Brendovi

Nove medalje za vrhunska vina „Tikveš“

BEOGRAD – Još jedna zlatna medalja za vrhunsko autentično vino vinarije Tikveš „Vranec Special Selection“ iz berbe 2015

Ovoga puta je najviše priznanje dobijeno je na najvećem međunarodnomvinskom takmičenju koje je održano u Kanadi (Selections Mondiales de vins Canada), u konkurenciji više od 1.800 vina iz celog sveta.

Istovremeno, svoj prvi nastup na jednom od najcenjenijih takmičenja u Italiji (Citta del Vino), u konkurenciji više od 1.200 vina uglavnom iz vinskih regiona Italije i Portugalije, vrhunsko teroar vino „Tikveš“ – „Barovo,, (crveno) iz 2015“ okitilo se zlatnom medaljom.

Pored osvojenih zlatnih medalja na ova dva renomirana vinska takmičenja, vina Tikveš ostavila su upečatljiv utisak i regionalnom takmičenju ,,Balkan International Wine Competition 2017,, koje je održanp u glavnom gradu Bugarske, gde su četiri vina Tikveš nagrađena srebrnim medaljama, uključujući i „Vranec Special Selection“ i „Alexandriacuvee“ crveno, berba 2015., „Cabernet Franc Special Selection“ i „Temjanika Special Selection“ berba 2016.

Ovim prestižnim nagradama, osvojenim na uticajnim međunarodnim i regionalnim takmičenjima vinarija Tikveš će i ove godine ponoviti uspeh iz prethodnih i premašiti broj od 50 nagrada za svoja vrhunska autentična vina, što potvrđuje epitet najnagrađivanije vinarije u regionu.

Zlatna i bronzana medalja za vina „Domaine Lepovo“
Makedonsko premijum vino „Domaine Lepovo Grand Cuvee“ iz berbe 2013. dobilo je još jednu potvrdu svog kvaliteta, ovaj put osvojivši zlatnu medalju na Međunarodnom takmičenju vina u Kanadi (Selections Mondiales de vins Canada).

U 2017. godini ovo je druga zlatna medalja za „Domaine Lepovo Grand Cuvee“ na međunarodnom nivou. Ovo je najbolji dokaz njegove visoke reputacije, izuzetnog kvaliteta i jedinstvenih karakteristika.
Stručni žiri ovogodišnjeg ,,Balkans International Wine Competition,, dodelio je bronzanu medalju ,,Domaine Lepovo Chardonnay “ iz berbe 2016. čime je ovo vino ponovilo uspeh sa već održanog takmičenja ,,International Wine Challenge 2017,, u Londonu.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Brendovi

Heineken je prvi pivski brend u Srbiji koji je kreirao Viber Public Account

Advertiser Serbia14. avgusta 2017.

Voda Voda sa etiketom i na ćirilici

Advertiser Serbia9. avgusta 2017.

Sutra otvaranje robne kuće Ikea

Advertiser Serbia9. avgusta 2017.

Sonja Sarkozi nova članica Izvršnog odbora zadužena za poslove sa stanovništvom u Sberbank Europe

Advertiser Serbia8. avgusta 2017.

Kraft pivara iz Slovenije Komunajzer, lansirala piva „Tito“ i „Jovanka“

Advertiser Serbia8. avgusta 2017.

Nike novi sponzor KK Crvena zvezda

Advertiser Serbia7. avgusta 2017.

Od danas plaćanje računa u prodavnicama Maksi, Tempo i Shop&Go

Advertiser Serbia2. avgusta 2017.

Apple: Snažan rast prihoda i dobiti

Advertiser Serbia2. avgusta 2017.

Zabavite se na Ice Cream Festivalu za vikend

Advertiser Serbia28. jula 2017.