Dnevna štampa

Medalja za kvalitet: 24sata.hr su i mladima dnevne novine br. 1

Dnevna štampa

Istraživanja QUDAL – QUality meDAL mere isključivo iskustvo, mišljenje i percepciju potrošača o tome ko na tržištu zaista nudi apsolutno vrhunski kvalitet

Novine 24sata.hr osvojile su još jednu medalju za kvalitet i tako potvrdile poziciju najboljih dnevnih novina u Hrvatskoj. Ovaj put nagradu su osvojile u kategoriji hrvatskih Millennialsa. To su potvrdili hrvatski potrošači u istraživanju QUDAL – QUality meDAL, svetskom sertifikacijskom programu koji sprovodi švicarski ICERTIAS.

Istraživanja QUDAL – QUality meDAL mere isključivo iskustvo, mišljenje i percepciju potrošača o tome ko na tržištu zaista nudi apsolutno vrhunski kvalitet u određenoj tržišnoj kategoriji, prema mišljenju potrošača. Istraživanje QUDAL – QUality meDAL MILLENNIALS 2017/2018 sprovedeno je u junu 2017. godine na uzorku od 1200 ispitanika iz Generacije Y ili tzv. Millennials generacije (opšta populacija starosti od 18 do 37 godina) – internet-korisnici u Republici Hrvatskoj.

Pitanja su bila otvorenog tipa te su ispitanici apsolutno slobodno mogli da navode one kompanije, brendove, proizvode i usluge za koje smatraju da im pružaju vrhunski kvalitet u određenoj kategoriji. “24sata” bio je najčešći odgovor ispitanika starosti od 18-37 godina u sledećoj kategoriji: “Navedite naziv dnevnih novina koje po vašem ličnom iskustvu nude apsolutno najviši nivo kvaliteta na hrvatskom tržištu”. Najviše je ispitanika na ovako otvoreno pitanje odgovaralo: “24sata”.
Zahvaljujući ovako dobijenim glasovima potrošača, 24sata mogu istaći oznaku vrhunski kvalitet – QUDAL – QUality meDAL – MILLENNIALS – Croatia 2017/2018 kao i status “24sata dnevne novine – Br.1 u kvalitetu prema izboru hrvatskih Millennialsa”.

Podsetimo, novine 24sata ove su godine u februaru prvi put dobile priznanje No.1 u kvalitetu. Građani, potrošači i čitaoci složno su odlučili kako su upravo 24sata najvrednije, najzanimljivije i najkvalitetnije novine. 24sata intenzivno šire poslovanje i na sve digitalne platforme, gde već godinama osvajaju priznanja struke.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Dnevna štampa

24sata.hr najjača native advertising kuća na svetu – 11 nagrada Native advertising Institute-a

Advertiser Serbia13. novembra 2017.

Hrvatska: Novine se sve manje prodaju, pad prihoda i od oglašavanja

Advertiser Serbia10. novembra 2017.

New York Times se približio broju od 2,5 miliona onlajn pretplatnika

Advertiser Serbia3. novembra 2017.

Blic ekskluzivni medijski sponzor Olimpijskog komiteta Srbije

Advertiser Serbia11. oktobra 2017.

Blic glavni medijski sponzor Rukometnog saveza Srbije

Advertiser Serbia9. oktobra 2017.

Blic proslavio 21. rođendan

Advertiser Serbia18. septembra 2017.

New York Daily News prodat za svega jedan dolar

Advertiser Serbia6. septembra 2017.

DIRECT MEDIA Insight Hub – SVETLANA POPOVIĆ: „Oglašavanje u štampi prodaje proizvod“

Advertiser Serbia4. septembra 2017.

Digitalni mediji su budućnost, ali štampani još uvek ostvaruju zaradu

Advertiser Serbia28. avgusta 2017.