Marketing

Sajam građevinarstva – „Zlatna grana srpske privrede“

Marketing

„Zlatna grana srpske privrede“ moto je 43. Međunarodnog sajma građevinarstva, koji se pod pokroviteljstvom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije održava od 19. do 23. aprila

Vodeći sajamski događaj u građevinskoj industriji u regionu jugoistočne Evrope, sa preko 550 izlagača iz 30 zemalja, održava se u halama 1, 1A, 2, 3, 3A, 4 i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma. Generalni sponzor manifestacije je bugarska kompanija Profilink, a ponosni prijatelj manifestacije – Supporta interior doors.

Pošto je građevinska industrija jedan je od glavnih pokretača privrede Srbije, razvoj ove privredne grane duže od četiri decenije afirmiše i SEEBBE kao istaknutu međunarodnu manifestaciju, ali i kao zaštitni znak Beograda i Srbije.

I ove godina na Sajmu će biti predstavljeni svi segmenti građevinske industrije, biće afirmisana građevinska struka, a okupiće se i eksperti različitih profila: arhitekte, projektanti, izvođači radova i proizvođači građevinskih mašina, materijala i opreme.

Akteri građevinske industrije predstaviće svoju savremenu produkciju: istraživanje i projektovanje, izgradnju i održavanje objekata, visokogradnju, niskogradnju, građevinske mašine, uređaje, materijale i alate, informacione tehnologije, najsavremenije sisteme gradnje, opremanje objekata i enterijera.

Izlagački program obuhvata i inženjering, rekonstrukciju, mašine za obradu stakla, mašine za obradu profila za stolariju, najmoderniju građevinsku mehanizaciju, kompjuterske softvere u građevinarstvu, mašine i uređaje za industriju građevinskih materijala, najnovije materijale, uređaje za klimatizaciju i grejanje, montažne objekte.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Marketing

DIRECT MEDIA osvojila svetsko priznanje!

Advertiser Serbia28. aprila 2017.

Voćna dolina za porodicu prava milina

Advertiser Serbia28. aprila 2017.

Marketing Summit Belgrade 2017: Predstavljamo učesnike panela

Advertiser Serbia27. aprila 2017.

SLAVIMIR STOJANOVIĆ – dobitnik UEPS-ove nagrade za životno delo

Advertiser Serbia26. aprila 2017.

DIGITAL DAY 2017 – Digital je osnova, a ne dodatak poslovanja

Advertiser Serbia26. aprila 2017.

Zlatni Pek: Zlata vredno osveženje za brend!

Advertiser Serbia25. aprila 2017.

Effie žiriranje – prvi krug

Advertiser Serbia24. aprila 2017.

Marketing Summit Belgrade 2017

Advertiser Serbia24. aprila 2017.

Novi talas S-boxa, projekta koji raste i razvija se stvarajući nove potrošače!

Advertiser Serbia21. aprila 2017.