Brendovi

Nedavno predstavljen Samsung Smart Monitor M8 od sada dostupan i u Srbiji

Brendovi

BEOGRAD – Novi Smart Monitor M8 sa SlimFit Cam dostupan je u četiri moderne boje.

 

Kompanija Samsung Electronics predstavila je najnoviju M8 liniju Smart monitora s nadograđenim stilski primamljivim dizajnom. Novi svestrani M8 donosi legendarni tanak Samsung dizajn u četiri nove boje – nebesko plava, prolećno zelena, nebesko roze i bela – dostupan u 32 inča s UHD rezolucijom i SlimFit Cam.

Prvi put predstavljena u novembru 2020, Samsung serija pametnih monitora je prva serija svestranih „uradi sve“ ekrana dizajniranih za savremene korisnike koji zahtijevaju uređaj koji nudi funkcionalnost, ali i zabavu unutar četiri zida. M8 ne samo da je tradicionalan monitor, već i omogućava korisnicima uživanje u raznim OTT uslugama(1), uključujući Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ I Apple TV putem Wi-Fi-a bez spajanja na računar ili televizor.

Kada je u pitanju stil, Smart Monitor M8 nudi i prostornu i radnu funkcionalnost u izuzetno elegantnom dizajnu. Debljina novog modela je 11,4 mm, što ga čini oko tri četvrtine tanjim od prethodnih modela. Sa sofisticiranim dizajnom ravne poleđine, raspon boja koji M8 razvija na elegantnoj toploj beloj boji dopunjuje svako okruženje na temelju ličnih preferencija korisnika.

Kada je u pitanju produktivnost, Smart Monitor M8 ima sve. M8 pruža savršeno okruženje kućne kancelarije bez korištenja računara povezivanjem na različite IT uređaje putem nadograđenog Smart Hub-a. Workspace User korisnički interfejs nudi sve usluge potrebne za rad na jednom ekranu, pomažući korisnicima da se bežično povežu na Windows ili Mac ličnim računarom i koriste širok raspon korisnih karakteristika, uključujući Samsung DeX, Apple AirPlay 2 i Microsoft 365(2) uslugu u oblaku, kao i preslikavanje sadržaja s pametnog telefona na M8.

Povrh toga, Smart Monitor M8 ima magnetsku i uklonjivu SlimFit Cam kameru koja se može pričvrstiti na monitor, dok prostor na stolu održava urednim bez ikakvih kablova. SlimFit Cam takođe ima funkcije praćenja lica i automatskog zumiranja, brzo identifikujući lice osobe na ekranu i automatski fokusirajući objekat. Drugim rečima, može da prati i snima pojedinačnog govornika – savršena opcija za aktivnu prezentaciju ili livestreaming. Osim toga, monitor podržava aplikacije za videorazgovore kao što je Google Duo, omogućujući korisnicima daljinski rad ili učešće u videokonferencijama kod kuće ili na radnom mestu koristeći SlimFit Cam.

Smart Monitor M8 donosi IoT čvorište pod nazivom SmartThings Hub, gde korisnici mogu da bežično povežu sve svoje IoT uređaje. Aplikacija SmartThings korisnicima omogućava jednostavno praćenje IoT uređaja u celoj kući s intuitivnom upravljačkom pločom aplikacije koja ističe sve informacije koje pružaju drugi uređaji spojeni na M8, uključujući prekidač svetla i utikač za napajanje(3).

Opremljen visoko osetljivim Far Field Voice mikrofonom, asistent kontroliše uređaje kao što su Bixby i Amazon Alexa(4) pomoću glasovnih komandi. Osim toga, mikrofon koristi funkciju Always On Voice, koja prikazuje informacije o razgovoru na ekranu kada je Bixby aktiviran, čak i ako je ekran monitora isključen.

Kako bi pratio široku lepezu karakteristika monitora, ekran nudi tehnologiju prilagodljive slike, povećavajući udobnost gledalaca automatskim podešavanjem svjetline ekrana i temperature boje. M8 takođe uključuje postolje podesivo po visini (HAS) i funkciju nagiba, omogućujući korisnicima da pronađu savršenu poziciju za svaki projekat, filmsko veče ili zajedničko učenje.

Smart Monitor M8 dobio je nagradu CES Innovation Awards od strane CTA (Consumer Technology Association) kao priznanje za široku lepezu njegovih tehnologija prikaza. Kompanija Samsung Electronics objavila je da je akumulirana prodaja serije Smart Monitora premašila milion uređaja na globalnom nivou.

Samsung Smart Monitor M8 sada dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 93.999,00 RSD.
Za više informacija posetite www.samsung.com/rs/monitors/smart-monitor

(1) Dostupnost varira zavisno od tržišta.
(2) Potreban je Microsoft 365 korisnički račun.
(3) Zaseban SmartThings Dodatak (VG-STDB10A) je potreban za spajanje na Zigbee uređaje (Povezivanje sa Z-Wave uređajem nije podržano.) VG-STDB10A može se kupiti u travnju.
(4) Dostupnost Amazon Alexa zavisi od zemlje.

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung inspiriše svijet i oblikuje budućnost idejama i tehnologijama koje donose transformaciju. Kompanija redefiniše svetove televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema, livenih i LED rešenja. Za najnovije vesti posetite news.samsung.com.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Brendovi

„Promena je jedina konstanta“ – Održano predavanje na temu upravljanja promenama i njihovom značaju u vođenju biznisa

Advertiser Serbia23. maja 2022.

U Eurobank Direktna štednja je u centru pažnje

Advertiser Serbia23. maja 2022.

Odaberite mesto na kojem biste proveli godišnji odmor, a Nespresso Hrvatska će vam reći koja kafa je stvorena za vas

Advertiser Serbia19. maja 2022.

Biznis trendovi – kako ih prepoznati, pratiti i ne propustiti

Advertiser Serbia18. maja 2022.

Učinite svoje navijanje nezaboravnim uz posebne ponude tokom “Dana sporta” u aplikaciji Glovo

Advertiser Serbia18. maja 2022.

Vlada Velike Britanije odlaže ograničenje oglašavanja nezdrave hrane

Advertiser Serbia18. maja 2022.

Proizvodnja Renault-a u Rusiji se nastavlja, ali pod kultnim imenom Moskvič

Advertiser Serbia17. maja 2022.

Calvin Klein na udaru kritika zbog reklame sa trudnim muškarcem

Advertiser Serbia17. maja 2022.

McDonald’s napušta Rusiju posle 30 godina

Advertiser Serbia16. maja 2022.

Samsung Electronics predstavio novu eru Micro LED tehnologije na sajmu ISE 2022

Advertiser Serbia16. maja 2022.

Burger King u Nemačkoj predstavio hamburger s bananama, jajima ili šlagom

Advertiser Serbia16. maja 2022.

Kraft Heinz predstavio prvu papirnu bocu kečapa na svetu

Advertiser Serbia16. maja 2022.

Održano finale takmičenja Schweppes Mixology Session 2022

Advertiser Serbia12. maja 2022.

Zabranjene Adidas reklame za sportske grudnjake jer su uvredljive

Advertiser Serbia12. maja 2022.

Kako kompanija vivo dovodi fotografiju do savršenstva

Advertiser Serbia12. maja 2022.