Brendovi

Novi maloprodajni lanac PEPCO stiže u Srbiju

PEPCO, maloprodajni lanac odevnih predmeta i opreme za kuću, pokreće aktivnosti u Srbiji. Ovaj brend planira da otvori svoje prve prodavnice na jesen. Srbija će tako postati trinaesto evropsko tržište na kome PEPCO posluje. Ovaj lanac planira da otvori 30 prodavnica u prvoj godini rada u Srbiji

 

– U planu je da prva PEPCO prodavnica u Srbiji bude otvorena u oktobru 2020. Godine, u Beogradu, odmah nakon ulaska na italijansko tržište u septembru.
– U ovoj fazi maloprodajni lanac traži i druge pogodne lokacije širom Srbije.
– Konkurs za posao u PEPCO prodavnicama je već otvoren dok je planirano zapošljavanje 100 radnika do kraja 2020. godine.

PEPCO je evropski maloprodajni lanac, koji kupce snabdeva odećom za celu porodicu i opremom za kuću po niskim cenama. PEPCO ima preko 2000 prodavnica u Češkoj, Hrvatskoj, Estoniji, Letoniji, Litvaniji, Mađarskoj, Poljskoj, Slovačkoj, Sloveniji, Rumuniji i Bugarskoj, a u septembru otvara prve prodavnice i u Italiji. Ovaj brend je nastao 2004. godine u Poljskoj i od tada privlači veliko interesovanje kupaca i širi svoje poslovanje u centralnoj i istočnoj Evropi.

Veoma smo srećni što ulazimo na srpsko tržište i jačamo svoje prisustvo u Adria regionu nakon što smo otvorili prodavnice na hrvatskom i slovenačkom tržištu. Stanovnici Srbije će imati priliku da posete naše prodavnice i sigurni smo da će naši proizvodi privući pažnju i zadovoljiti njihove potrebe. Naš brend je veoma dobro prihvaćen u regionu i potpuno smo uvereni da će tako biti i u Srbiji”, izjavio je Marcin Stanko, direktor operacija za centralnu i istočnu Evropu kompanije PEPCO.

Planirano je da prve PEPCO prodavnice budu otvorene na jesen 2020. godine. Jedna od njih će biti smeštena u Beogradu. Kompanija trenutno razmatra saradnju sa vlasnicima nekretnina u oblasti dugoročnog zakupa maloprodajnih prostora od oko 400-600m² širom Srbije.

Naša tržišna strategija se zasniva na razvoju tesnih veza sa klijentima i partnerima, kao i na vrednostima kao što su poštovanje, iskrenost, saradnja, unapređenje i entuzijazam. Zato želimo da pozovemo na saradnju sve koji žele da se pridruže našoj misiji i vrednostima, i da kupcima ponude nabolje mogućnosti za kupovinu po najnižim cenama”, prokomentarisao je Tomislav Bekavac, menadžer operacija za Adria region (Hrvatska, Slovenija i Srbija) kompanije PEPCO.

PEPCO prodavnice nude dečju, žensku i mušku odeću, donji veš, modne detalje, igračke, proizvode i tekstil zaopremanje doma itd. Oko 60 odsto asortimana čini odeća (uključujući obuću i donji veš), a 40 odsto ostali proizvodi. Sa kompletnim asortimanom odeće za bebe i decu do 14 godina, PEPCO je trenutno jedan od najvećih prodavaca dečje odeće u regionu CEE. Svi proizvodi su odabrani tako da kupcima ponude najbolje mogućnosti kupovine po niskim cenama. PEPCO prodavnice u Evropi mesečno poseti preko 19 miliona kupaca.

PEPCO trenutno ima preko 19 hiljada zaposlenih. Ovaj brend obezbeđuje sveobuhvatan sistem obuke, koji ispunjava potrebe zaposlenih i podržava njihov razvoj bez obzira na poziciju ili funkciju.

Zahvaljujući tome, prodajno osoblje može da ostvari bolji učinak, a stručnjaci u centrali i skladištima mogu uspešno da rukovode procesima koji unapređuju rad.

U zemljama u kojima posluje,PEPCO nailazi na pozitivan prijem kod kupaca, profesionalaca i organizacija. PEPCO je za svoj rad dobio nekoliko nagrada u oblasti biznisa i maloprodaje, kao što su Dijamant časopisa Forbes, Superbrend, Nagrada za kvalitet usluge, Nagrada foruma šoping centara, Nagrada za najboljeg maloprodavca u regionu CEE za 2017. godinu.

Više detalja o ponudi, brendu, slobodnim radnim mestima i potencijalnoj saradnji dostupno je na sajtu www.pepco.rs. Opšta i pitanja vezana za nekretnine mogu se poslati na adresu info.rs@PEPCO.eu, a pitanja o mogućnostima zaposlenja na adresu karijera@PEPCO.eu.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Brendovi

Nežnost kao ključ za sreću

Advertiser Serbia21. januara 2021.

Grci preuzeli hrvatskog naftnog distributera Apios

Advertiser Serbia20. januara 2021.

Amazon optužen da krši antitrustovski zakon i tako održava visoke cene e-knjiga

Advertiser Serbia19. januara 2021.

Istraživanje: Kućni aparati programirani da prestanu sa radom

Advertiser Serbia19. januara 2021.

Ministarstvo trgovine: Zabranjena prodaja i oglašavanje garderobe s natpisom „Nož, žica“

Advertiser Serbia15. januara 2021.

Do polovine januara prve prodavnice MERE u Srbiji

Advertiser Serbia13. januara 2021.

Nomad Foods kupuje Frikom i Ledo?

Advertiser Serbia12. januara 2021.

General Motors prelazi na e-vozila i menja logo

Advertiser Serbia10. januara 2021.

U Australiji zabranjena reklama za Toyotu Yaris koja navodno promoviše opasnu vožnju

Advertiser Serbia10. januara 2021.

Ilon Musk postao najbogatiji čovek na svetu

Advertiser Serbia8. januara 2021.

Crnogorski lanac supermarketa Voli dolazi u Srbiju?

Advertiser Serbia7. januara 2021.

Spojeni Fijat Krajsler i Pežo-Sitroen-Opel, stvoren Stelantis

Advertiser Serbia5. januara 2021.

Novogodišnja donacija SBB fondacije

Advertiser Serbia31. decembra 2020.

Booster poneo najsjajnije odličje u kategoriji Kreiranje identiteta

Advertiser Serbia30. decembra 2020.

Kina razbija kompaniju Alibaba kako bi je kontrolisala

Advertiser Serbia30. decembra 2020.