Dnevna štampa

Medalja za kvalitet: 24sata.hr su i mladima dnevne novine br. 1

Dnevna štampa

Istraživanja QUDAL – QUality meDAL mere isključivo iskustvo, mišljenje i percepciju potrošača o tome ko na tržištu zaista nudi apsolutno vrhunski kvalitet

Novine 24sata.hr osvojile su još jednu medalju za kvalitet i tako potvrdile poziciju najboljih dnevnih novina u Hrvatskoj. Ovaj put nagradu su osvojile u kategoriji hrvatskih Millennialsa. To su potvrdili hrvatski potrošači u istraživanju QUDAL – QUality meDAL, svetskom sertifikacijskom programu koji sprovodi švicarski ICERTIAS.

Istraživanja QUDAL – QUality meDAL mere isključivo iskustvo, mišljenje i percepciju potrošača o tome ko na tržištu zaista nudi apsolutno vrhunski kvalitet u određenoj tržišnoj kategoriji, prema mišljenju potrošača. Istraživanje QUDAL – QUality meDAL MILLENNIALS 2017/2018 sprovedeno je u junu 2017. godine na uzorku od 1200 ispitanika iz Generacije Y ili tzv. Millennials generacije (opšta populacija starosti od 18 do 37 godina) – internet-korisnici u Republici Hrvatskoj.

Pitanja su bila otvorenog tipa te su ispitanici apsolutno slobodno mogli da navode one kompanije, brendove, proizvode i usluge za koje smatraju da im pružaju vrhunski kvalitet u određenoj kategoriji. “24sata” bio je najčešći odgovor ispitanika starosti od 18-37 godina u sledećoj kategoriji: “Navedite naziv dnevnih novina koje po vašem ličnom iskustvu nude apsolutno najviši nivo kvaliteta na hrvatskom tržištu”. Najviše je ispitanika na ovako otvoreno pitanje odgovaralo: “24sata”.
Zahvaljujući ovako dobijenim glasovima potrošača, 24sata mogu istaći oznaku vrhunski kvalitet – QUDAL – QUality meDAL – MILLENNIALS – Croatia 2017/2018 kao i status “24sata dnevne novine – Br.1 u kvalitetu prema izboru hrvatskih Millennialsa”.

Podsetimo, novine 24sata ove su godine u februaru prvi put dobile priznanje No.1 u kvalitetu. Građani, potrošači i čitaoci složno su odlučili kako su upravo 24sata najvrednije, najzanimljivije i najkvalitetnije novine. 24sata intenzivno šire poslovanje i na sve digitalne platforme, gde već godinama osvajaju priznanja struke.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Dnevna štampa

Nemačka: Štampa odlazi u zaborav?

Advertiser Serbia15. avgusta 2018.

Velika Britanija: Oglašivači razočarani online medijima, vraćaju se štampanim

Advertiser Serbia3. avgusta 2018.

HURA objavila AdEx za 2017. godinu

Advertiser Serbia20. aprila 2018.

Prekršajni postupci protiv četiri lista zbog pornografije

Advertiser Serbia13. aprila 2018.

Austrijska Styria zainteresovana za medijsko tržište Srbije

Advertiser Serbia12. aprila 2018.

Oglašavanje u slovenačkim medijima poraslo 9 odsto

Advertiser Serbia3. aprila 2018.

Elon Musk ugasio Tesla i SpaceX stranice na Facebook-u

Advertiser Serbia25. marta 2018.

Direktor New York Times-a: Štampano novinarstvo ima još možda 10 godina

Advertiser Serbia21. februara 2018.

Raste pretplata na digitalno izdanje New York Times-a

Advertiser Serbia14. februara 2018.