Brendovi

Povodom takmičenja „Letnje priče 2017“ Canon organizovao druženje sa Ninom Janković i Andrejom Damnjanovićem i produžio konkurs do 23. septembra

Brendovi

Kompanija Canonje povodom konkursa „Letnje priče 2017“ organizovala druženje – Instameet članova žirija sa ljubiteljima fotografije i učesnicima konkursa. Ovom prilikom saopšteno je i da će zbog velikog interesovanja takmičenje biti produženo do 23. septembra

Naša poznata glumica Nina Janković, modni fotograf Andreja Damnjanović i profesionalni fotograf Zoran Mirčetić su tajne zanata i veštine pravljenja dobre fotografije podelili sa fanovima i korisnicima Instagrama.

Fotografija je umetnost kojom, ukoliko smo vešti, zaista možemo ispričati priču, a da pritom ne moramo biti profesionalni fotograf. Učešće u ovom projektu posebno lepo iskustvo za mene jer sam u prilici da pogledam i pročitam brojne priče koje su učesnici slali na konkurs, a time su sa nama podelili delić svog leta i svoje „letnje priče” na čemu smo im vrlo zahvalni. Konkurencija je baš jaka, a s obzirom na to da je konkurs produžen verujem da će biti još divnih fotografija, pa će i naš posao samim tim biti još teži, ali ne žalimo se, to su slatke muke.” izjavila je Nina Janković.

Konkurs „Letnje priče“ produžen je do 23. septembra, a autor najbolje letnje priče i fotografije koja je ilustruje dobija vaučer u vrednosti od 2000 eura za luksuzno putovanje po svom izboru. Za učešće u konkursu potrebno je napisati kratku pričudo 750 karakterai zabeležiti je jednom značajnom fotografijom.

Više informacija o konkursu, inspiraciju i uslove takmičenja možete pronaći na web stranici www.canon.rs/summerstories preko koje se vrši i prijava za konkurs “Letnje priče 2017”.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Brendovi

Otvorene prijave za „Sarajevo Business Bridge Awards 2018“

Advertiser Serbia21. februara 2018.

Sem Fabrizi i ambasadori iz šest zemalja na Kopaonik biznis forumu

Advertiser Serbia21. februara 2018.

4 tehnološka trenda koji će promeniti način na koji kupujemo

Advertiser Serbia21. februara 2018.

Najbolja čokoladica na svetu je Kit Kat

Advertiser Serbia19. februara 2018.

Coca-Cola u gubitku, ali bolje od očekivanja u čevtrtom kvartalu

Advertiser Serbia19. februara 2018.

Počelo glasanje za „Najbolje iz Srbije 2017“

Advertiser Serbia15. februara 2018.

Veliko interesovanje za jubilarni 25. Kopaonik biznis forum

Advertiser Serbia13. februara 2018.

Kako izgleda proces izrade jednog Samsung telefona iz ugla robota

Advertiser Serbia12. februara 2018.

McDonald’s dominira na društvenim mrežama

Advertiser Serbia12. februara 2018.