Konferencije

Oren Simanian: Investitori – Kako ih privući da investiraju u vas

ZAGREB – Sve nas zanima što će na Digital Takeover-u pričati osnivač kompanije Colosseum sport, koji više od 10 godina aktivno posluje na izraelskoj i međunarodnoj sceni preduzetništva i inovacija

 

Na ovogodišnji Digital Takeover u septembru dolazi još jedno velike ime. Čovek koji je pokrenuo naciju u veliku i moćnu zajednicu veza, umrežavanja i saradnje. Preduzetnik, investitor, menadžer… Sve nas zanima kakve će nam novosti doneti Oren Simanian, osnivač kompanije Colosseum, sportske inovacijske grupe. U svom predavanju – Powered by Embassy of the State of Israel, pozabaviće se sportskom tehnološkom revolucijom, ali i kako izraelska tehnologija donosi revoluciju u sportsku industriju. Biće tu još mnogo zanimljivosti koje ćemo moći da primenimo i na našem tržištu.

Oren je osnovao Colosseum Sport zbog ljubavi prema sportu koju je razvio tokom dvadesetogodišnje karijere fudbalskog sudije u izraelskoj prvoj fudbalskoj ligi i kao jedan od vodećih lica u izraelskom startup ekosistemu. Ključna je figura u izraelskom startup ekosistemu, predavač i viši strateški savetnik za inovacije. Već više od deset godina aktivno posluje na izraelskoj i međunarodnoj sceni preduzetništva i inovacija, a tokom tog perioda održao je 65 međunarodnih govora o preduzetništvu, uključujući za TEDx i Svetsku banku, organizovao više od 150 događanja, pokrenuo više od 20 programa i razne inovacijske forume. Cilj mu je u svemu da podstakne veću uključenost svih učesnika u preduzetništvu. Uspešan ekosistem namenjen startupovima, smatra, treba da ima podršku državnog, akademskog i privatnog sektora, i to tim redosledom. Osnovni podsticaj potiče od državnih institucija, a krajnji od privatnih investitora, najčešće iz investicijskih fondova koji se sve više profiliraju kao tragači za potencijalnim ‘zlatnim kokama’ među mladim tehnološkim preduzetnicima, objašnjava Oren. Često ističe da osnivači startupova, u želji da se u najboljem svetlu predstave mogućim investitorima, često prave početničke greške i ostaju neopaženi, bez obzira na dobru ideju koju imaju.
Novac postoji i želi da vas upozna, ali morate naučiti kako da ga zainteresujete za svoju ideju. Pritom, morate paziti da ne „izgubite sebe“, odnosno da ne podredite svoje stavove vladajućim trendovima kako biste se svideli većini, već da pronađete način da se nametnete originalnim sadržajem – istakao je na jednom predavanju pokretač razvijene izraelske startup scene.

Svakako se isplati poslušati kakve će nam još zanimljivosti ispričati na Digital Takeover-u.

Radite li na nekom startupu ili to planirate, želite da poboljšate svoje poslovanje, tada se predavanje Orena Simaniana svakako isplati poslušati. Jer to je čovek koji godinama stvara platforme koje donose radikalne inovacije u svetu sporta i pomaže startupovima da otključaju novu fazu svog rasta. Možda se u novostima koje saznate krije i ključ vašeg uspeha.

Najveći regionalni inovacijski i transformacijski summit &expo Digital Takeover biće održan 8. i 9. septembra 2020., očekuje vas još bogatiji program s više od 22 sata bogatog sadržaja a spisak sa više od 60 panelista i predavača iz celog sveta dodatno se širi, ekskluzivnost mu svakako daje činjenica da tematski ove godine predstavlja mešavinu dostignuća koja će oblikovati biznis iz svakog ugla ljudskog delovanja – političkog, ekonomskog, društvenog i tehnološkog.

Digital Takeover ove godine poseban naglasak stavlja na aktivno učenje i iskustvo digitalnog sveta kao neophodan alat u stvaranju kvalitetne poslovne klime u društvu čime vidljivo postaje nezaobilazan događaj u 2020. – zato, rezervišite nove datume, čeka vas nezaboravno iskustvo koje donose domaći i svetski stručnjaci, a u expo programu predstavljamo brojne inovacije

Novo izdanje Digital Takeovera biće održano u skladu sa svim aktuelnim merama zaštite koje preporučuju merodavna tela. Uskoro kreće i prodaja karata, a donosimo i sve informacije o novostima u programu.

Pratite zvaničnu stranicu digitaltakeover.hr.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Konferencije

Online platforma LIONS Live od 19. do 23. oktobra još jednom otvara svoja vrata – besplatno

Advertiser Serbia12. oktobra 2020.

Kako je Covid-19 stavio tehnologije u fokus poslovanja? Direct PERSPECTIVE Talks webinar u petak, 9.oktobar u 12h

Advertiser Serbia7. oktobra 2020.

Komparativna analiza konzumacije medija u regionu u vreme COVID-a – Četvrtak, 8.oktobar WeCann Live webinar

Advertiser Serbia6. oktobra 2020.

Direct PERSPECTIVE Talks: Kako u Covid-19 vremenu gradimo brendove koje će potrošači voleti?

Advertiser Serbia28. septembra 2020.

Online panel Srpske asocijacije menadžera – Trendovi elektronske trgovine u Srbiji: E-Commerce kao ključ za dodatni uspeh preduzeća

Advertiser Serbia15. septembra 2020.

Održana konferencija „DIGITAL 2020 powered by Huawei”

Advertiser Serbia11. septembra 2020.

Održan prvi dan konferencije “DIGITAL 2020 powered by Huawei”

Advertiser Serbia10. septembra 2020.

Direct PERSPECTIVE Talks – HR i poslovanje u Covid-19 svetu

Advertiser Serbia9. septembra 2020.

Effie UK Leadership Summit – besplatni virtuelni event o marketinškoj efektivnosti

Advertiser Serbia8. septembra 2020.

DIGITAL 2020 – Regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima

Advertiser Serbia7. septembra 2020.

Počinje novi serijal webinara DIRECT TALKS

Advertiser Serbia2. septembra 2020.

Obezbedite besplatnu ulaznicu za Digital Takeover 2020

Advertiser Serbia1. septembra 2020.

Održana online konferencija DIGITAL EXPERIENCE – Digitalna transformacija bankarskog poslovanja i sektora osiguranja

Advertiser Serbia27. avgusta 2020.

Online konferencija DIGITAL EXPERIENCE: Digitalna transformacija bankarskog poslovanja i sektora osiguranja

Advertiser Serbia25. avgusta 2020.

Otkazan Weekend Media Festival

Advertiser Serbia19. avgusta 2020.