Agencije

Nikada bogatiji program HOWtoWOW marketinške akademije

ZAGREB – Nakon jednogodišnje pauze, HURA je najavila novu, petu po redu sezonu HOWtoWOW akademije, jednog od najkvalitetnijih hrvatskih programa za edukaciju u sektoru marketinga i tržišnih komunikacija

HURA-ina akademija priznata je od strane gotovo 30 firmi, nekih od najnagrađivanijih i najvećih agencije u Hrvatskoj, koje upravo na ovoj akademiji edukuju svoje kadrove. Ozbiljnost programa potvrđuju i sertifikati koje polaznici dobiju nakon akademije, potpisani od strane predavača koji za svakog polaznika garantuju da je usvojio znanja i veštine na tematskoj radionici.

Svakog sedmog u mesecu, počevši sa 7. septembra 2016. polaznici će imati priliku da učestvuju u sedam radionica pod vođstvom vrhunskih međunarodnih stručnjaka iz oblasti marketinga i PR-a.

Program će otvoriti best-selling radionica D&AD-a Ideas, ideas, ideas namenjena za podizanje kreativnih ambicija svih polaznika kroz interaktivan i dinamičan trening. Za kreativce i dizajnere namenjena je i radionica poznatog tipografa Elliota Jaya Stocksa. Novost sezone je prva radionica akademije koja će spojiti PR i oglašavanje pod nazivom PR strategies in advertising.

HOWtoWOW u Zagreb prvi put dovodi i program DO Lectures čiji će osnivač Mark Shayler otkriti više o disruptivnom marketingu i kulturi inovacije (u kompanijama i agencijama). S obzirom na važnost planiranja, strategije, razvoja brendova i digitalnih taktika, organizovane su čak dve radionice vezane za te teme: A day in the life of your digital strategy i Adaptive planning for agile business.

Neposredno pre ovogodišnje IdejeX, održaće se radionica koja će na jednom mestu ponuditi godišnji pregled najnagrađivanija svetske produkcije, idealna prilika za učenje iz njihovog uspeha uz najpopularnijeg dosadašnjeg HOVWtoWOW predavača Dave Birssa.

Dunja Ivana Ballon, direktorka projekta, najavila je HURA-inu investiciju u još kvalitetnije programe radionica te lakši pristup edukaciji za članove HURA-e koji će za ovu sezonu osim uobičajenih popusta imati gotovo 60 besplatnih kotizacija, po 2 za svaku agenciju člana za radionice po izboru.

Nakon 28 do sada održanih radionica koje su ocenjene odličnom ocenom (5) i preko 2000 registrovanih polaznika, interes za kotizacije iz godine u godinu raste radi čega su prijave otvorene samo do popunjenja mesta (70) radi interaktivnosti.

Više informacija o HOWtoWOW programima dostupno je na http://how-to-wow.hura.hr/.

HURA:

HURA je vodeće strukovno udruženje sektora marketinga i tržišnih komunikacija u Hrvatskoj. Članovi udruženja su neke od najboljih i najnagrađivanijih hrvatskih agencija. Zajedno sa svojim članicama, HURA organizuje nacionalni festival oglašavanja Dane komunikacija sa pripadajućim takmičenjima Effie, IdejaX i Young Lions, HOWtoWOW marketinšku akademiju, BalCannes i mnoge druge projekte. Bori se za poboljšanje tržišnih uslova i napredak čitave industrije što uključuje lobističke aktivnosti, pregovaranje sa zakonodavcem, promociju struke, brojna istraživanja i statistika u industriji, savetovanje i drugo. Izvan granica deluje u sklopu EACA-e (Evropskog udruženja agencija za tržišno komuniciranje) te kao ekskluzivni predstavnik Cannes Lions i Effie Worldwide organizacija za Hrvatsku.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Agencije

Jana 800 by Saatchi&Saatchi Hrvatska

Advertiser Serbia3. jula 2020.

Doktori superheroji deo digitalne izložbe “Great ads for good”

Advertiser Serbia3. jula 2020.

Novi letnji Master class u Represent Communications: TikTok like a PRO

Advertiser Serbia3. jula 2020.

Budućnost maloprodaje: Sinergija razumevanja, efikasnosti i empatije

Advertiser Serbia30. juna 2020.

POLARIS otkriva kako COVID-19 kriza utiče na advertajzing industriju

Advertiser Serbia26. juna 2020.

PREDRAG VOJINOVIĆ: „Živimo u doba egzibicionizma, voajerizma, materijalizma i egoizma“

Advertiser Serbia26. juna 2020.

DAVOR BRUKETA: „Nadam se da ćemo pronaći način da prestanemo nanositi bol jedni drugima kao i drugim vrstama“

Advertiser Serbia25. juna 2020.

ROBERT BOHINEC: „Želim svet bez maski. Čak i bez onih na licu“

Advertiser Serbia24. juna 2020.

Otvaranjem poslovne jedinice u Srbiji agencija Will Marlow proširuje svoje poslovanje

Advertiser Serbia23. juna 2020.

IVAN TANIĆ: „Želim svet malo suosjećajniji i mrvicu tiši“

Advertiser Serbia22. juna 2020.

VELJKO GOLUBOVIĆ: „Ovaj svet više ne pripada nama, niti mi njemu“

Advertiser Serbia19. juna 2020.

W+K: Sarađivaćemo samo sa klijentima koji podržavaju BLM pokret

Advertiser Serbia18. juna 2020.

Ask an expert: ANĐELKO TRPKOVIĆ, CEO Publicis Groupe Adriatic

Advertiser Serbia17. juna 2020.

JANKO PAVLOVIĆ: „Imam utisak da ni centri moći ne znaju šta rade“

Advertiser Serbia17. juna 2020.

BOJAN ŠAPTOVIĆ: „Ovo je utakmica u kojoj sanjari i utopisti gube od iskusnih napadača“

Advertiser Serbia17. juna 2020.