Brendovi

Povodom takmičenja „Letnje priče 2017“ Canon organizovao druženje sa Ninom Janković i Andrejom Damnjanovićem i produžio konkurs do 23. septembra

Brendovi

Kompanija Canonje povodom konkursa „Letnje priče 2017“ organizovala druženje – Instameet članova žirija sa ljubiteljima fotografije i učesnicima konkursa. Ovom prilikom saopšteno je i da će zbog velikog interesovanja takmičenje biti produženo do 23. septembra

Naša poznata glumica Nina Janković, modni fotograf Andreja Damnjanović i profesionalni fotograf Zoran Mirčetić su tajne zanata i veštine pravljenja dobre fotografije podelili sa fanovima i korisnicima Instagrama.

Fotografija je umetnost kojom, ukoliko smo vešti, zaista možemo ispričati priču, a da pritom ne moramo biti profesionalni fotograf. Učešće u ovom projektu posebno lepo iskustvo za mene jer sam u prilici da pogledam i pročitam brojne priče koje su učesnici slali na konkurs, a time su sa nama podelili delić svog leta i svoje „letnje priče” na čemu smo im vrlo zahvalni. Konkurencija je baš jaka, a s obzirom na to da je konkurs produžen verujem da će biti još divnih fotografija, pa će i naš posao samim tim biti još teži, ali ne žalimo se, to su slatke muke.” izjavila je Nina Janković.

Konkurs „Letnje priče“ produžen je do 23. septembra, a autor najbolje letnje priče i fotografije koja je ilustruje dobija vaučer u vrednosti od 2000 eura za luksuzno putovanje po svom izboru. Za učešće u konkursu potrebno je napisati kratku pričudo 750 karakterai zabeležiti je jednom značajnom fotografijom.

Više informacija o konkursu, inspiraciju i uslove takmičenja možete pronaći na web stranici www.canon.rs/summerstories preko koje se vrši i prijava za konkurs “Letnje priče 2017”.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Brendovi

Whisky Fair počinje u subotu: Dorćol Platz i Dobračina ulica domaćini su drugog sajma viskija u Beogradu

Advertiser Serbia24. novembra 2017.

Kineski Tencent pretekao Facebook na berzi

Advertiser Serbia23. novembra 2017.

Osmi Festival mladog vina Tikveš vinarije u Kavadarcima

Advertiser Serbia20. novembra 2017.

Konkurs Generator: Počelo glasanje za nagradu publike od 500.000 dinara!

Advertiser Serbia17. novembra 2017.

Atlantic Grupa pokrenula proizvodnju Argete u SAD

Advertiser Serbia16. novembra 2017.

„Najlepše želje“ obeležile 95 godina postojanja

Advertiser Serbia14. novembra 2017.

Samsung osvojio čak 36 nagrada CES 2018 Innovation Awards za neverovatan dizajn i izradu

Advertiser Serbia11. novembra 2017.

Frikom organizovao kulinarsko takmičenje u kojem su učestvovale poznate mame

Advertiser Serbia10. novembra 2017.

Nestle Adriatic povukao sa tržišta Cipiripi kremove zbog prisustva komadića gume

Advertiser Serbia9. novembra 2017.