Festivali

Netipični festival u netipičnim okolnostima: Organizatori Dana komunikacija predstavili DK Piknik u Maksimiru

Organizatori festivala nominovanog za najbolji na svetu – Dana komunikacija – 16. i 17. juna u zagrebačkom Maksimiru organizuju prvu DK offline konferenciju u prirodi s online programom koji okuplja vodeće svetske biznismene, futuriste, psihologe i kreativce

 

Nakon meseci karantina i izolacije, nema boljeg načina za druženje s kolegama koje dugo nismo videli, razmenjivanje utisaka i uživanje u kvalitetnim sadržajima – od letnjeg piknika u zelenilu. Zato su organizatori Dana komunikacija, dok nestrpljivo iščekujemo odlazak u Rovinj, učesnike ovogodišnjih Dana komunikacija 16. i 17. juna 2020 u after-work terminu s početkom u 17 sati odlučili da počaste DK Piknikom uz direktan prenos online predavanja vrhunskih svetskih predavača – biznismena, futurista, psihologa i kreativaca – i to ni manje ni više nego usred idiličnog maksimirskog zelenila podno Vidikovca.

null

Direktorica festivala i programa Dunja Ivana Ballon predstavila je projekat: “Nikada nismo bili tipična konferencija, pa tako i ovoga puta razmišljamo izvan okvira: svoju neobičnu zajednicu u neobičnim okolnostima selimo u prirodu! U zelenom okruženju Maksimira razgovaraćemo sa svetskim liderima i ponuditi odgovore na pitanja poput onoga kako razmišljati o budućnosti kada je razmišljati o budućnosti nemoguće.”

null

null

Upravo to će biti naziv predavanja futuriste svetskog glasa Bena Hammersleya, koji će otvoriti prvi dan Piknika. Potvrđeno je i učestvovanje legendarnog Sir Martina Sorrella, kojeg ćemo pitati kako izvući biznis iz krize, a sa psihologinjom specijalizovanom za tipove ličnosti Heidi Priebe pronaći ćemo preko potrebnu inspiraciju za poslovne, ali i privatne pobede.

null

DK Piknik ekskluzivno je organizovan isključivo za učesnike ovogodišnjih Dana komunikacija. Uz zalazak sunca moći ćemo da razmenimo utiske s kolegama, klijentima, poslovnim partnerima i svima koje dugo nismo videli uživo. S početkom u 17:00, a formalnim završetkom u 20:30, DK Piknik tokom dva dana ugostiće čak šest inostranih stručnjaka uz zanimljive rasprave sa učesnicima nakon predavanja, ali i svim okupljenima dati priliku da zavire u krizno funkcionisanje i stavove domaćih tržišnih lidera.

Uz uživanje u letnjoj atmosferi, svežem vezduhu i druženju s kolegama, zagarantovane su i maksimalne sigurnosne mere jer su zdravlje i dobrobit svih na prvom mestu. Ulaznica za DK Piknik uključena je u cenu kotizacije za DK2020, a za sve ostale dostupan je limitirani broj DK Piknik ulaznica koje se mogu kupiti po simboličnoj ceni od 450 kn + PDV. Svi zainteresovani se mogu registrovati slanjem prijave na info@danikomunikacija.com.

Sve informacije o DK Pikniku, koji će biti održan 16. i 17. juna od 17 do 20:30 sati podno Vidikovca na Maksimiru, dostupne su na zvaničnoj stranici Dana komunikacija.

Foto: Jurica Galoić, Pixsell i Marko Šarić, Pixsell

O ORGANIZATORU:

Hrvatska udruga društava za tržišno komuniciranje (HURA) vodeće je strukovno udruženje u sektoru tržišnih komunikacija u Hrvatskoj. Članice HURA-e neke su od najboljih i najnagrađivanijih hrvatskih agencija. HURA organizuje nacionalni festival tržišnog komuniciranja Dane komunikacija s pripadajućim takmičenjima Effie, IdejaX i Young Lions, marketinšku akademiju HOWtoWOW, regionalnu reviju reklamnih agencija BalCannes i mnoge druge projekte. Bori se za poboljšanje tržišnih uslova i napredak čitave industrije, što uključuje lobističke aktivnosti, pregovaranje sa zakonodavcem, promociju struke, brojna istraživanja i statistike u industriji, savetovanje i drugo. Izvan granica deluje u sklopu EACA-e (Europskog udruženja agencija za tržišno komuniciranje) te kao ekskluzivni predstavnik organizacija Cannes Lions i Effie Worldwide za Hrvatsku. Više o HURA-i na www.hura.hr.

IAB Hrvatska je neprofitno udruženje posvećeno interaktivnom marketingu, osnovano s ciljem da stimulisanjem i usmeravanjem industrije potpomogne razvitak interaktivnih marketinških komunikacija u Hrvatskoj. IAB Hrvatska zamišljen je kao forum profesionalca interaktivnog marketinga s ciljem razvoja tržišta interaktivnog marketinga na način da kontinuirano dokazuje njegovu efikasnost, promoviše ga i štiti, te to čini udruživanjem industrije, kreiranjem standarda, istraživanjima, savetovanjem i edukacijom, kako industrije u celini tako i njenih članova. IAB Hrvatska je deo globalne mreže IAB udruženja.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Festivali

Saatchi&Saatchi Hrvatska osvojio AdForum-ov PHNX

Advertiser Serbia13. jula 2020.

Razmislite o boljem svetu, a zatim inspirišite ljude na njegovo stvaranje – poruka je DK Piknika by Jamnica Botanica

Advertiser Serbia3. jula 2020.

Prvi dan DK Piknika by Jamnica Botanica, prve DK poslovne konferencije u prirodi, nadmašio očekivanja

Advertiser Serbia1. jula 2020.

Sutra počinje prva DK konferencija u prirodi, DK Piknik by Jamnica Botanica

Advertiser Serbia29. juna 2020.

Kako komunicirati u krizi i šta će biti s event industrijom saznajte na DK Pikniku by Jamnica Botanica

Advertiser Serbia19. juna 2020.

DK Piknik by Jamnica Botanica u maksimirskoj oazi: Saznajte šta vas sve očekuje

Advertiser Serbia12. juna 2020.

Vodeći svetski biznismeni, futuristi, psiholozi i kreativci uživo online na DK Pikniku by Jamnica Botanica

Advertiser Serbia8. juna 2020.

Otkazan Golden Drum 2020

Advertiser Serbia30. maja 2020.

Saatchi&Saatchi Hrvatska nagrađen na prestižnom američkom Dieline Awards 2020

Advertiser Serbia20. maja 2020.

Odložen Effie Awards Serbia 2020 Festival

Advertiser Serbia13. maja 2020.

Branka Batričević članica žirija MIXX Awards Europe

Advertiser Serbia11. maja 2020.

Zagrebačka pivovara i BBDO Zagreb osvojili Effie Grand Prix na prvom online proglašenju pobednika

Advertiser Serbia18. aprila 2020.

Bruketa&Žinić&Grey proglašeni dobitnicima Grand Prix-a i agencijom godine a Radgonske gorice najbolji oglašivač IdejaX

Advertiser Serbia17. aprila 2020.

Pipi i Imago Ogilvy osvojili Best in Show desetog, jubilarnog izdanja MIXX-a

Advertiser Serbia17. aprila 2020.

Agencija Bruketa&Žinić&Grey proglašena za hrvatsku Agenciju godine na dodeli IdejaX i MIXX nagrada

Advertiser Serbia17. aprila 2020.