Konferencije

Ostalo je vrlo malo do početka konferencije Digital 2019

U toku prvog dana konferencije, a po modelu „jedan na jedan”, svi prisutni moći će da prate intervju novinarke Danice Vučenić sa novinarkom Oljom Bećković. Deo je zamišljen kao svojevrsna retrospektiva: „Utisak nedelje 1991 – 2019″

 

„Slava i prokletstvo „Utiska nedelje” je što nikada nije služio interesu bilo čijeg „medijskog pojavljivanja”. Logično je pretpostaviti da su se predstavnici vlasti navikli da se „pojavljuju”, ni u narednom peridu neće se odazivati na pozive medija gde postoji običaj da se od njih traži da odgovaraju i razgovaraju„, rekla je Olja Bećković u intervjuu pred #Digital2019.

Podsećamo na to da šestu godinu zaredom Color Media Communications organizuje Digital, regionalnu konferenciju o trendovima u telekomunikacijama i medijima.

Ovogodišnji – #Digital2019 – trajaće 2 dana – 5. i 6. septembra (četvrtak i petak) i okupiće najznačajnija imena iz ovih oblasti iz celog regiona kao i brojne goste iz inostranstva.

Konferencija se održava u Hotelu Metropol u Beogradu.

Konferenciju otvaraju Maja Gojković, predsednica Narodne skupštine Republike Srbije, Branko Ružić, ministar državne uprave i lokalne samouprave, Kajl Skat, ambasador SAD u Beogradu, Subrat Batačardži, ambasador Indije u Beogradu i Mateja Norčić Štamcar, zamenica i šefa Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji.

Tokom dva dana u okviru panela i nekoliko studija slučaja i prezentacija, stručnjaci iz različitih oblasti govoriće o trendovima u telekomunikacijama, medijima i tehnologiji, o OOH oglašavanju u digitalnom dobu, etici i estetici novog doba, saznaćete koji trendovi nas očekuju u produkciji globalnih kanala i VOD-platformi, pričaćemo o istinama i zabludama o „Tviter zajednici”, digitalnoj ekonomiji i savremenom poslovanju, kriznom komuniciranju u javnoj upravi, itd.

Tradicionalno, konferenciju otvara panel telekomunikacijskih lidera regiona od kojih će neki šesti put zaredom govoriti na Digital-u: Predrag Ćulibrk, CEO Telekom Srbija, Majk Mišel, CEO Telenor Srbija, Dejan Turk, CEO VIP, Adrian Ježina, CEO Telemach, Slovenija.

Među učesnicima konferencije nalaze se i: Suzana Vasiljević, savetnik za medije predsednika Republike Srbije, Jasmina Stojanov, Nova Communications, Željko Mitrović, Pink International Group, Olja Bećković, autorka emisije „Utisak nedelje“; Stanislava Pak Stanković, bivši savetnik Predsednika Republike Srbije, Vladimir Lučić, Telekom, Ana Martinoli, FDU, Lazar Džamić, predavač i marketing konsultant, Nikola Vrdoljak, WMF, Ivan Lalić, Mikser House, Marija Vicić, McCann Beograd, Dragan Varagić, digital ekspert, Slobodan Georgijev, novinar, Zlatko Crnogorac, producent i novinar, Ksenija Vučić, TV Pink, Bojana Maljević, glumica, Igor Jurić, fondacija „Tijana Jurić“, Olivera Zekić, REM, Zoran Rađen, Marker CRM, Keneči Belusevic, Discovery CEEMCA, Marko Dacić, Fox International, Matije Žermand, Dorcel TV, Simon Slonjšak, Telekom Slovenije i mnogi drugi.

Očekuje se veliki broj gostiju iz inostranstva, tokom oba dana konferencije moguće je organizovati B2B sastanke sa potencijalnim partnerima, a nakon prvog dana biće organizovan Dorcel TV 40th Birthday Party na koji su pozvani svi učesnici i gosti konferencije.

Sve detalje o programu i govornicima možete pronaći na linku: digitalconference.rs/sr

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Konferencije

Uskoro u Zagrebu PRpitch, 2. konferencija o odnosima s javnošću za preduzetnike i zanatlije

Advertiser Serbia18. septembra 2019.

BORISLAV MILJANOVIĆ, Represent System: Kuda ide content marketing i šta ćemo posle kraha društvenih mreža?

Advertiser Serbia17. septembra 2019.

Mladi besplatno na SEMPL

Advertiser Serbia16. septembra 2019.

RAY GAUL, Kantar Group: „Alibaba i svet – Pred nama je vreme agilne maloprodaje“

Advertiser Serbia12. septembra 2019.

Poznat žiri za nagrade Sempler

Advertiser Serbia5. septembra 2019.

21. SEMPL, LAUREN KELLY: „Psihologija dizajna – Za kreiranje promena usredsredite se na ponašanje“

Advertiser Serbia29. avgusta 2019.

#Digital2019: Konferenciju otvara panel telekomunikacijskih lidera regiona

Advertiser Serbia19. avgusta 2019.

Regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima – Digital 2019 po šesti put će biti održana u Beogradu

Advertiser Serbia14. avgusta 2019.

21. SEMPL, MADDIE READTS: „Od lajkova je važnije kako je sadržaj primljen“

Advertiser Serbia12. avgusta 2019.

Zajednica – ključ za održivost nezavisnih medija u Srbiji

Advertiser Serbia25. juna 2019.

21. SEMPL, EMMA RODERO: „Veštačkim glasom teško je izazvati emocije“

Advertiser Serbia19. juna 2019.

21. SEMPL, GREG SATELL: „Problem je suštinski pokretač inovacija“

Advertiser Serbia12. juna 2019.

21. SEMPL, DŽONATAN MEKDONALD: „U zoni komfora nema mesta za magiju“

Advertiser Serbia5. juna 2019.

DEVETA BRENDING KONFERENCIJA ispunila sva očekivanja

Advertiser Serbia1. juna 2019.

Poruka DIRECT MEDIA AKADEMIJE: Ljudi važniji od mašina u novoj eri komunikacija

Advertiser Serbia31. maja 2019.