Brendovi

Podravka podržava Male olimpijske igre

BEOGRAD – Kompanija Podravka je podržala „Male olimpijske igre“, sportsko-rekreativno takmičenje učenika od prvog do trećeg razreda osnovnih škola, koje se u organizaciji Saveza za školski sport Srbije održava tokom maja i juna u gradovima širom Srbije

Program takmičenja proističe iz redovnog programa fizičkog vaspitanja i sastoji se iz motoričkih zadataka prilagođenih različitom uzrastu dece. Kroz zabavni poligon prolaze prvaci, poligon spretnosti je namenjen đacima drugih razreda, dok se u poligonu svestranosti takmiče učenici trećih razreda. Ovaj program realizuje se tokom cele školske godine, kako na času fizičkog vaspitanja tako i na organizovanim školskim, opštinskim i okružnim takmičenjima koja su u toku. Kroz sve nivoe takmičenja proći će čak 25.000 učenika i oko 2.000 nastavnika razredne nastave. Finalna manifestacija ove godine održaće se u Novom Sadu.

null

„Izvorna ideja ovog takmičenja temelji se na vaspitnim i humanističkim vrednostima sporta. Cilj je da se što veći broj dece uključi u sport kao i da se dodatno motivišu učitelji da kreativno realizuju nastavu fizičkog vaspitanja. Na ovaj način želimo da pozitivno utičemo na rast i razvoj dece kao i da kod mališana razvijemo timski duh“, izjavio je predsednik Saveza za školski sport Srbije, Željko Tanasković.

„Male olimpijske igre“ predstavljaju takmičenje sa tridesepetogodišnjom tradicijom, a ove godine održavaju se u 17 gradova širom Srbije i to u Vranju, Kikindi, Pirotu, Subotici, Sremskoj Mitrovici, Somboru, Šapcu, Požarevcu, Novom Sadu, Zrenjaninu, Pančevu, Paraćinu, Zaječaru, Negotinu, Majdanpeku, Čačku i Leksovcu.

null

„Sportske projekte namenjene najmlađima podržavamo sa velikim zadovoljstvom. Svako dete koje sa osmehom odlazi na čas fizičkog vaspitanja i jedva čeka sportsko takmičenje predstavlja korak bliže cilju, a to je negovanje sportskog duha, fer pleja i solidarnost. Bez sporta u školama, nema ni vrhunskog sporta, a ni onog najvažnijeg, zdrave i srećne dece“, izjavila je brend menadžer Podravke Srbija, Suzana Pavlović.

Da ovi poligoni budu još zabavniji i slađi pobrinuo omiljeni dečiji brend Lino jer za sve učesnike obezbedio slatki predah i dodatnu energiju za sportske aktivnosti.


 

O kompaniji Podravka

U prehrambenoj industriji Podravka se ubraja među vodeće kompanije u jugoistočnoj,srednjoj i istočnoj Evropi. Od drugih kompanija razlikuje se po sposobnosti razumevanja potreba potrošača, njenim markama proizvoda te visokom kvalitetu proizvoda i poslovnih procesa. Podravka ima fabrike i predstavništva u 20 zemalja na tri kontinenta, Evropi, Australiji i Americi. Njena snažna distribucijska mreža proteže se od Jadranskog do Baltičkog mora, čime se približila svojim kupcima na međunarodnom tržištu. Isto tako, uz proizvodnju i prodaju na području regije, Podravka ima strateške saveze na pojedinim tržištima te putem svoje razvijene distribucijske mreže distribuira proizvode svojih partnera. Podravkini proizvodi sastavni su dio svake kuhinje.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Brendovi

Kalifornijski grad zabranjuje prodaju slatkiša i grickalica na kasama

Advertiser Serbia27. septembra 2020.

Ministarstvo rada odalo priznanje fabrici “Vlasinka” za izuzetna postignuća u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu

Advertiser Serbia25. septembra 2020.

Pirinač „Uncle Ben’s“ menja ime zbog rasnih stereotipa

Advertiser Serbia24. septembra 2020.

Evropska komisija odobrila koncentraciju Fortenova grupe i Mercator-a

Advertiser Serbia24. septembra 2020.

Tesla, Volvo, Ford i Mercedes tuže SAD zbog “nezakonitih” carina na kineske delove

Advertiser Serbia24. septembra 2020.

Zbog jedne izjave Ilona Maska, vrednost „Tesle“ pala za 50 milijardi dolara

Advertiser Serbia23. septembra 2020.

Kompanija Nike najavljuje trajni prelazak na internet prodaju

Advertiser Serbia23. septembra 2020.

Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, predstavlja novu liniju dodatne opreme i otkriva HMD Connect Pro uslugu namenjenu preduzećima

Advertiser Serbia23. septembra 2020.

00 Agentkinja Nomi je snimljena…u potpunosti na pametnom telefonu

Advertiser Serbia22. septembra 2020.

Nove čuvarkuće – 53 domaća proizvoda metalske i prehrambene industrije

Advertiser Serbia21. septembra 2020.

Osnivač Lidla najbogatiji Nemac

Advertiser Serbia21. septembra 2020.

Messi dobio pravnu bitku za registraciju svoje robne marke

Advertiser Serbia18. septembra 2020.

Čak 22 evropska grada udružila se protiv Airbnb-a

Advertiser Serbia18. septembra 2020.

Rimac Automobili preuzimaju Bugatti?

Advertiser Serbia17. septembra 2020.

Thomas Cook počeo da posluje kao internet turistička kompanija

Advertiser Serbia17. septembra 2020.