Agencije

Natalia Wiechowski, višestruko nagrađivani marketinški stručnjak iz Dubaija dolazi u Zagreb

Natalia Wiechowski na Digital Takeover-u će govoriti o strategiji na društvenim mrežama i podeliti uspešnu formulu za kreiranje sadržaja koji se ističe i privlači publiku

Natalia Wiechowski višestruko je nagrađivani marketinški stručnjak Bliskog istoka i Afrike, nagrađivana govornica i ekspert za lično brendiranje. Svoje temelje izgradila je tokom 13 godina iskustva u istraživanju društva i društvenih odnosa.

Na Digital Takeover-u će govoriti o strategiji na društvenim mrežama i podeliće uspešnu formulu za kreiranje sadržaja koji se ističe i privlači publiku. Predstaviće nam strahove, zablude i izazove s kojima se susreću njeni klijenti na društvenim mrežama te pokazati zašto dolazi do jaza i nesporazuma u komunikaciji između dve generacije: baby boomersa i millennialsa. Osim toga, naglasiće nam važnost korišćenja Facebook-a i ostalih platformi ali i nužnost povezivanja s partnerima koji će poruci dati kontekst i plasirati ga odgovarajućem targetu.

Natalia od 2008. godine živi u Dubaiju, a nakon što je osvojila nagrade za izvrsnost širom MENA regije (regija Bliskog istoka i Severne Afrike), odlučila je da napusti posao i krene od nule. Danas pomaže direktorima i privrednicima koji žele da se izdignu iz „sive gomile“ u online i offline svetu. Vodi ih u njihovom ličnom predstavljanju na impresivan način i pomaže u izgradnji autentične, profesionalne (online) slike. Direktori iz prestižnih kompanija kao što su: IBM, Alshaya, National Bank of Fujeirah i Right Selection, samo su neki od onih s kojima je Natalia sarađivala. Održava govore na javnim pozornicama i događajima kao što su: S P Jain School of Global Management, Startup Weekend, Middlesex University i Global WIL Economic Forum.

U predavanjima i radionicama voli da kombinuje svoje znanje i iskustvo s dozom humora pa je u Dubaiju često nazivaju Edutainerom s Bliskog istoka. Osvajala je višestruke nagrade na govorničkim takmičenjima na Toastmasters Internationalu, a Gulf Cooperative Countries(GCC) ju je 2017. godine proglasio ženskim liderom godine.

Nabavite povoljnije ulaznice do 14. februara

Budite deo druge po redu konferencije Digital Takeover koja će se održati 13. marta 2018. u CineStaru u zagrebačkom Branimir Centru.

U prodaji su Early Bird ulaznice u ograničenoj količini po ceni od 1.500 kn, a u njihovu je cenu uključeno učestvovanje na svim predavanjima, panelima i ostalim programskim formatima konferencije, kao i ručak, pauze za kafu i druženje nakon zvaničnog programa uz hranu i piće. Early Bird ponuda važii do 14. februara, nakon čega redovna cena kotizacije iznosi 2.600 kn te last minute po ceni od 2.900 kn.

Više informacija o konferenciji i novosti pratite na Facebooku i www.digitaltakeover.hr.

***
Digital Takeover inovativna je platforma 24sata, najuticajnijeg hrvatskog medijskog branda, koji predvodi digitalnu transformaciju na hrvatskom tržištu i deo je Styria grupe. 24sata svaki dan doseže 2 miliona ljudi te 2 od 3 internet korisnika u RH(izvor: GemiusRating, Facebook 2017/11). 24sata najnagrađivanija je medijska kuća u Hrvatskoj s osvojenih 68 svetskih priznanja u globalnoj konkurenciji: International News Media Association, Digiday, World Association of Newspapers and News Publishers, Effie, European Newspaper Award, Superbrands, World Editors Forum, Quadal, Best Buy Award, Readers Digest i dr.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Agencije

Superiornost u marketingu i digitalizacija u fokusu konferencije Marketing Summit

Advertiser Serbia24. maja 2018.

SDG i McCann Stockholm lansiraju Zlatanove proizvode za negu kože

Advertiser Serbia24. maja 2018.

KRISTINA, VERA i GORAN (McCann Beograd) o pionirskom poduhvatu mts-a i svoje agencije u oblasti humanog advertajzinga

Advertiser Serbia23. maja 2018.

Počeo je novi talas podele S-box paketa!

Advertiser Serbia23. maja 2018.

Jubilarna kampanja povodom 60 godina Carnex-a

Advertiser Serbia23. maja 2018.

Prijavite se na International Strategy Slam 2018 i predstavite svoju strategiju

Advertiser Serbia22. maja 2018.

Brending konferencija i ove godine organizuje Young Lions takmičenje

Advertiser Serbia21. maja 2018.

Marketing stručnjaci na devetoj DIRECT MEDIA AKADEMIJI poručili: Inoviraj, ne imitiraj

Advertiser Serbia18. maja 2018.

Beograd domaćin medijskim stručnjacima iz Centralne i Istočne Evrope

Advertiser Serbia18. maja 2018.