Festivali

Prvi dan DK Piknika by Jamnica Botanica, prve DK poslovne konferencije u prirodi, nadmašio očekivanja

Drugi dan jednog od retkih zbivanja u drugoj polovini 2020 obećava intrigantne razgovore hrvatskih i svetskih stručnjaka kao i nastavak uživanja u predivnoj maksimirskoj oazi s najdražim kolegama iz komunikacijske industrije

 

Čarobna atmosfera Maksimirskog parka, izvrsno raspoloženje uz druženje s kolegama na otvorenom i korisni uvidi stručnjaka – sažetak je uzbudljivog prvog dana DK Piknika by Jamnica Botanica. Komunikacijska industrija nakon nekoliko meseci konačno se 30. jula opet okupila na jednom mestu.

Drugi dan DK Piknika by Jamnica Botanica, na istoj lokaciji i u istom terminu, danas će otvoriti dinamični razgovor stručnjakinje za tipove ličnosti Heidi Priebe i Ive Šulentić, koji će nam pomoći da pronađemo preko potrebnu inspiraciju za poslovne, ali i privatne pobede. Svima okupljenima u maksimirskom zelenilu podno Vidikovca u online razgovoru pridružiće se i legendarni Sir Martin Sorrell – uz Davora Bruketu će otkriti kako izvući biznis iz krize, ali i odgovoriti na sva zanimljiva pitanja koja ste uvek želeli da postavite jednom od najuticajnijih ljudi na svetu.

null

Swati Bhattacharya, glavna kreativna direktorica najnagrađivanije indijske kreativne agencije, u razgovoru s Paulom Baburić (Publicis Groupe) primerom će pokazati kako približiti brend potrošačima i kreativnošću menjati svet, a kako menjati hrvatsku event industriju otkrićemo na panelu Post Festum – The Post-Pandemic Event Reality. Uz moderatorku Laru Stolnik (Selotejp), raspravi će se pridružiti Tomica Hrupelj (Organizacija), Marija Jelić (Jamnica) i Berislav Marszalek (Entrio& Odbor za evente udruge Glas poduzetnika).

Nenadmašna letnja atmosfera, svež vazduh i odličan provod, uz edukativan karakter događanja i mere sigurnosti, i drugog dana događanja jamče nezaboravno letnje iskustvo usred Zagreba. Obezbeđene su maske za lice i dezinficijensi, a organizatori preporučuju učesnicima da ponesu i svoje maske za lice i mole za odgovorno ponašanje.

null

DK Piknik by Jamnica Botanica ekskluzivno je organizovan isključivo za učesnike ovogodišnjih Dana komunikacija, a za sve ostale dostupan je limitirani broj DK Piknik ulaznica. Sve informacije dostupne su na Facebook-u i zvaničnoj stranici Dana komunikacija.

 
Foto: Matija Habljak, PIXSELL

 
O ORGANIZATORU:

Hrvatska udruga društava za tržišno komuniciranje (HURA) vodeće je strukovno udruženje u sektoru tržišnih komunikacija u Hrvatskoj. Članice HURA-e neke su od najboljih i najnagrađivanijih hrvatskih agencija. HURA organizuje nacionalni festival tržišnog komuniciranja Dane komunikacija s pripadajućim takmičenjima Effie, IdejaX i Young Lions, marketinšku akademiju HOWtoWOW, regionalnu reviju reklamnih agencija BalCannes i mnoge druge projekte. Bori se za poboljšanje tržišnih uslova i napredak čitave industrije, što uključuje lobističke aktivnosti, pregovaranje sa zakonodavcem, promociju struke, brojna istraživanja i statistike u industriji, savetovanje i drugo. Izvan granica deluje u sklopu EACA-e (Europskog udruženja agencija za tržišno komuniciranje) te kao ekskluzivni predstavnik organizacija Cannes Lions i Effie Worldwide za Hrvatsku. Više o HURA-i na www.hura.hr.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Festivali

27. Golden Drum od 13. do 15. oktobra 2021

Advertiser Serbia15. oktobra 2020.

Online platforma LIONS Live od 19. do 23. oktobra još jednom otvara svoja vrata – besplatno

Advertiser Serbia12. oktobra 2020.

SAATCHI & SAATCHI HRVATSKA osvojio Srebro na Cresta Awards

Advertiser Serbia7. oktobra 2020.

Najbolja agencija BalCannes-a je Bruketa&Žinić&Grey, a Saatchi&Saatchi Croatia i Violeta zaslužni su za najbolji projekat

Advertiser Serbia25. septembra 2020.

Veliki uspeh MCCANN agencija na BalCannes festivalu

Advertiser Serbia24. septembra 2020.

Prva „Ruska nedelja kreativnosti“ 2020

Advertiser Serbia18. septembra 2020.

Upoznajte ovogodišnje lavove BalCannes-a

Advertiser Serbia9. septembra 2020.

SOF – Uvod u jesenje događaje u organizaciji regionalnih udruženja

Advertiser Serbia8. septembra 2020.

BalCannes: Produžen rok za prijavu radova

Advertiser Serbia3. septembra 2020.

Otvorene prijave za Eurobest 2020

Advertiser Serbia24. avgusta 2020.

Otkazan Weekend Media Festival

Advertiser Serbia19. avgusta 2020.

Effie Awards Serbia 2021: Očekuje se veći broj prijava i kvalitetniji radovi

Advertiser Serbia7. avgusta 2020.

Saatchi&Saatchi Hrvatska osvojio AdForum-ov PHNX

Advertiser Serbia13. jula 2020.

Razmislite o boljem svetu, a zatim inspirišite ljude na njegovo stvaranje – poruka je DK Piknika by Jamnica Botanica

Advertiser Serbia3. jula 2020.

Sutra počinje prva DK konferencija u prirodi, DK Piknik by Jamnica Botanica

Advertiser Serbia29. juna 2020.