Brendovi

Nove boje Narodnih kuhinja u Beogradu

Brendovi

BEOGRAD – Povodom završetka obnove 15 punktova Narodnih kuhinja, koje koristi više od 3.500 korisnika Narodnih kuhinja, organizovan je obilazak punkta u Velikom Mokrom Lugu

Vršilac dužnosti Sekretara za socijalnu zaštitu grada Beograda, Nataša Stanisavljević i generalni direktor kompanije „Tikkurila“ Đoka Janjušević, obišli su danas punkt Narodnih kuhinja u ulici Nikole Grulovića 14 u Velikom Mokrom Lugu, koji je jedan od 15 punktova koje je obnovila kompanija Tikkurila nabeogradskim opštinama Stari grad, Vračar, Zemun, Novi Beograd, Zvezdara, Voždovac, Grocka, Barajevo, Rakovica, Veliki Mokri Lug, Obrenovac i Lazarevac.

null

Kompanija Tikkurila, poznata po svojoj dugoj tradiciji u proizvodnji boja i lakova, završila je tokom decembra obnovu punktova Narodnih kuhinja, a ukupna vrednost donacije prevazilazi 1.000.000 RSD. Za obnovu ukupno 15 punktova Narodnih kuhinja, Tikkurila je donirala materijal i izvođačke radove, koji podrazumevaju prebojavanje zidova i drugih površina, zamenu dotrajalih sanitarnih elemenata, obezbeđivanje novih pultova i ostalih elemenata neophodnih za rad u prostorijama namenjenim za prijem i podelu hrane.

Kao odgovorini član zajednice u kojoj posluje, kompanija Tikkurila je za 2017. godinu donela odluku da realizuje jedan dugoročni društveno-odgovorni projekat. Kako bi uputili pomoć najugroženijim kategorijama stanovništva, uradili smo ono u čemu je Tikkurila najbolja i u saradnji sa Sekretarijatom za socijalnu zaštitu i gradom Beogradom, pokrenuli program obnove punktova Narodnih kuhinja, koje koristi gotovo 3.500 korisnika na 12 beogradskih opština,“ izjavio je Đoka Janjušević, generalni direktor kompanije Tikkurila.

Zahvaljujem se društveno odgovornoj kompaniji „Tikkurila“ na sjajnoj ideji i načinu da pomognu socijalno ugroženima i pozivam društveno-odgovorne kompanije da se pridruže ovoj akciji, kako bi tokom 2018. godine obnovili i preostale punktove Narodnih kuhinja u Beogradu“, izjavila je Nataša Stanisavljević, vršilac dužnosti Sekretara za socijalnu zaštitu grada Beograda.

U Beogradu trenutno ima 12.624 korisnika Narodne kuhinje i za sve njih je obezbeđen jedan topli obrok dnevno, koji se distribuira na 52 punkta u 17 gradskih opština.

O Tikkurili:
Tikkurila potrošačima, profesionalcima i industrijskim korisnicima pruža prilagođena i ekološki održiva rešenja za zaštitu i dekoraciju zidnih i drugih površina. Sa istorijom koja traje još od 1862. godine, Tikkurila je jedan od vodećih evropskih proizvođača dekorativnih i zaštitnih premaza.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Brendovi

Nemci zabranjuju nedefinisane datume u reklamiranju video igara

Advertiser Serbia20. jula 2018.

Luksuzni modni brend, Burberry, spalio odeću vrednu 31 milion evra

Advertiser Serbia20. jula 2018.

Crnogorska goveđa pršuta i Crnogorska stelja na listi zaštićenih nacionalnih proizvoda

Advertiser Serbia20. jula 2018.

Otvoren 400.000-ti tekući račun u Telenor banci

Advertiser Serbia19. jula 2018.

Testlab potvrdio: Nema burn in efekta kod Samsung QLED televizora

Advertiser Serbia18. jula 2018.

Fintel Energija uspešno sprovodi radove na izgradnji trećeg vetroparka u koji će, u prvoj fazi, uložiti 120 miliona evra

Advertiser Serbia18. jula 2018.

Svetoslav Atanasov na čelu Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora

Advertiser Serbia17. jula 2018.

Samsung nudi olakšice za vangarantne popravke telefona

Advertiser Serbia17. jula 2018.

Generalni direktor Telekoma, Predrag Ćulibrk: Kupujemo kablovske operatere

Advertiser Serbia17. jula 2018.