Brendovi

Nectar i Tetra Pak® prvi u jugoistočnoj Evropi predstavili novu liniju inovativnih Tetra Brik® Aseptic 200 ml Slim Leaf pakovanja na srpskom tržištu

BAČKA PALANKA – Kompanija Nectar je u godini jubileja kada obeležava 20 uspešnih godina svog poslovanja, predstavila uvođenje nove tehnologije i investicije u dalji razvoj

 

Ovim povodom svečano je puštena u rad nova najsavremenija Tetra Pak linija za proizvodnju dve vrste modernih i inovativnih ‘on the go’ porcijskih pakovanja. Investicija u novu liniju iznosila je 1.5 miliona evra, i predstavlja dalji korak u razvoju najrazličitijih kategorija proizvoda u malim pakovanjima u skladu sa svetskim trendovima.

Zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu, nova linija Tetra Pak A3/Compact Flex pruža maksimalnu fleksibilnost, omogućavajući kompaniji da rotira proizvodnju između različitih pakovanja.

Saradnjom kompanije Tetra Pak, vodeće svetske kompanije u proizvodnji rešenja za preradu i pakovanje prehrambenih proizvoda, i tržišnog lidera kompanije Nectar, srpskom tržištu je među prvima u jugoistočnoj Evropi predstavljena inovativna Tetra Brik Aseptic 200 ml Slim Leaf ambalaža. Novi paket daje superiorno iskustvo za potrošače, sa svojim panelima u obliku listova i centralizovanom slamnom rupom za dodatnu diferencijaciju koja donosi inovativni izgled pića kao što su sokovi, nektari, voćni smoothy i druga pića koja ne moraju da se čuvaju u frižideru. U ovu ambalažu veličine porcije pakovaće se omiljeni Nectar Family i Kids 100% voćni sokovi, namenjeni konzumiranju u pokretu.

null

Kompanija Nectar već punih 20 godina trudi se da celom regionu ponudi nove, drugačije, inovativne i najvažnije kvalitetne proizvode. U jubilarnoj godini poslovanja, naš fokus je na daljem razvoju i investicijama, koje će se u skladu sa planovima progresivno nastaviti i u budućnosti. Prateći potrebe savremenog čoveka, kao i trendove u konzumaciji, investirali smo preko 1.5 miliona eura u novu, najsavremeniju Tetra Pak® liniju za proizvodnju dve vrste modernih i inovativnih ‘on the go’ porcijskih pakovanja. Na ovaj način cemo prvi na tržištu Srbije i regiona ponuditi različite kategorije proizvoda u inovativnim formatima pakovanja pogodnim za život u pokretu. Kompanije Nectar i Tetra Pak® veoma uspešno sarađuju već skoro dvadeset godina i duboko verujem da će se na isti način saradnja nastaviti i u budućnosti.“– izjavio je Mihailo Janković, direktor Nectar grupe.

null

Veoma smo srećni što smo se pridružili našem partneru kompaniji Nectar u obeležavanju svoje dvadesetogodišnjice sa uvođenjem nove Tetra Pak A3/Compact Flex proizvodne linije i lansiranjem tri nova paketa iz našeg najbolje prodajanog Tetra Brik Aseptic opsega! To je rezultat najrazvijenijeg partnerstva koje smo razvili sa kompanijom Nectar tokom svih ovih godina, ulaganjem zajedno u razvoj lokalne srpske industrije sokova i oduševljavajući potrošače inovativnim proizvodima koji odgovaraju njihovom životnom stilu. Kao dve kompanije kojima su inovacije izvor rasta poslovanja, uveren sam da će to biti korak za mnoge buduće projekte koje će Tetra Pak i Nectar razvijati zajedno u Srbiji i regionu!„, izjavio je Francesco Faella, izvršni direktor Tetra Pak u jugoistočnoj Evropi Evropi.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Više u Brendovi

Preminuo Karl Lagerfeld

Advertiser Serbia19. februara 2019.

Coca-Cola zainteresovana i za Knjaz Miloš

Advertiser Serbia19. februara 2019.

Od 1. aprila nova pravila za reklamiranje banaka

Advertiser Serbia19. februara 2019.

U Sberbank Srbija vaš novac vredi više

Advertiser Serbia19. februara 2019.

Samsung predstavio Galaxy Tab S5e

Advertiser Serbia18. februara 2019.

Coca-Cola preuzima Bambi za 260 miliona evra

Advertiser Serbia18. februara 2019.

Veliki povratak Ridlija Skota u svet advertajzinga promotivnim filmom za Hennessy X.O

Advertiser Serbia17. februara 2019.

Nova linija Samsung QLED televizora za 2019. godinu

Advertiser Serbia14. februara 2019.

Komisija odobrila Telekomu kupovinu još jednog kablovskog operatera

Advertiser Serbia12. februara 2019.

Nestlé otvorio centar za istraživanje i razvoj

Advertiser Serbia12. februara 2019.

Pariz od Airbnb-a traži 12,5 miliona evra zbog nelegalnih oglasa

Advertiser Serbia11. februara 2019.

Vudi Alen traži 68 miliona dolara odštete od Amazona

Advertiser Serbia8. februara 2019.

Poznati modni brend Gucci se izvinio zbog vunenog džempera

Advertiser Serbia7. februara 2019.

Henkel ulaže u brendove

Advertiser Serbia7. februara 2019.

Samsung: Uživajte u petogodišnjem osećaju bezbrižnosti

Advertiser Serbia6. februara 2019.