Brendovi

Novi Sad u novembru postaje informaciono-komunikacioni centar

Brendovi

NOVI SAD – Ekskluzivna usluga pronalaženja kompetentnih kandidata za posao, i to prema zahtevima samih izlagača, jedna je od poslovnih novina koje će se naći na prvom IKT sajmu u zemlji, SEE-IT Samita, od 7.do 9. novembra na Novosadskom sajmu

 

Pored toga, biće predstavljen i paviljon koji će okupiti bogatu srpsku startap scenu, kako bi se susreli sa investitorima i industrijom, a program će, između ostalog, biti posvećen i neizbežnom procesu digitalne transformacije u domaćoj industriji, ali i upotrebi veštačke inteligencije u rešavanju problema domaće ekonomije.

Povodom održavanja prvog SEE-IT Samita, na Novosadskom sajmu održan je treći po redu savetodavni sastanak, kome su prisustvovali predstavnici Ambasade Švajcarske, kompanija Sky Express, IT Werke, GIZ, H.art, Nemačko-srpske privredne komore AHK, Mađarske nacionalne trgovačke kuće, Studentske asocijacije Univerziteta u Novom Sadu i mnogi drugi. Tim povodom, direktorka kompanije Resenva Konsalting, koja organizuje Samit, Mirijam Fridman Dobrota predstavila je novine u programu sajma.

Internacionalni SEE-IT Samit okupiće preko 150 kompanija iz više od 20 zemalja, sa 15 tematskih konferencija i radionica i pratećim programima. Među njima je i projekat „Sledeća IKT generacija“, posvećen podizanju svesti tinejdžera i njihovih roditelja o mogućnostima koje nudi obrazovanje u IKT oblasti. SEE-IT Samit je prvi takav sajam na području čitavog Zapadnog Balkana, a održava se uz podršku Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu pri Vladi Republike Srbije, Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Nemačko-srpske privredne komore i mnogih drugih. Više o programu možete saznati na www.see-it-summit.com.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Brendovi

NBA aplikacija ekskluzivno u Telenoru

Advertiser Serbia15. oktobra 2018.

Viber i Golden State Warriors: U susret novoj NBA sezoni, šampioni razmišljaju o svojim obožavateljima širom sveta

Advertiser Serbia12. oktobra 2018.

Uživajte u svakom trenutku uz Samsung Galaxy A9

Advertiser Serbia11. oktobra 2018.

Od danas kupovina u Lidlu

Advertiser Serbia11. oktobra 2018.

MK Group donirala 3,5 tona svojih proizvoda Crvenom krstu Srbije

Advertiser Serbia10. oktobra 2018.

Lactalis kupuje Nestle Malaysia za 40 miliona dolara

Advertiser Serbia10. oktobra 2018.

Ovo je struktura srpske maloprodaje – koliko će osvojiti Lidl?

Advertiser Serbia9. oktobra 2018.

Best Global Brands 2018: Amazon najviše napredovao na listi najvrednijih brendova

Advertiser Serbia9. oktobra 2018.

Lidl se izvinio zbog kampanje u Srbiji koja je percipirana kao mizogina

Advertiser Serbia7. oktobra 2018.