Brendovi

Priznanje za izuzetno zalaganje u zaštiti dobrobiti životinja uručeno kompaniji Mars

Brendovi

BEOGRAD — Povodom Svetskog dana životinja, koji se obeležava 4. oktobra širom sveta, kompaniji Mars uručeno je Priznanje za društveno odgovorno poslovanje i izuzetno zalaganje u zaštiti dobrobiti životinja i humanog postupanja prema napuštenim životinjama.

 

Već šest godina, Međunarodni pokret „Svetski dan životinja“, koji učestvuje u organizaciji mnogobrojnih manifestacija sa ciljem poboljšanja zaštite životinja, u Srbiji dodeljuje priznanja pojedincima, organizacijama ili institucijama koje svoje aktivnosti usmeravaju ka njihovoj dobrobiti i stvaranju boljih uslova za život.

Uvereni smo da kontinuiranim radom možemo stvoriti tolerantnu zajednicu koja brine o životinjama i ljudima. Stoga, nastojimo da odamo priznanje onima koji, poput kompanije Mars, svojim posvećenim radom i angažovanjem, doprinose poboljšanju zaštite životinja u Srbiji, pre svega aktivnostima koje su usmerene ka poboljšanju uslova u azilima za životinje i podizanju svesti građana o ovoj važnoj temi. Kao društveno odgovorna kompanija, Mars prepoznaje važnost zaštite životinja i pružanja pomoći napuštenim životinjama, te aktivno učestvuje u kreiranju boljeg okruženja za životinje, čime su zaista zaslužili ovogodišnje priznanje.“ – izjavio je Ivan Kurajov iz Međunarodnog pokreta „Svetski dan životinja“.

U okviru svoje dugogodišnje borbe za stvaranje boljeg sveta za životinje, kompanija Mars je ove godine nastavila da sprovodi društveno odgovornu kampanju „World Animal Day“, kako bi podigla svest o značaju odgovornog postupanja prema ljubimcima i usmerila pažnju javnosti na važnost njihove dobrobiti.

Iako nam je prošla godina donela drugačije okolnosti, nastavili smo da radimo na unapređenju okruženja za životinje kroz različite kampanje. Između ostalog, do kraja oktobra svi ljubitelji životinja mogu da učestvuju u kampanji „Podrži donaciju“ tako što će kupovinom Whiskas i Pedigree proizvoda doprineti donaciji koju čini 20.000 obroka, namenjenih azilima za kuce i mace. Istovremeno, u odabranim Maxi prodavnicama moguće je kupiti hranu za kućne ljubimce i donirati je na licu mesta, a mi ćemo se pobrinuti da bude isporučena u azile. Dodatno, u septembru, Mars Pet Care bio je jedan od partnera manifestacijama „Burgeraj“ i „Veliki dečiji karneval“, gde smo posetiocima skretali pažnju na udomljavanje životinja i uspešno pronašli dom za nekoliko ljubimaca. Zbog toga nam je čast što smo primili ovo Priznanje i neizmerno nas raduje što je naša posvećenost ovoj temi prepoznata na ovaj način.“ – izjavila je Olga Bilić iz kompanije Mars.

O kompaniji Mars
Mars, kao kompanija koja je već više od 100 godina u vlasništvu jedne porodice, sa čitavim vekom tradicije proizvodi raznovrsne proizvode i pruža usluge za ljude i voljene kućne ljubimce. S više od 35 milijardi dolara prodaje, kompanija predstavlja globalno preduzeće koje proizvodi neke od najomiljenijih svetskih brendova: M&M’s®, SNICKERS®, TWIX®, MILKY WAY®, DOVE®, PEDIGREE®, ROYAL CANIN®, WHISKAS®, EXTRA®, ORBIT®, 5™, SKITTLES®, UNCLE BEN’S® i COCOAVIA®. Sa sedištem u Meklinu u američkoj državi Virdžiniji, kompanija Mars posluje u više od 80 zemalja. Pet Mars principa – kvalitet, odgovornost, uzajamnost, efikasnost i sloboda – nadahnjuju više od 125.000 saradnika na svakodnevno delovanje u cilju stvaranja sveta u kom je dobrobit planete, ljudi i kućnih ljubimaca od izuzetnog značaja i omogućava njihov rast i razvoj.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Brendovi

Dvanaest srpskih kompanija na SEE TOP 100 rang listi

Advertiser Serbia18. oktobra 2021.

Iskoristite posebne pogodnosti – kompletirajte svoj dom vrhunskim inovacijama i učinite ga lepšim nego ikada pre!

Advertiser Serbia17. oktobra 2021.

Počinju nominacije za jubilarnu godišnju nagradu Srpske asocijacije menadžera

Advertiser Serbia15. oktobra 2021.

CEFTA i Privredna Komora Srbije predstavile Dodatni protokol 6 o trgovini uslugama

Advertiser Serbia14. oktobra 2021.

Obeležavanje Svetskog dana hrane u znaku podrške onima kojima je hrana najpotrebnija

Advertiser Serbia14. oktobra 2021.

Produžen rok za prijave za „Kampanje sa svrhom“

Advertiser Serbia14. oktobra 2021.

Online prodavnica je potencijal za brži razvoj malih i srednjih preduzeća

Advertiser Serbia14. oktobra 2021.

Coca-Cola HBC: Do 2040. godine nula emisije CO2

Advertiser Serbia12. oktobra 2021.

Samsung virtuelni događaj „Life Unstoppable: the house of surprises” – sveobuhvatno iskustvo kroz koji se upoznaje moć ekosistema povezanih uređaja

Advertiser Serbia12. oktobra 2021.

Prodavnice u Kaliforniji uvode rodno neutralne police za igračke

Advertiser Serbia12. oktobra 2021.

Postignut globalni dogovor o oporezivanju velikih kompanija

Advertiser Serbia11. oktobra 2021.

Samsung Galaxy A52s 5G predstavlja zaokruženu A priču

Advertiser Serbia8. oktobra 2021.

Podrška Eurobanke preduzetnicima i mikro preduzećima

Advertiser Serbia7. oktobra 2021.

Počeo osmi ciklus programa „AMCHAMPS – MLADI LIDERI PROMENA“

Advertiser Serbia5. oktobra 2021.

Drugi dan 21. Beogradskog ekonomskog foruma: Komercijalna banka odigrala značajnu ulogu u oporavku od ekonomskih posledica pandemije

Advertiser Serbia5. oktobra 2021.