Brendovi

Portfolio Nokia pametnih telefona sa Android Enterprise Recommended oznakom nudi najširi opseg uređaja za poslovne korisnike odobrenih od strane kompanije Google

Brendovi

14 Nokia pametnih telefona je deo Android Enterprise Recommended programa – više nego bilo koji drugi brend

 

Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, danas je objavila da korisnicima nudi najveći i najraznovrsniji opseg best in business pametnih telefona na Android ™ sistemu, uz dodatna tri nova uređaja svom portfoliju. Nokia 9 PureView, Nokia 4.2 i Nokia 3.2 (3 / 32GB) sada se pridružuju grupi od 11 Nokia pametnih telefona koji već čine deo Android Enterprise Recommended programa, nudeći sjajno korisničko iskustvo poslovnim korisnicima kroz uređaje koji su prilagođeni različitim poslovnim potrebama.

Android Enterprise Recommended program garantuje poslovnim korisnicima da će svi pametni telefoni odobreni od strane kompanije Google ispuniti objektivne poslovne standarde. To podrazumeva skup visokih specifikacija kada je reč o hardveru, softveru, implementaciju u IT sisteme kompanije, bezbednosna ažuriranja i korisničko iskustvo. Program postavlja merilo za snažno korisničko iskustvo u različitim slučajevima korišćenja u poslovanju, omogućavajući predstavnicima preduzećima da na jednostavniji i pametniji način izaberu svoje pametne telefone.

Prema nedavnom istraživanju tržišta*, koje je sprovela kompanija HMD Global, 98% anketiranih preduzeća u EU5 državama (Francuska, Nemačka, Italija, Španija, Velika Britanija) izjavilo je da Android Enterprise Recommended program utiče na njihov izbor uređaja, sa preko 50% ispitanika koji kažu da biraju samo one pametne telefone koji su deo Android Enterprise Recommended programa.

Nakon najave tri nova pametna telefona na MWC 2019 kongresu, kompanija HMD Global sa zadovoljstvom najavljuje da su sva tri modela sada deo Android Enterprise Recommended programa:

– Nokia 9 PureView – prvi pametni telefon na svetu sa jedinstvenim setom od pet kamera
– Nokia 4.2 – donosi vrhunski dizajn, poseban Google Assistant taster1 i iskustvo snimanja podržano funkcijama veštačke inteligencije
– Nokia 3.2 – vrhunski ekran i baterija koja traje do dva dana2; istražite moć glasa pomoću namenskog Google Assistant tastera(1)

Andrej Sonkin, generalni menadžer za poslovanje sa preduzećima u kompaniji HMD Global je izjavio: “Razvoj naše ponude pametnih telefona koji su deo Android Enterprise Recommended programa podređen je potrebama preduzeća za bezbednim, dugotrajnim uređajima koji angažuju i uključuju različite grupe korisnika. Naši pametni telefoni omogućavaju bezbednu mobilnost za više od pedeset organizacija širom sveta. Našu poziciju smo stekli tako što smo pametne telefone učinili dostupnim vodećim evropskim kompanijama koje traže uređaje koji se razvijaju sa njihovim potrebama i vremenom postaju sve bolji.“

Bezbednost, iskustvo i razvoj dizajnirani za preduzeća
Oslanjajući se na snagu Android One programa, Nokia pametni telefoni pružaju besprekorno iskustvo, bez blotvera i sa samo malim odabranim setom pre-instaliranih aplikacija. U kombinaciji sa vrhunskim dizajnom i pouzdanim kvalitetom izrade koji se može očekivati od Nokia telefona, portfolio takođe pruža vrhunski inženjering za svaki poslovni budžet.

Preduzeća koja su već izabrala Nokia Android Enterprise Recommended uređaje slažu se u sledećem:
Are: “Dve godine garantovanih ažuriranja operativnog sistema Android bili su ključni razlog da pređemo na Nokia pametne telefone.”
SAP: “Bezbednost je jedan od glavnih razloga zbog kojih smo izabrali Nokia pametne telefone.”
Mukava: „Naši klijenti obrađuju osetljive podatke. Obećanje o ažuriranoj bezbednosti na Nokia telefonima za nas predstavlja važan faktor.”
Yorkshire Building Society: “Izvrstan odnos cena-kvalitet modela Nokia 7 Plus i brza isporuka bezbednosnih zakrpa na Nokia pametnim telefonima tokom tri godine je razlog zašto smo ih odabrali.”
Ineco: “Nokia uređaji pružaju visoko kvalitetno rešenje koje ispunjava sva naša očekivanja, a njihova podrška našem projektu pružila nam je pravu dodatnu vrednost.”

Vrhunsko iskustvo koje postaje sve bolje
Nokia pametni telefoni menjaju vlasničku paradigmu kako za krajnje korisnike tako i za preduzeća. Više nije reč samo o specifikacijama uređaja, već i o tome kako se korisničko iskustvo razvija tokom vremena uz ažuriranja i nadogradnje. Za Nokia pametne telefone koji su deo Android Enterprise Recommended i Android One programa, to znači iskustvo koje vremenom postaje sve bolje i sigurnije uz poslednja ažuriranja i inovacije iz kompanije Google.

Od mogućnosti lakog uključivanja i isključivanja radnih aplikacija u zavisnosti od potreba zaposlenog do dodavanja novih bezbednosnih mogućnosti da bi se zaštitilo ono što je važno, Nokia pametni telefoni imaju neuporedivu evidenciju o najnovijim inovacijama. Ovo razvojno i prilagodljivo korisničko iskustvo čini radne obaveze jednostavnijim, produktivnijim i isplativijim.

Uvođenjem funkcija kao što su Prilagodljiva baterija i Prilagodljivo osvetljenje kako bi se odgovorilo na individualne potrebe korisnika i uz trajanje baterije do dva dana(2) na uređaje različitog cenovnog ranga, Nokia pametni telefoni su dizajnirani tako da zadovolje potrebe IT i krajnjih korisnika. Pored funkcija koje su namenjene preduzećima, svaki uređaj u portfoliju nudi iskustva za pojedinačne korisnike, što ih čini telefonima koji će fanovi obožavati.

Nokia pametni telefoni koji su deo Android Enterprise Recommended programa:

Uređaj
– Nokia 3.1 (32GB)
– Nokia 3.1 Plus
– Nokia 3.2 (32GB)
– Nokia 4.2
– Nokia 5.1
– Nokia 5.1 Plus
– Nokia 6.1
– Nokia 6.1 Plus
– Nokia 7 Plus
– Nokia 7.1
– Nokia 8 *Nije deo Android One porodice
– Nokia 8 Sirocco
– Nokia 8.1
– Nokia 9 PureView

Za više informacija o Android pouzdanim rešenjima za preduzeća posetite:
nokiaphones.whyandroid-enterprise.com i www.hmdglobal.com/forbusinesses.

* HMD Global: Business Smartphone Purchase istraživanje: www.hmdglobal.com/download/HMD%20Global%20B2B%20Smartphone%20Purchase%20Survey.pdf

O kompaniji HMD Global

Smešten u gradu Espo, u Finskoj, HMD Global Oy je sedište Nokia telefona. Kompanija HMD dizajnira i prodaje seriju pametnih i funkcijskih telefona namenjenih velikom broju korisnika i u različitim cenovnim grupama. Usmerena ka inovacijama i kvalitetu, kompanija HMD je ponosni ekskluzivni nosilac licence Nokia mobilnih telefona i tableta. Za dodatne informacije, posetite sajt www.hmdglobal.com

(1) Google pomoćnik je dostupan samo na odabranim jezicima. Proverite dostupnost na: support.google.com/assistant.
(2) Zasnovano na testu upotrebe u svakodnevnim aktivnostima koje je sprovela kompanija HMD Global. Više informacija dostupno je na: www.nokia.com/phones/nokia-3

Nokia je zaštićena marka Nokia korporacije. Android, Google i druge marke i logoi su zaštićene marke kompanije Google LLC.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Brendovi

Kralj Kosmodiska i jedan od najbogatijih Slovenaca prodao kompaniju

Advertiser Serbia15. septembra 2019.

Crna Gora: Nezakonito prodavati ambalažu po ceni proizvoda u njoj

Advertiser Serbia13. septembra 2019.

Henkel Srbija nastavlja da ulaže u razvoj poslovanja i zajednicu: Otvorena nova fabrika u Kruševcu i najavljena još jedna CSR kampanja sa kompanijom Delez Srbija

Advertiser Serbia12. septembra 2019.

RAY GAUL, Kantar Group: „Alibaba i svet – Pred nama je vreme agilne maloprodaje“

Advertiser Serbia12. septembra 2019.

Volkswagen predstavio svoj novi logo

Advertiser Serbia12. septembra 2019.

Delta Holding: Otvoren konkurs za 8. generaciju Mladih lidera

Advertiser Serbia11. septembra 2019.

Apple predstavio iPhone 11

Advertiser Serbia11. septembra 2019.

Bek Evertona, Yerry Mina, novčano kažnjen zbog reklamiranja kladionice

Advertiser Serbia11. septembra 2019.

Delez Srbija među najuspešnijim kompanijama

Advertiser Serbia10. septembra 2019.

Ljajić: Promocija Srbije na kineskoj platformi Alibaba

Advertiser Serbia10. septembra 2019.

Starbucks otvara najveću kafeteriju na svetu

Advertiser Serbia9. septembra 2019.

„Odliv mozgova“ i Srbija: Čekajući državu…

Advertiser Serbia9. septembra 2019.

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017″ na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u Nemačkoj

Advertiser Serbia6. septembra 2019.

Košarkaški savez Srbije i Blic Sport predvode navijače „plavih“ novim Viber stikerima do Zlata na Svetskom prvenstvu u Kini

Advertiser Serbia6. septembra 2019.

Plastične kese odlaze u istoriju, sledi „bitka“ sa ambalažom

Advertiser Serbia5. septembra 2019.