Brendovi

Nectar i Tetra Pak® prvi u jugoistočnoj Evropi predstavili novu liniju inovativnih Tetra Brik® Aseptic 200 ml Slim Leaf pakovanja na srpskom tržištu

BAČKA PALANKA – Kompanija Nectar je u godini jubileja kada obeležava 20 uspešnih godina svog poslovanja, predstavila uvođenje nove tehnologije i investicije u dalji razvoj

 

Ovim povodom svečano je puštena u rad nova najsavremenija Tetra Pak linija za proizvodnju dve vrste modernih i inovativnih ‘on the go’ porcijskih pakovanja. Investicija u novu liniju iznosila je 1.5 miliona evra, i predstavlja dalji korak u razvoju najrazličitijih kategorija proizvoda u malim pakovanjima u skladu sa svetskim trendovima.

Zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu, nova linija Tetra Pak A3/Compact Flex pruža maksimalnu fleksibilnost, omogućavajući kompaniji da rotira proizvodnju između različitih pakovanja.

Saradnjom kompanije Tetra Pak, vodeće svetske kompanije u proizvodnji rešenja za preradu i pakovanje prehrambenih proizvoda, i tržišnog lidera kompanije Nectar, srpskom tržištu je među prvima u jugoistočnoj Evropi predstavljena inovativna Tetra Brik Aseptic 200 ml Slim Leaf ambalaža. Novi paket daje superiorno iskustvo za potrošače, sa svojim panelima u obliku listova i centralizovanom slamnom rupom za dodatnu diferencijaciju koja donosi inovativni izgled pića kao što su sokovi, nektari, voćni smoothy i druga pića koja ne moraju da se čuvaju u frižideru. U ovu ambalažu veličine porcije pakovaće se omiljeni Nectar Family i Kids 100% voćni sokovi, namenjeni konzumiranju u pokretu.

null

Kompanija Nectar već punih 20 godina trudi se da celom regionu ponudi nove, drugačije, inovativne i najvažnije kvalitetne proizvode. U jubilarnoj godini poslovanja, naš fokus je na daljem razvoju i investicijama, koje će se u skladu sa planovima progresivno nastaviti i u budućnosti. Prateći potrebe savremenog čoveka, kao i trendove u konzumaciji, investirali smo preko 1.5 miliona eura u novu, najsavremeniju Tetra Pak® liniju za proizvodnju dve vrste modernih i inovativnih ‘on the go’ porcijskih pakovanja. Na ovaj način cemo prvi na tržištu Srbije i regiona ponuditi različite kategorije proizvoda u inovativnim formatima pakovanja pogodnim za život u pokretu. Kompanije Nectar i Tetra Pak® veoma uspešno sarađuju već skoro dvadeset godina i duboko verujem da će se na isti način saradnja nastaviti i u budućnosti.“– izjavio je Mihailo Janković, direktor Nectar grupe.

null

Veoma smo srećni što smo se pridružili našem partneru kompaniji Nectar u obeležavanju svoje dvadesetogodišnjice sa uvođenjem nove Tetra Pak A3/Compact Flex proizvodne linije i lansiranjem tri nova paketa iz našeg najbolje prodajanog Tetra Brik Aseptic opsega! To je rezultat najrazvijenijeg partnerstva koje smo razvili sa kompanijom Nectar tokom svih ovih godina, ulaganjem zajedno u razvoj lokalne srpske industrije sokova i oduševljavajući potrošače inovativnim proizvodima koji odgovaraju njihovom životnom stilu. Kao dve kompanije kojima su inovacije izvor rasta poslovanja, uveren sam da će to biti korak za mnoge buduće projekte koje će Tetra Pak i Nectar razvijati zajedno u Srbiji i regionu!„, izjavio je Francesco Faella, izvršni direktor Tetra Pak u jugoistočnoj Evropi Evropi.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Brendovi

Sberbank tim – zajedno za humanost

Advertiser Serbia21. novembra 2018.

Telenor najbolja mobilna mreža u Srbiji – RATEL potvrdio

Advertiser Serbia20. novembra 2018.

Poznati finalisti prestižne SAM godišnje nagrade 2018

Advertiser Serbia20. novembra 2018.

Prvi put kod nas trodnevna konferencija – blendiranje uspeha

Advertiser Serbia20. novembra 2018.

Festival mladog vina Tikveš vinarije

Advertiser Serbia20. novembra 2018.

Grand Hotel & Spa Kopaonik – najbolji “Out of the city conference hotel”

Advertiser Serbia19. novembra 2018.

Samsung dobio 30 priznanja na sajmu CES 2019

Advertiser Serbia16. novembra 2018.

Whisky Fair Beograd 3.0: Možeš da naučiš samo ako probaš

Advertiser Serbia16. novembra 2018.

„World branding awards“ proglasio Sberbanku za brend godine u kategoriji banaka

Advertiser Serbia15. novembra 2018.