Brendovi

Povodom takmičenja „Letnje priče 2017“ Canon organizovao druženje sa Ninom Janković i Andrejom Damnjanovićem i produžio konkurs do 23. septembra

Brendovi

Kompanija Canonje povodom konkursa „Letnje priče 2017“ organizovala druženje – Instameet članova žirija sa ljubiteljima fotografije i učesnicima konkursa. Ovom prilikom saopšteno je i da će zbog velikog interesovanja takmičenje biti produženo do 23. septembra

Naša poznata glumica Nina Janković, modni fotograf Andreja Damnjanović i profesionalni fotograf Zoran Mirčetić su tajne zanata i veštine pravljenja dobre fotografije podelili sa fanovima i korisnicima Instagrama.

Fotografija je umetnost kojom, ukoliko smo vešti, zaista možemo ispričati priču, a da pritom ne moramo biti profesionalni fotograf. Učešće u ovom projektu posebno lepo iskustvo za mene jer sam u prilici da pogledam i pročitam brojne priče koje su učesnici slali na konkurs, a time su sa nama podelili delić svog leta i svoje „letnje priče” na čemu smo im vrlo zahvalni. Konkurencija je baš jaka, a s obzirom na to da je konkurs produžen verujem da će biti još divnih fotografija, pa će i naš posao samim tim biti još teži, ali ne žalimo se, to su slatke muke.” izjavila je Nina Janković.

Konkurs „Letnje priče“ produžen je do 23. septembra, a autor najbolje letnje priče i fotografije koja je ilustruje dobija vaučer u vrednosti od 2000 eura za luksuzno putovanje po svom izboru. Za učešće u konkursu potrebno je napisati kratku pričudo 750 karakterai zabeležiti je jednom značajnom fotografijom.

Više informacija o konkursu, inspiraciju i uslove takmičenja možete pronaći na web stranici www.canon.rs/summerstories preko koje se vrši i prijava za konkurs “Letnje priče 2017”.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Brendovi

Stiže zlatni Samsung Galaxy S9 i S9+

Advertiser Serbia21. juna 2018.

Zadovoljni ste sobom, budite zadovoljni i bankom

Advertiser Serbia20. juna 2018.

Novi uređaji iz kompanije Samsung

Advertiser Serbia20. juna 2018.

Mladi koji menjaju Srbiju – jedanaest projekata u okviru Superste programa dobilo 5.100.000 dinara

Advertiser Serbia18. juna 2018.

Fudbalska groznica na Samsung Galaxy S9 i S9+ telefonima

Advertiser Serbia18. juna 2018.

Nova pravila u deklarisanju i reklamiranju hrane u petak stupila na snagu

Advertiser Serbia18. juna 2018.

Platinasta medalja za vino „Barovo“ vinarije Tikveš

Advertiser Serbia14. juna 2018.

Velika Britanija: Uklanjaju se slatkiši ispred kasa u supermarketima?

Advertiser Serbia14. juna 2018.

Neoplanta dobitnik nagrade „Food Talk Awards”

Advertiser Serbia13. juna 2018.