Gala 2017.

Glavne elemente veličanstvene scenografije činili su posebno kreirana svetlosna instalacija sačinjena od preko 250 “Edison” sijalica postavljenih na visoke hromirane cevi i scena koja se prostirala na površini od 300 kvadrata iznad koje je bio postavljen LED ekran veličine 8 x 4,5m. Scena jedinstvene forme, završavala se izlaskom na centralnu kružnu binu oivičenu LED RGB rasvetom. Pažljivo ukomponovani svetlosni, zvučni i specijalni efekti, osmišljeni performansi i precizna režija, doprineli su impozantnom doživljaju, poput onog koje zvanice imaju na dodeli Oskara ili Met Gala večeri u Njujorku.

null

null

Agencija M2Communications je i ove godine dokazala da kreativnost, umetnički pristup i visoki profesionalni standardi, događaje poput SAM Gala mogu da stave rame uz rame sa sličnim manifestacijama na svetskoj sceni.

null

null

null

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Agencije

Glavni fokus IdejeX ove godine je transparentnost takmičenja

Advertiser Serbia23. aprila 2018.

McCann Sarajevo u sektoru marketinga i PR-a jedan od najpoželjnijih poslodavaca u BiH

Advertiser Serbia22. aprila 2018.

Digital elita na ovogodišnjoj Digital Day konferenciji

Advertiser Serbia21. aprila 2018.

HURA objavila AdEx za 2017. godinu

Advertiser Serbia20. aprila 2018.

Zlato za Neželjenu na Evropskom samitu McCann Worldgroup 2018

Advertiser Serbia19. aprila 2018.

Karim Rashid 1. juna dolazi na Brending konferenciju

Advertiser Serbia19. aprila 2018.

Najmađi znaju šta je dobro za njih

Advertiser Serbia19. aprila 2018.

Izabrani finalisti EFFIE AWARDS SERBIA

Advertiser Serbia19. aprila 2018.

Na devetoj DIRECT MEDIA Akademiji od poznatog digitalnog nomada FARIS JAKOBA saznajte „Kako ideje pokreću ljude“

Advertiser Serbia18. aprila 2018.