Brendovi

Premijera Samsung Phone+ ekosistema i Galaxy J serije i u Srbiji

Brendovi

BEOGRAD – Na srpskom tržištu predstavljeni su poboljšana pametna kamera Gear 360, novi Gear VR uređaj s upravljačem, Samsung DeX, kao i modeli J serije za 2017. godinu

Kompanija Samsung Electronics predstavila je danas uređaje iz Phone+ ekosistema – poboljšanu pametnu kameru Gear 360, novi Gear VR uređaj s upravljačem i Samsung DeX, uređaj koji omogućava produktivnost u pokretu proširujući pametni telefon u iskustvo desktop računara. Takođe, premijerno u našoj zemlji prikazani su i uređaji iz J serije –J7, J5 i J3.

Samsung Galaxy S8 omogućava nova iskustva, prvenstveno kroz inovativna rešenja utkana u sam telefon, ali i kroz izvanredan ekosistem pratećih uređaja koji omogućavaju novi način stvaranja i gledanja sadržaja, kao što su Gear360 i Gear VR. Svakako moramo naglasiti i novu paradigmu produktivnosti koju obezbeđuje Samsung DeX, koji telefon povezuje sa monitorom i tako gotovo u potpunosti može zameniti desktop računar. Nastavljamo da razvijamo naš portfolio telefona i pratećih uređaja kako bismo korisnicima omogućili unapređenje njihovih života i otvorili vrata novim mogućnostima i iskustvima“, rekao je Milan Vujović, direktor marketinga u kompaniji Samsung za Adriatik regiju.

null

Samsung Gear VR uređaj s upravljačem nudi mogućnost upravljanja s manje pokreta za dugotrajno korišćenje. Tasteri za povratak na početni ekran, jačinu i povratak na prethodni ekran koji se nalaze na upravljaču, lako su dostupni korisniku omogućavajući mu da se u potpunosti prepusti sadržaju. Takođe, novi upravljač nudi mogućnost sigurnog držanja za ugodnije igranje, čak i za vreme dinamičnih pokreta zahvaljujući remenčiću za zglob.

null

Premijerno je prikazana i poboljšana Samsung Gear 360, kamera za snimanje u 360 stepeni u 4K rezoluciji, sa prefinjenim dizajnom za jednostavniju upotrebu. Sa unapređenim funkcijama za visokokvalitetne sadržaje, Gear 360 je lagan i kompaktan i nudi pristup proširenom Samsung VR ekosistemu. Opremljen senzorima za sliku od 8,4 megapiksela i objektivom Bright Lens F2.2 na oba objektiva tipa ribljeg oka, Gear 360 može da proizvede slike visoke rezolucije. Nezavisno od toga da li stvaraju videozapise ili fotografije u 360 stepeni, korisnici mogu pristupiti raznim načinima gledanja, alatima za uređivanje kao i foto efektima i filterima kako bi stvorili prilagođeni sadržaj. Takođe, korisnici mogu veoma lako da konvertuju video snimak od 360 stepeni u standardne formate, kako bi lako delili sadržaj. Gear 360 uvodi deljenje sadržaja u realnom vremenu, te korisnici mogu da dele svoja najbolja iskustva putem prenosa uživo u visokoj rezoluciji ili pomoću direktnog postavljanja na platforme kao što su Facebook, YouTube ili SamsungVR. Najnovije izdanje Gear 360 kompatibilno je sa Samsungovim premium uređajima, uključujući Galaxy S8 i S8+, Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy Note5, Galaxy S6 edge+, Galaxy S6, Galaxy S6 edge, Galaxy A5 (2017) i Galaxy A7 (2017). Gear 360 takođe nudi bolju kompatibilnost sa iOS uređajima uključujući iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus i iPhone SE, kao i sa Windows i Mac računarima.

Samsung DeX dizajniran je da unapredi produktivnost svih onih koji obavljaju svoj posao u pokretu, a da istovremeno smanji njihovu potrebu da sa sobom nose veći broj uređaja. Ovaj uređaj obezbeđuje iskustvo korišćenja uređaja nalik na rad u desktop okruženju, ali na bazi Android operativnog sistema. Ovim se korisnicima omogućava da lako pristupe aplikacijama, menjaju sadržaj dokumenata, pretražuju internet, gledaju video snimke, odgovaraju na poruke i još mnogo toga, direktno sa pametnog telefona, na većem ekranu, sa tastaturom i mišem. Ključna saradnja sa kompanijama Microsoft i Adobe omogućava da Samsung DeX bude kompatibilan sa aplikacijama Microsoft Office i Adobe za mobilne uređaje, što uključuje i Adobe Acrobat Reader za mobilne telefone i Lightroom Mobile.

null

Galaxy J7, J5 i J3 donose korisnicima visoke performanse u metalnom kućištu, sa unapređenom tehnologijom za kamere. Galaxy J7 dolazi sa premium metalnim kućištem i super AMOLED ekranom sa punom HD rezolucijom, baterijom većeg kapaciteta i 3GB radne memorije. Ovaj model ima naprednu prednju i zadnju kameru sa rezolucijom od 13 megapiksela. Zadnja kamera ima i LED blic koji korisnicima pomaže u snimanju jasnih, bistrih fotografija čak i u uslovima slabije osvetljenosti. Kao dodatno poboljšanje u odnosu na prethodnu seriju, Galaxy J7 i J5 imaju i skener otiska prsta.

Nešto kompaktniji Galaxy J5 ima super elegantno, potpuno metalno kućište i super AMOLED ekran pune HD rezolucije, za još bolje iskustvo uživanja u vizuelnim sadržajima. Uređaj ima prednju i zadnju kameru od po 13 megapiksela i microSD slot koji podržava kartice do 256 GB i procesor od 1,6 GHz.

Novi Galaxy J3 pametni telefon takođe dolazi sa pretežno metalnim telom, kako bi se uklopio u elegantan dizajn ostalih uređaja u ovoj seriji. Ovaj model sada ima mogućnost da čuva jednaku količinu podataka kao i J7 i J5 zahvaljujući većem kapacitetu memorije (16 GB) i povećanom radnom memorijom od 2 GB. Takođe, ima unapređenu zadnju kameru od 13 megapiksela sa preciznim autofokusom. U telefon J3 je ugrađena i bezbednosna platforma koja odgovara vojnim bezbednosnim standardima, Samsung Knox, čime se osigurava da se sadržaj u telefonu korisnika čuva u najvećoj mogućoj bezbednosti.

null

Preporučene maloprodajne cene na srpskom tržištu za uređaje su: Samsung DeX – 19,999 dinara, novi Gear 360 – 31,999, Gear VR – 17,999, Galaxy J5 (2017) – 37,990, Galaxy J7 (2017) – 44,990 i Galaxy J3 – 28, 990 dinara.

Više informacija o predstavljenim proizvodima dostupno je na stranicama www.samsung.com/rs.

###
O kompaniji Samsung Electronics Co. Ltd
Samsung Electronics inspiriše svet i oblikuje budućnost svojim inovativnim idejama i tehnologijama. Samsung postavlja nove standarde u svetu televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih kućnih uređaja, mrežnih sistema, kao i rešenja u oblasti memorije, LSI sistema i LED uređaja. Za najnovije vesti, molimo vas da posetite portal „Samsung Newsroom“, na adresi news.samsung.com.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Brendovi

Ikea povukla srpski spot jer biciklisti u njemu krše zakon

Advertiser Serbia28. jula 2017.

Mastercard zvanični sponzor 74. Međunarodnog filmskog festival u Veneciji

Advertiser Serbia27. jula 2017.

Wal-Mart razvija tehnologiju za praćenje emocija kupaca

Advertiser Serbia27. jula 2017.

Coca-Cola Zero menja ime

Advertiser Serbia27. jula 2017.

Nema onlajn prodaje luksuzne robe bez dozvole proizvođača?

Advertiser Serbia27. jula 2017.

ADATA predstavlja XPG SPECTRIX D40 RGB DDR4 memoriju

Advertiser Serbia26. jula 2017.

Kompanija Canon donacijom iz Selfieless kampanje obezbedila odlazak 20 mališana na more

Advertiser Serbia24. jula 2017.

„Rat oko Nutele“ doneo prve rezultate

Advertiser Serbia24. jula 2017.

Amazon pod istragom zbog mogućih obmana na popustima

Advertiser Serbia23. jula 2017.