Ambalaža

Novi izgled brenda Amstel Premium Pilsener

Jedan od najpoznatijih holandskih brendova piva, Amstel Premium Pilsener, predstavio je novu crvenu ambalažu za srpsko tržište. Stilizovana etiketa objedinjuje i unapređuje atraktivan izgled ovog čuvenog brenda

Novi vizuelni identitet je u skladu sa tradicijom brenda, a u prvom planu je crvena boja po kojoj je Amstel Premium Pilsener prepoznatljiv širom sveta.

Bogata istorija Amstela nam je bila inspiracija za novi izgled i dizajn, koji je usklađen sa najvišim kvalitetom piva. Novo pakovanje odiše stilom, a sam izgled etikete je nešto na čemu smo pažljivo radili, kako bismo se približili ukusu potrošača i ispratili zahteve tržišta – rekla je Sofija Eftimovski Božović, senior brend menadžerka kompanije HEINEKEN, i dodala: – Želja nam je da kontinuiranim inovacijama razvijamo brend koji je prepoznatljiv po vrhunskom kvalitetu, kao i jedinstvenom iskustvu koje svojim potrošačima donosi Amstel Premium Pilsener.
Na pakovanjima će i dalje biti istaknuta brojka 1870, kao godina osnivanja pivare Amstel. Uz godinu stoje medalje za kvalitet piva koje su deo nasledja brenda još od 1888, kao i dva lava na plavoj pozadini pored slova A, simbola grba Amsterdama.

Čuveni crveno-beli logo Amstela zauzima centralno mesto na ambalaži. Osnivači brenda Čarls De Pesters i Johan Van Marvijk Koj voleli su da igraju bilijar, pa su zato ove dve boje postale integralni deo logotipa.

Novi izgled Amstel Premium Pilsener ambalaže samo je jedna u nizu iznenađenja koje je ovaj brend pripremio za naredni period. Amstel u novom ruhu već može da se nađe na policama prodavnica širom Srbije.

O brendu Amstel
Priča o Amstelu je priča o prijateljstvu. Osnivači pivare Čarls De Pesters i Johan Van Marvijk Koj, dvojica prijatelja, udružili su se 1870. godine sa jasnom vizijom kako da naprave pivo koje će biti skroz po meri i po ukusu potrošača u Amsterdamu. Njihova ideja je prerasla u svetskog giganta u pivarstvu, čiji proizvodi danas mogu da se nađu u čak 75 zemalja širom sveta.

O kompaniji HEINEKEN
HEINEKEN je najrasprostranjeniji proizvođač piva na svetu i ima vodeću ulogu u razvoju i marketingu premium pivskih brendova i cidera. Više od 250 međunarodnih, regionalnih, lokalnih i posebnih vrsta piva i cidera, predvođenih Heineken® brendom, čine snažan portfolio kompanije. Posvećeni smo inovacijama, dugoročnim investicijama u naše brendove, dobro organizovanoj prodajnoj egzekuciji i fokusirani na efikasno upravljanje troškovima. Kroz program „Stvaramo bolji svet“, održivost čini sastavni deo poslovanja i pruža dodatnu vrednost za sve naše stejkholdere. HEINEKEN ima stabilnu i dobro izbalansiranu geografsku rasprostranjenost i zauzima liderske pozicije, kako na razvijenim tržištima, tako i na tržištima u razvoju. Broj zaposlenih iznosi 73,000, a kompanija posluje u 167 pivara, sladara i drugih proizvodnih pogona u više od 70 zemalja.

U Srbiji, kompanija HEINEKEN Srbija predstavlja proizvođača piva koji aktivno posluje u dve pivare, Zaječaru i Novom Sadu. Portfolio brendova čine: Heineken, Amstel Premium Pilsener, Kapuziner, Krušovice, Newcastle Brown Ale, Sol, Zaječarsko, Zaječarsko Crno, Laško, PilsPlus i Master pivo.

Najnovije informacije dostupne su na sajtu HEINEKEN kompanije: www.heinekensrbija.rs i www.theHEINEKENcompany.com, a možete nas pratiti i putem @HEINEKENCorp.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Ambalaža

Fruvita je samo voće & ništa više

Advertiser Serbia16. marta 2017.

Coca-Cola u Hrvatskoj najavljuje novu strategiju

Advertiser Serbia15. marta 2017.

Knjaz Miloš od sada u novoj flaši

Advertiser Serbia10. januara 2017.

UEPS priznanje za projekat „Šampioni svaki dan“

Advertiser Serbia28. decembra 2016.

Najzapaženija kampanja 2016. na društvenim mrežama u Srbiji

Advertiser Serbia26. decembra 2016.

Marko Jozović – pobednik konkursa Rakija BGD 2017!

Advertiser Serbia6. decembra 2016.

Haljina „Moja Aroma“ osvojila drugo mesto na izložbi haljina od ambalažnih materijala „Zakopčaj me selotejpom“

Advertiser Serbia1. decembra 2016.

Konkurs za dizajn etikete flaše rakije „BGD 2017“

Advertiser Serbia8. novembra 2016.

Zaječarsko Crno sada u novom prazničnom dizajnu

Advertiser Serbia7. novembra 2016.