Festivali

Netipični festival u netipičnim okolnostima: Organizatori Dana komunikacija predstavili DK Piknik u Maksimiru

Organizatori festivala nominovanog za najbolji na svetu – Dana komunikacija – 16. i 17. juna u zagrebačkom Maksimiru organizuju prvu DK offline konferenciju u prirodi s online programom koji okuplja vodeće svetske biznismene, futuriste, psihologe i kreativce

 

Nakon meseci karantina i izolacije, nema boljeg načina za druženje s kolegama koje dugo nismo videli, razmenjivanje utisaka i uživanje u kvalitetnim sadržajima – od letnjeg piknika u zelenilu. Zato su organizatori Dana komunikacija, dok nestrpljivo iščekujemo odlazak u Rovinj, učesnike ovogodišnjih Dana komunikacija 16. i 17. juna 2020 u after-work terminu s početkom u 17 sati odlučili da počaste DK Piknikom uz direktan prenos online predavanja vrhunskih svetskih predavača – biznismena, futurista, psihologa i kreativaca – i to ni manje ni više nego usred idiličnog maksimirskog zelenila podno Vidikovca.

null

Direktorica festivala i programa Dunja Ivana Ballon predstavila je projekat: “Nikada nismo bili tipična konferencija, pa tako i ovoga puta razmišljamo izvan okvira: svoju neobičnu zajednicu u neobičnim okolnostima selimo u prirodu! U zelenom okruženju Maksimira razgovaraćemo sa svetskim liderima i ponuditi odgovore na pitanja poput onoga kako razmišljati o budućnosti kada je razmišljati o budućnosti nemoguće.”

null

null

Upravo to će biti naziv predavanja futuriste svetskog glasa Bena Hammersleya, koji će otvoriti prvi dan Piknika. Potvrđeno je i učestvovanje legendarnog Sir Martina Sorrella, kojeg ćemo pitati kako izvući biznis iz krize, a sa psihologinjom specijalizovanom za tipove ličnosti Heidi Priebe pronaći ćemo preko potrebnu inspiraciju za poslovne, ali i privatne pobede.

null

DK Piknik ekskluzivno je organizovan isključivo za učesnike ovogodišnjih Dana komunikacija. Uz zalazak sunca moći ćemo da razmenimo utiske s kolegama, klijentima, poslovnim partnerima i svima koje dugo nismo videli uživo. S početkom u 17:00, a formalnim završetkom u 20:30, DK Piknik tokom dva dana ugostiće čak šest inostranih stručnjaka uz zanimljive rasprave sa učesnicima nakon predavanja, ali i svim okupljenima dati priliku da zavire u krizno funkcionisanje i stavove domaćih tržišnih lidera.

Uz uživanje u letnjoj atmosferi, svežem vezduhu i druženju s kolegama, zagarantovane su i maksimalne sigurnosne mere jer su zdravlje i dobrobit svih na prvom mestu. Ulaznica za DK Piknik uključena je u cenu kotizacije za DK2020, a za sve ostale dostupan je limitirani broj DK Piknik ulaznica koje se mogu kupiti po simboličnoj ceni od 450 kn + PDV. Svi zainteresovani se mogu registrovati slanjem prijave na info@danikomunikacija.com.

Sve informacije o DK Pikniku, koji će biti održan 16. i 17. juna od 17 do 20:30 sati podno Vidikovca na Maksimiru, dostupne su na zvaničnoj stranici Dana komunikacija.

Foto: Jurica Galoić, Pixsell i Marko Šarić, Pixsell

O ORGANIZATORU:

Hrvatska udruga društava za tržišno komuniciranje (HURA) vodeće je strukovno udruženje u sektoru tržišnih komunikacija u Hrvatskoj. Članice HURA-e neke su od najboljih i najnagrađivanijih hrvatskih agencija. HURA organizuje nacionalni festival tržišnog komuniciranja Dane komunikacija s pripadajućim takmičenjima Effie, IdejaX i Young Lions, marketinšku akademiju HOWtoWOW, regionalnu reviju reklamnih agencija BalCannes i mnoge druge projekte. Bori se za poboljšanje tržišnih uslova i napredak čitave industrije, što uključuje lobističke aktivnosti, pregovaranje sa zakonodavcem, promociju struke, brojna istraživanja i statistike u industriji, savetovanje i drugo. Izvan granica deluje u sklopu EACA-e (Europskog udruženja agencija za tržišno komuniciranje) te kao ekskluzivni predstavnik organizacija Cannes Lions i Effie Worldwide za Hrvatsku. Više o HURA-i na www.hura.hr.

IAB Hrvatska je neprofitno udruženje posvećeno interaktivnom marketingu, osnovano s ciljem da stimulisanjem i usmeravanjem industrije potpomogne razvitak interaktivnih marketinških komunikacija u Hrvatskoj. IAB Hrvatska zamišljen je kao forum profesionalca interaktivnog marketinga s ciljem razvoja tržišta interaktivnog marketinga na način da kontinuirano dokazuje njegovu efikasnost, promoviše ga i štiti, te to čini udruživanjem industrije, kreiranjem standarda, istraživanjima, savetovanjem i edukacijom, kako industrije u celini tako i njenih članova. IAB Hrvatska je deo globalne mreže IAB udruženja.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Festivali

27. Golden Drum od 13. do 15. oktobra 2021

Advertiser Serbia15. oktobra 2020.

Online platforma LIONS Live od 19. do 23. oktobra još jednom otvara svoja vrata – besplatno

Advertiser Serbia12. oktobra 2020.

SAATCHI & SAATCHI HRVATSKA osvojio Srebro na Cresta Awards

Advertiser Serbia7. oktobra 2020.

Najbolja agencija BalCannes-a je Bruketa&Žinić&Grey, a Saatchi&Saatchi Croatia i Violeta zaslužni su za najbolji projekat

Advertiser Serbia25. septembra 2020.

Veliki uspeh MCCANN agencija na BalCannes festivalu

Advertiser Serbia24. septembra 2020.

Prva „Ruska nedelja kreativnosti“ 2020

Advertiser Serbia18. septembra 2020.

Upoznajte ovogodišnje lavove BalCannes-a

Advertiser Serbia9. septembra 2020.

SOF – Uvod u jesenje događaje u organizaciji regionalnih udruženja

Advertiser Serbia8. septembra 2020.

BalCannes: Produžen rok za prijavu radova

Advertiser Serbia3. septembra 2020.

Otvorene prijave za Eurobest 2020

Advertiser Serbia24. avgusta 2020.

Otkazan Weekend Media Festival

Advertiser Serbia19. avgusta 2020.

Effie Awards Serbia 2021: Očekuje se veći broj prijava i kvalitetniji radovi

Advertiser Serbia7. avgusta 2020.

Saatchi&Saatchi Hrvatska osvojio AdForum-ov PHNX

Advertiser Serbia13. jula 2020.

Razmislite o boljem svetu, a zatim inspirišite ljude na njegovo stvaranje – poruka je DK Piknika by Jamnica Botanica

Advertiser Serbia3. jula 2020.

Prvi dan DK Piknika by Jamnica Botanica, prve DK poslovne konferencije u prirodi, nadmašio očekivanja

Advertiser Serbia1. jula 2020.