Brendovi

Miroslav Raduljica, Vanja Marinković, Ana Ivanović i Ivana Jorović u novoj adidas kampanji

Brendovi

NJUJORK – adidas, vodeći svetski inovator u oblasti sporta, predstavio je danas novu kategoriju proizvoda – adidas Athletics

Proizvodi su namenjeni presudnim trenucima pre i posle takmičenja, napravljeni da uklone sve spoljašne uticaje i povećaju fokus sportiste na ključne trenutke takmičenja i željeni rezultat. Prvi proizvod iz ove revolucionarne kategorije, adidas Z.N.E. duks dizajniran je za potpuni mentalni fokus, a kao deo globalne adidas kampanje u njemu će se već od 10. septembra pred početak svojih mečeva pojaviti naši proslavljeni košarkaši Miroslav Raduljica i Vanja Marinković, teniserke Ana Ivanović i Ivana Jorović, kao i brojni sportisti širom sveta poput fudbalera Gareta Bejla, boksera Ridika Bouvija i košarkaša Džejmsa Hardena.

null

Za svakog sportistu, koncentracija pre i tokom meča je presudna za njegove visoke performanse. Upravo je adidas Z.N.E. duks dizajniran tako da pomogne sportistimaiz različitih sportova i sportskih disciplina da ostanu mentalno jaki i fokusirani na igru i cilj.

Over-sized kapuljača pruža osećaj ušuškanosti, eliminiše spoljašnja zvučna i vizuelna ometanja, omogućavajući tako sportisti da ostane fokusiran. Kapuljača je dovoljno velika i da pokrije velike slušalice, uvažavajući tako i muzičke rituale mnogih sportista. Premium mešavina punog pamuka, poliestera i elastina doprinosi udobnosti, a konstrukcija šavova omogućava sportisti da se slobodno kreće i da ujedno ima smeo izgled. Skriveni džepovi sa rajferšlusom odlični su za čuvanje stvari tokom pokreta, a etiketa sa unutrašnje strane donosi motivacionu poruku koja slavi mentalnu snagu i fokus sportista.

null

Sa adidas Athletics proizvodima želimo da iskoristimo priliku da slavimo jedinstvenu i do sada neistraženu perspektivu naših sportista, odgovarajući na njihove potrebe i pričajući njihove priče o danu meča, pre i posle pojavljivanja na terenu. Sportisti se spremaju da se takmiče ispred velike, strastvene mase navijača i moraju da ostanu fokusirani čak i pod ogromnim pritiskom. Dizajnirali smo adidas Z.N.E. duks i čitavu kategoriju proizvoda kako bismo omogućili sportistima da sprovedu planiranu strategiju i lične rituale, kao i da se fokusiraju na lične izazove. Estetski, veoma smo uzbuđeni što smo stvorili proizvod sa najfinijim detaljima i uglađenim sportskim izgledom.“- izjavio je ovim povodom Michael Krapohl, adidas senior projekt menadžer.

null

null

Preko 18.000 Z.N.E. dukseva je podeljeno sportistima širom sveta kao deo predstavljanja nove Athletics kategorije proizvoda, dok je više od 2.000 sportista deo kampanje na društvenim mrežama.

null

adidas Z.N.E. duks će biti dostupan u Srbiji u adidas brend radnji TC Ušće, TC Delta City i Knez Mihailova 33, kao i u svim većim sportskim radnjama. Za više informacija posetite adidas.com/athletics_zne i pratite @adidas na Twitteru i Instagramu, koristite #findfocus kako biste se pridružili razgovoru.

O adidas Athletics
Misija adidas Athletics je da osveži i unese revoluciju u sport. Prepoznaje potrebu za sportskim izražavanjem na terenu ili van njega. Premošćujući jaz između stila i sportskog života, adidas Athletics pokazuje jedinstveni i svež pogled na svet, slaveći i ističući neispričane priče inovacije koje sport krije.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Brendovi

Nova m-Banking usluga Eurobanke – „Prenesi”

Advertiser Serbia23. septembra 2021.

Jedinstveni Rosa kutak za mame i bebe

Advertiser Serbia22. septembra 2021.

Međunarodni dan znakovnih jezika kompanija Samsung obeležava besplatnim servisom za gluve i nagluve osobe

Advertiser Serbia22. septembra 2021.

McDonald’s planira smanjenje upotrebe plastike

Advertiser Serbia22. septembra 2021.

Amazon blokirao 3.000 prodavaca

Advertiser Serbia22. septembra 2021.

Nova atraktivna ponuda Sberbank keš kredita i kredita za refinansiranje

Advertiser Serbia21. septembra 2021.

Počela nova kampanja prerade šećerne repe – Sunoko prerađuje 1,4 miliona tona šećerne repe

Advertiser Serbia20. septembra 2021.

Izabrani počasni selektori prvog CSR Festivala „Kampanje Sa Svrhom“

Advertiser Serbia17. septembra 2021.

Zdravstveni izveštaj kompanije Štada za 2021. godinu: Trećina Evropljana oseća povećanu anksioznost, u Srbiji izražen sindrom sagorevanja

Advertiser Serbia16. septembra 2021.

Česi preuzimaju deo zrenjaninske Beohemije

Advertiser Serbia16. septembra 2021.

Intuit preuzima Mailchimp za 12 milijardi dolara

Advertiser Serbia16. septembra 2021.

Korejska virtuelna influenserka ima 65 hiljada pratilaca i preko 100 sponzora

Advertiser Serbia15. septembra 2021.

U susret Evropskoj nedelji mobilnosti 2021 – Ključna poruka: ,,Krećimo se održivo! Ostanimo zdravi!’’

Advertiser Serbia15. septembra 2021.

Kompanija Avon slavi 135. rođendan!

Advertiser Serbia14. septembra 2021.

Eurobank i EBRD potpisale ugovor o kreditnoj liniji u vrednosti od 2,9 milijardi dinara

Advertiser Serbia14. septembra 2021.