Brendovi

Nove medalje za vrhunska vina „Tikveš“

BEOGRAD – Još jedna zlatna medalja za vrhunsko autentično vino vinarije Tikveš „Vranec Special Selection“ iz berbe 2015

Ovoga puta je najviše priznanje dobijeno je na najvećem međunarodnomvinskom takmičenju koje je održano u Kanadi (Selections Mondiales de vins Canada), u konkurenciji više od 1.800 vina iz celog sveta.

Istovremeno, svoj prvi nastup na jednom od najcenjenijih takmičenja u Italiji (Citta del Vino), u konkurenciji više od 1.200 vina uglavnom iz vinskih regiona Italije i Portugalije, vrhunsko teroar vino „Tikveš“ – „Barovo,, (crveno) iz 2015“ okitilo se zlatnom medaljom.

Pored osvojenih zlatnih medalja na ova dva renomirana vinska takmičenja, vina Tikveš ostavila su upečatljiv utisak i regionalnom takmičenju ,,Balkan International Wine Competition 2017,, koje je održanp u glavnom gradu Bugarske, gde su četiri vina Tikveš nagrađena srebrnim medaljama, uključujući i „Vranec Special Selection“ i „Alexandriacuvee“ crveno, berba 2015., „Cabernet Franc Special Selection“ i „Temjanika Special Selection“ berba 2016.

Ovim prestižnim nagradama, osvojenim na uticajnim međunarodnim i regionalnim takmičenjima vinarija Tikveš će i ove godine ponoviti uspeh iz prethodnih i premašiti broj od 50 nagrada za svoja vrhunska autentična vina, što potvrđuje epitet najnagrađivanije vinarije u regionu.

Zlatna i bronzana medalja za vina „Domaine Lepovo“
Makedonsko premijum vino „Domaine Lepovo Grand Cuvee“ iz berbe 2013. dobilo je još jednu potvrdu svog kvaliteta, ovaj put osvojivši zlatnu medalju na Međunarodnom takmičenju vina u Kanadi (Selections Mondiales de vins Canada).

U 2017. godini ovo je druga zlatna medalja za „Domaine Lepovo Grand Cuvee“ na međunarodnom nivou. Ovo je najbolji dokaz njegove visoke reputacije, izuzetnog kvaliteta i jedinstvenih karakteristika.
Stručni žiri ovogodišnjeg ,,Balkans International Wine Competition,, dodelio je bronzanu medalju ,,Domaine Lepovo Chardonnay “ iz berbe 2016. čime je ovo vino ponovilo uspeh sa već održanog takmičenja ,,International Wine Challenge 2017,, u Londonu.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Brendovi

SberBiz Online – Uvek na raspolaganju

Advertiser Serbia22. marta 2018.

Telenor prodaje poslovanje u regionu Centralne i Istočne Evrope uključujući i kompaniju u Srbiji

Advertiser Serbia21. marta 2018.

Samsung i Disney – čarolija sa AR emodžijima za Galaxy S9 i S9+

Advertiser Serbia20. marta 2018.

Samsung predstavio bešumne i ekološki prihvatljive klima uređaje

Advertiser Serbia19. marta 2018.

Dve nagrade za Tikveš na ovogodišnjem takmičenju Chardonnay du Monde

Advertiser Serbia19. marta 2018.

Počinje prodaja Samsung Galaxy S9 i S9+ u Srbiji

Advertiser Serbia16. marta 2018.

Rakuten i Techstar se udružuju u osnaživanju startapa iz celog sveta

Advertiser Serbia16. marta 2018.

Coca-Cola sistem predstavio jedinstveni digitalni magazin – COCA-COLA SRBIJA

Advertiser Serbia15. marta 2018.

Harris Poll: Pada ugled Apple i Google brenda

Advertiser Serbia15. marta 2018.