Agencije

Nikada bogatiji program HOWtoWOW marketinške akademije

ZAGREB – Nakon jednogodišnje pauze, HURA je najavila novu, petu po redu sezonu HOWtoWOW akademije, jednog od najkvalitetnijih hrvatskih programa za edukaciju u sektoru marketinga i tržišnih komunikacija

HURA-ina akademija priznata je od strane gotovo 30 firmi, nekih od najnagrađivanijih i najvećih agencije u Hrvatskoj, koje upravo na ovoj akademiji edukuju svoje kadrove. Ozbiljnost programa potvrđuju i sertifikati koje polaznici dobiju nakon akademije, potpisani od strane predavača koji za svakog polaznika garantuju da je usvojio znanja i veštine na tematskoj radionici.

Svakog sedmog u mesecu, počevši sa 7. septembra 2016. polaznici će imati priliku da učestvuju u sedam radionica pod vođstvom vrhunskih međunarodnih stručnjaka iz oblasti marketinga i PR-a.

Program će otvoriti best-selling radionica D&AD-a Ideas, ideas, ideas namenjena za podizanje kreativnih ambicija svih polaznika kroz interaktivan i dinamičan trening. Za kreativce i dizajnere namenjena je i radionica poznatog tipografa Elliota Jaya Stocksa. Novost sezone je prva radionica akademije koja će spojiti PR i oglašavanje pod nazivom PR strategies in advertising.

HOWtoWOW u Zagreb prvi put dovodi i program DO Lectures čiji će osnivač Mark Shayler otkriti više o disruptivnom marketingu i kulturi inovacije (u kompanijama i agencijama). S obzirom na važnost planiranja, strategije, razvoja brendova i digitalnih taktika, organizovane su čak dve radionice vezane za te teme: A day in the life of your digital strategy i Adaptive planning for agile business.

Neposredno pre ovogodišnje IdejeX, održaće se radionica koja će na jednom mestu ponuditi godišnji pregled najnagrađivanija svetske produkcije, idealna prilika za učenje iz njihovog uspeha uz najpopularnijeg dosadašnjeg HOVWtoWOW predavača Dave Birssa.

Dunja Ivana Ballon, direktorka projekta, najavila je HURA-inu investiciju u još kvalitetnije programe radionica te lakši pristup edukaciji za članove HURA-e koji će za ovu sezonu osim uobičajenih popusta imati gotovo 60 besplatnih kotizacija, po 2 za svaku agenciju člana za radionice po izboru.

Nakon 28 do sada održanih radionica koje su ocenjene odličnom ocenom (5) i preko 2000 registrovanih polaznika, interes za kotizacije iz godine u godinu raste radi čega su prijave otvorene samo do popunjenja mesta (70) radi interaktivnosti.

Više informacija o HOWtoWOW programima dostupno je na http://how-to-wow.hura.hr/.

HURA:

HURA je vodeće strukovno udruženje sektora marketinga i tržišnih komunikacija u Hrvatskoj. Članovi udruženja su neke od najboljih i najnagrađivanijih hrvatskih agencija. Zajedno sa svojim članicama, HURA organizuje nacionalni festival oglašavanja Dane komunikacija sa pripadajućim takmičenjima Effie, IdejaX i Young Lions, HOWtoWOW marketinšku akademiju, BalCannes i mnoge druge projekte. Bori se za poboljšanje tržišnih uslova i napredak čitave industrije što uključuje lobističke aktivnosti, pregovaranje sa zakonodavcem, promociju struke, brojna istraživanja i statistika u industriji, savetovanje i drugo. Izvan granica deluje u sklopu EACA-e (Evropskog udruženja agencija za tržišno komuniciranje) te kao ekskluzivni predstavnik Cannes Lions i Effie Worldwide organizacija za Hrvatsku.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Agencije

JOVAN STOJANOVIĆ: Zašto ne smemo stati?

Advertiser Serbia27. marta 2020.

Šta brendovi mogu da rade tokom i posle COVID-19

Advertiser Serbia25. marta 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] MCCANN SARAJEVO, UM SARAJEVO i DEGORDIAN BiH: „dm Ženska utrka“ za DM DROGERIE MARKT BOSNA i HERCEGOVINA

Advertiser Serbia25. marta 2020.

Dr BORISLAV MILJANOVIĆ: Komunikacija u doba korone

Advertiser Serbia24. marta 2020.

TOMICA OREŠKOVIĆ: Šta sam naučio tokom rada od kuće

Advertiser Serbia20. marta 2020.

ADISA POBRIĆ: Veštine čarobnjaka u doba korone – Kako raditi od kuće kada imate decu

Advertiser Serbia20. marta 2020.

MCCANN WORLDGROUP najefektivnija agencijska mreža prema WARC izveštaju za 2020

Advertiser Serbia20. marta 2020.

Petrol-ov „Pobednički servis“ osvojio Bronzu na European Sponsorship Awards (ESA)

Advertiser Serbia18. marta 2020.

MILEVA SERATLIĆ: Korona alarm – buđenje lične i kolektivne odgovornosti

Advertiser Serbia18. marta 2020.

Stručnjaci komunikacijske industrije odabrali finaliste Effie Awards Croatia 2020

Advertiser Serbia18. marta 2020.

MILOJE SEKULIĆ: Da li u kriznim vremenima treba smanjivati marketinške aktivnosti?

Advertiser Serbia17. marta 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] REPRESENT COMMUNICATIONS: „Beba bira gde“ za brend ROSA (The Coca-Cola Company)

Advertiser Serbia12. marta 2020.

Boris Ličina Borja novo pojačanje digitalnog tima kreativne agencije I TO NIJE SVE!

Advertiser Serbia11. marta 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] SEÑOR: „Veliki hrvatski naivci“ za CERT.hr (CARNET – Hrvatska akademska i istraživačka mreža)

Advertiser Serbia10. marta 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] MCCANN BEOGRAD, UM BEOGRAD i DRIVE: „Ne odričem se“ za NVO DA SE ZNA

Advertiser Serbia9. marta 2020.