Agencije

Nagrađene kampanje za mts, Coca-Cola, MAXI, #Neželjena i Mastercard

U konkurenciji od ukupno 270 radova prijavljenih na tradicionalni UEPS konkurs, čak 11 priznanja otišlo je u ruke agencije McCann Beograd, i to za projekte #Neželjena, The Red Thread, mts čuva tvoj svet, Započni nešto neprocenjivo, Znate šta kupujete, Maxi pijaca – voće i povrće, Maxi Retro i Krcko Oraščić

 

“#Neželjena”, realizovana za NVO Centar za ženska prava, koja je ove godine nagrađena i na festivalima Golden Drum, Epica, eurobest i SEMPL, osvojila je Zlatna priznanja u kategorijama Društveno odgovorni i humanitarni projekat i Promocija srpske propagande u inostranstvu, kao i dve specijalne nagrade, PRIZNANJE DRAGAN SAKAN – New Idea (za inovativne i jedinstvene ideje i projekte u oblasti komunikacija koji su doprineli afirmaciji i unapređenju struke) i Art&Craft priznanje za Najbolju upotrebu muzike i zvuka. Kampanja je realizovana od strane agencija McCann Podgorica i McCann Beograd, uz podršku medijske agencije UM Podgorica.

Kampanja “The Red Thread” za The Coca-Cola Company, koja je ostvarila uspeh na advertajzing festivalima Mixx Awards, BalCannes i Kaktus, nagrađena je Zlatom u kategoriji Promotivna integrisana kampanja – pića. Uz McCann Beograd, kampanju potpisuje i medijska agencija UM Beograd.

“Moglo bi se reći da je iza nas jedna veoma zahtevna, dinamična, jednom rečju izazovna godina. Prateći zahteve tržista, ali pre svega pažljivo osluškujući potrebe naših dragih klijenata i njihovih potrošača, verujem da smo na te izazove odgovarali pravovremeno, profesionalno i veoma uspešno. Zadovoljni smo postignutim rezultatima i ponosni na sve projekte koje smo realizovali i koji su prepoznati od strane stručne javnosti. Lično sam ponosna na ceo naš tim, ali i na hrabrost naših klijenata. Verujem da ćemo održati ovaj trend, opravdati sva naredna očekivanja i zajedno biti još hrabriji i uspešniji u periodu koji dolazi,” rekla je Radojka Bošković, Group Account Director u agenciji McCann Beograd.

MAXI kampanje osvojile su čak tri priznanja. “Maxi pijaca – voće i povrće” i “Maxi Retro” osvojile su Srebro u kategorijama Promotivne integrisane kampanje – Maloprodaja, trgovina i usluge, i Brand PR. Kampanja “Znate šta kupujete” Bronzu u kategoriji Promotivnih integrisanih kampanja – Maloprodaja, trgovina i usluge. Kampanje su realizovale agencije McCann i UM Beograd.

Ove nagrade su potvrda snage ljudi, odnosno uspešne saradnje naših dveju agencija, UM Beograd i McCann Beograd, kao i našeg čvrstog partnerskpg odnosa sa klijentima. Zaista smo ponosni na sve uspehe koje smo ove godine ostvarili i nagrade koje smo osvojili”, rekla je Dubravka Urošević, Regional Account Director, UM Beograd.

Bronzano priznanje u kategoriji Direktni marketing osvojila je kampanja “Započni nešto neprocenjivo” za Mastercard.

Kampanja “mts – čuva tvoj svet nove postpaid tarife” za mts osvojila je Zlatno priznanje za Promotivnu integrisanu kampanju i proglašena za najbolju kampanju u kategoriji Telekomunikacije.

U kategoriji Korporativni i interni PR McCann Beograd je osvojio i Srebrnu nagradu za projekat “Krcko Oraščić” kojim je agencija prethodne godine svojim partnerima čestitala Novu Godinu.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Agencije

Bilbordi duž celog Marsa: ALMA QUATTRO proslavila 25 godina rada

Advertiser Serbia21. novembra 2019.

Konkurs za tradicionalna UEPS priznanja otvoren do 6. decembra

Advertiser Serbia21. novembra 2019.

SANJA PEŠIĆ, Generalna direktorka ALMA QUATTRO: Biti žena među ljudima

Advertiser Serbia20. novembra 2019.

Rađanje jedne zvezde: Nastanak kompanije ALMA QUATTRO

Advertiser Serbia19. novembra 2019.

Kompletiran program četvrtog DIABLOG-a

Advertiser Serbia18. novembra 2019.

Autorski članak KRISTINE MAKSIMOVIĆ, Represent Communications: Šta ni najiskusniji PR ne može da predvidi na eventu? LSPR iz ugla jedne polaznice

Advertiser Serbia14. novembra 2019.

KOMferencija: Iako kritikovani od mnogih, influenseri su nova generacija javnih ličnosti

Advertiser Serbia6. novembra 2019.

Na konferenciji DIABLOG o budućnosti influencers marketinga – Vrednost industrije do 2022. godine 15 milijardi dolara

Advertiser Serbia4. novembra 2019.

Istorija razvoja OOH oglašavanja u Srbiji #13: Prosto da pocrveniš

Advertiser Serbia1. novembra 2019.

Objavljen program Effie Awards 2020

Advertiser Serbia31. oktobra 2019.

McCann Beograd agencija godine u Srbiji

Advertiser Serbia31. oktobra 2019.

Autorski članak TAMARE JOKANOVIĆ, Represent Communications: Golden Drum iz ugla jednog PR-a

Advertiser Serbia31. oktobra 2019.

Proglašen pobednički tim takmičenja MarTech Challenge: Emitto najbolji mladi startap u oblasti marketinga!

Advertiser Serbia30. oktobra 2019.

Na četvrtom DIABLOG-u tema društvena odgovornost blogera i influensera

Advertiser Serbia29. oktobra 2019.

Agencija Grayling osvojila nagradu Global SABRE Awards za Global Public Affairs Agency za 2019. godinu

Advertiser Serbia28. oktobra 2019.