Brendovi

Nove medalje za vrhunska vina „Tikveš“

BEOGRAD – Još jedna zlatna medalja za vrhunsko autentično vino vinarije Tikveš „Vranec Special Selection“ iz berbe 2015

Ovoga puta je najviše priznanje dobijeno je na najvećem međunarodnomvinskom takmičenju koje je održano u Kanadi (Selections Mondiales de vins Canada), u konkurenciji više od 1.800 vina iz celog sveta.

Istovremeno, svoj prvi nastup na jednom od najcenjenijih takmičenja u Italiji (Citta del Vino), u konkurenciji više od 1.200 vina uglavnom iz vinskih regiona Italije i Portugalije, vrhunsko teroar vino „Tikveš“ – „Barovo,, (crveno) iz 2015“ okitilo se zlatnom medaljom.

Pored osvojenih zlatnih medalja na ova dva renomirana vinska takmičenja, vina Tikveš ostavila su upečatljiv utisak i regionalnom takmičenju ,,Balkan International Wine Competition 2017,, koje je održanp u glavnom gradu Bugarske, gde su četiri vina Tikveš nagrađena srebrnim medaljama, uključujući i „Vranec Special Selection“ i „Alexandriacuvee“ crveno, berba 2015., „Cabernet Franc Special Selection“ i „Temjanika Special Selection“ berba 2016.

Ovim prestižnim nagradama, osvojenim na uticajnim međunarodnim i regionalnim takmičenjima vinarija Tikveš će i ove godine ponoviti uspeh iz prethodnih i premašiti broj od 50 nagrada za svoja vrhunska autentična vina, što potvrđuje epitet najnagrađivanije vinarije u regionu.

Zlatna i bronzana medalja za vina „Domaine Lepovo“
Makedonsko premijum vino „Domaine Lepovo Grand Cuvee“ iz berbe 2013. dobilo je još jednu potvrdu svog kvaliteta, ovaj put osvojivši zlatnu medalju na Međunarodnom takmičenju vina u Kanadi (Selections Mondiales de vins Canada).

U 2017. godini ovo je druga zlatna medalja za „Domaine Lepovo Grand Cuvee“ na međunarodnom nivou. Ovo je najbolji dokaz njegove visoke reputacije, izuzetnog kvaliteta i jedinstvenih karakteristika.
Stručni žiri ovogodišnjeg ,,Balkans International Wine Competition,, dodelio je bronzanu medalju ,,Domaine Lepovo Chardonnay “ iz berbe 2016. čime je ovo vino ponovilo uspeh sa već održanog takmičenja ,,International Wine Challenge 2017,, u Londonu.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Brendovi

Partizan i Crvena Zvezda dobili svoju verziju Monopola

Advertiser Serbia14. decembra 2017.

Atlantic Grupa preuzela distribuciju Red Bull-a u Srbiji

Advertiser Serbia14. decembra 2017.

Nove boje Narodnih kuhinja u Beogradu

Advertiser Serbia13. decembra 2017.

Apple kupio Shazam za 400 miliona dolara

Advertiser Serbia13. decembra 2017.

Održan tradicionalni osmi CSR forum

Advertiser Serbia11. decembra 2017.

Svetski vinski konsultat posetio Beograd – Specijalni gost vinarije Tikveš MW Peter McCombie

Advertiser Serbia11. decembra 2017.

VIP kinoteka – projekat digitalne restauracije srpske filmske baštine

Advertiser Serbia10. decembra 2017.

Exit među najboljim festivalima i organizatorima u Evropi!

Advertiser Serbia10. decembra 2017.

Viber proslavlja 7 godina besplatnog i bezbednog povezivanja sveta

Advertiser Serbia7. decembra 2017.