SAM Gala: Događaj koji staje rame uz rame sa gala manifestacijama na svetskoj sceni

Srpska asocijacija menadžera i M2Communications, organizovali su šestu godinu zaredom SAM Gala, gala veče povodom dodele godišnjih nagrada renomirane poslovne asocijacije

SAM Gala, najznačajniji događaj Srpske asocijacije menadžera, organizovan je ove godine u BelExpo Centru uz prisustvo 430 zvanica iz poslovnog, političkog, kulturnog i medijskog života, kao i predstavnika menadžera iz regiona.

null

Gala veče Srpske asocijacije menadžera je postalo prepoznatljivo po originalnom i spektakularnom uvodu. Ove godine, događaj je počeo neočekivanom najavom iz backstage-а u stilu sitkoma, a zatim se nastavio ekskluzivnim izvođenjem naslovne numere iz mjuzikla „Fantom iz Opere“ Endru Lojd Vebera. Čuveni mjuzikl se po prvi put izvodi u Srbiji u Pozorištu na Terazijama, a glavne uloge tumače Marta Hadžimanov i Slobodan Stefanović.

null


null

null

null

null

Agencija M2Communications je bila zadužena za kreativni koncept, kompletan vizuelni identitet i produkciju SAM Gala 2017.

Glavne elemente veličanstvene scenografije činili su posebno kreirana svetlosna instalacija sačinjena od preko 250 “Edison” sijalica postavljenih na visoke hromirane cevi i scena koja se prostirala na površini od 300 kvadrata iznad koje je bio postavljen LED ekran veličine 8 x 4,5m. Scena jedinstvene forme, završavala se izlaskom na centralnu kružnu binu oivičenu LED RGB rasvetom. Pažljivo ukomponovani svetlosni, zvučni i specijalni efekti, osmišljeni performansi i precizna režija, doprineli su impozantnom doživljaju, poput onog koje zvanice imaju na dodeli Oskara ili Met Gala večeri u Njujorku.

null

null

Agencija M2Communications je i ove godine dokazala da kreativnost, umetnički pristup i visoki profesionalni standardi, događaje poput SAM Gala mogu da stave rame uz rame sa sličnim manifestacijama na svetskoj sceni.

null

null

null

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Agencije

MARKO KOSOVAC, Plus Media: „AcademIAA predstavlja jedinstveni izvor znanja za mlade profesionalce u oblasti marketinga“

Advertiser Serbia19. jula 2018.

A ko kod vas pakuje sudove u mašinu?

Advertiser Serbia18. jula 2018.

KATARINA ŠIBALIĆ, Strauss Adriatic: „Biznis modul AcademIAA je namenjen onima koji istinski žele da se razvijaju u ovoj profesiji“

Advertiser Serbia16. jula 2018.

Inovacije u izboru UEPS-ovog laureata

Advertiser Serbia13. jula 2018.

HURA potpisala Memorandum o razumevanju koji ima za cilj da se smanji oglašavanje na kanalima koji krše autorska prava

Advertiser Serbia13. jula 2018.

Šta ćemo jesti za 10 godina i kako će na taj odabir uticati tehnologija? Odgovore nudi futurolog u oblasti ishrane

Advertiser Serbia13. jula 2018.

SANJA LALEVIĆ CVETKOVIĆ, Direct Media: „Svoje znanje i iskustvo s polaznicima AcademIAA će podeliti pasionirani digitalci, zaljubljenici u svoj posao“

Advertiser Serbia11. jula 2018.

Poznata su nova imena 11. Weekend Media Festivala

Advertiser Serbia5. jula 2018.

IVANA DAVIDOV, Nordeus: „AcademIAA se mora naći na vašoj listi za profesionalni razvoj“

Advertiser Serbia5. jula 2018.