Agencije

Osnivač Native Advertising Institute stiže na Digital Takeover

Jesper Laursen, osnivač globalno uticajnog Native Advertising Institute i vodeći danski stručnjak za content marketing dolazi u Zagreb gde će 12. marta u Cinestaru Branimir Centra održati predavanje na najvećoj digitalnoj konferenciji u regiji, Digital Takeover u organizaciji 24sata

 

Poseban fokus ovogodišnjeg Digital Takeover-a stavljen je na edukaciju, inspirativne primere i uspešna konkretna rešenja za razvoj kompanija koje se digitalnim preobražajem mogu u punom kapacitetu tržišno pozicionirati i biti efikasni u postupku i efektivni u rezultatu pa će u skladu s tim i ovaj cenjeni svetski stručnjak za marketing održati predavanje.

Laursen će na konferenciji govoriti o stanju u native oglašavanju i razlozima zbog kojih bi native oglašavanje uvek trebalo da bude ključni deo media miksa marketinške komunikacije. Takođe, pružiće publici uvid u aktuelne i buduće trendove u industriji, kao i objašnjenje zašto je presudno imati jasnu multiplatformsku perspektivu kako bi se postigao bolji uspeh. Publika će takođe imati priliku da dobije savete o tome kako da kvalitetno prenese i zašto je važno da uskladi komunikaciju i distribuciju sa životnim stilom današnjih korisnika.

Neosporno je da je ovaj danski ekspert jedan od najvećih svetskih stručnjaka u sferi content marketinga, a njegov Native Advertising Institute danas se smatra vodećom platformom znanja za medijske i marketinške stručnjake u native oglašavanju. Osnovao ga je 2014, a danas je bez premca najrelevantnija globalna platforma na kojoj izdavači, marketinške agencije i stručnjaci dele sadržaj zasnovan na znanju posvećenom native oglašavanju. Institute održava godišnju konferenciju Native Advertising DAYS na kojoj privrednici, kreativni umovi, izdavači, brendovi i agencije zajedno rade na izgradnji bolje i efektnije native kampanje.

Nagrade koje dodeljuje Native Advertising Institute priznate su trenutno kao najrelevantniji izbor u oblasti native oglašavanja koje je nastalo kao rezultat traženja efikasnijeg učinka ulaganja u komunikaciju te kao deo evolucije medija. Upravo su projekti 24sata u protekle dve godine prepoznati od strane Instituta i nagrađeni s više od 20 nagrada u oblsti native oglašavanja što je kompaniji donelo potvrdu statusa najboljeg i ujedno najnagrađivanijeg native studija na svetu. Ovim svetskim uspehom 24sata nadmašio je i neke od najvećih globalnih medijskih kompanija.

Laursen je i CEO vodeće danske agencije za content marketing Brand Movers i novinarske agencije Media Movers. U svetu globalnog marketinga Laursen slovi za vizionara, a jedan od njegovih cenjenijih projekata svakako je i Clever Content Conference & Workshop, najveća skandinavska konferencija o content marketingu.

Ujedno je i jedan od najtraženijih govornika o content marketingu, u prilog tome govori činjenica da je predavanja držao na najvećim globalnim konferencijama o content marketingu Content Marketing World Conference and Expo u Clevelandu, Content Marketing Fast Forward u Amsterdamu, FIPP World Congress-u u Londonu i Digital Content Expo-u u Berlinu.

Laursen će zato i u Zagrebu svojim znanjem i svojstvenim stilom sigurno privući brojne posetioce koje na konferenciji očekuje jako bogat celodnevni program i niz predavanja, panel diskusija i interaktivnih inovativnih formata. Zato budite korak ispred promena u digitalnom svetu i obezbedite svoje mesto na Digital Takeover-u uz early bird kotizaciju po ceni od 1.375 kn do 31.1.2019., dok redovna cena iznosi 2.400 kn te last minute 2.800 kn. Sve novosti o programu pratite na Facebooku i na zvaničnoj stranici.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Više u Agencije

Medijski trend 2019: Svetla budućnost za četbotove

Advertiser Serbia15. februara 2019.

#ijaseborim za novu Roditeljsku kuću

Advertiser Serbia14. februara 2019.

Media trend 2019: Da li koristimo vizuelnu pretragu u Srbiji?

Advertiser Serbia14. februara 2019.

Google, Microsoft i NASA ne mogu bez njega – na Danima komunikacija upoznajte svetski poznatog etičkog hakera

Advertiser Serbia14. februara 2019.

ORANGE STUDIO & ALMA QUATTRO: “Don’t believe in horoscopes. Believe in artists.”

Advertiser Serbia13. februara 2019.

Marketing preko mobilnih uređaja u 2019

Advertiser Serbia13. februara 2019.

HGK izdao analizu trendova u korišćenju medijskih i marketinških agencija među svojim članicama

Advertiser Serbia12. februara 2019.

Dominacija videa u 2019: “Snack Adds”, vertikalni video i „bite sized“ video

Advertiser Serbia12. februara 2019.

Predavač koji je (ponovo) definisao ljudsko ponašanje dolazi na Dane komunikacija

Advertiser Serbia11. februara 2019.

Medijski trend 2019: Doba sveprisutnog TV-a

Advertiser Serbia11. februara 2019.

Najbolje Super Bowl reklame po izboru kreativnih direktora I&F GRUPE

Advertiser Serbia7. februara 2019.

Otvorene prijave za EFFIE takmičenje

Advertiser Serbia5. februara 2019.

Nove kategorije IdejeX i Mixx – digitalcima, dizajnerima i produkcijskim kućama otvorene prijave za IdejuX, a izdavačima prilika za Mixx

Advertiser Serbia4. februara 2019.

Stručnjak za digitalnu transformaciju sa IEDC Bled dolazi na Digital Takeover

Advertiser Serbia4. februara 2019.

RADOJKA BOŠKOVIĆ novi Client Service Director agencije MCCANN BEOGRAD

Advertiser Serbia1. februara 2019.