Agencije

I&F McCann Ćošak: Kako potrošači i brendovi bolje da razumeju medije?

Koje su osnovne karakteristike medija? Koji su trednovi u medijima? Šta je proces planiranja medija? Kako doći do najboljeg medija mixa? Koje su specifičnosti oglašavanja na internetu? Kako u medijskom izobilju potrošači i brendovi bolje da razumeju medije?

Ovo su samo neke od tema u okviru još jednog I&F McCann Ćoška, koje su prisutnima pokušali da pojasne Marija Joksimović i Aleksandar Đorđević iz agencije Universal Media (UM) koja posluje u okvriu I&F McCann Grupa.

Predavanje pod nazivom “Brend i potrošač u medijskom okruženju” bilo je posvećeno medijima, novim kanalima komunikacije, kao i oglašavanju na internetu.

Iako smo u svakom trenutku okruženi različitima medijima malo ljudi poznaje kako mediji zaista funkcionišu” ističe Marija Joksimović, Digital Account Director u agenciji Universal Media i dodaje: “Cilj ovog predavanja bio je da se polaznici upoznaju sa osnovnim medijskim terminima i steknu sliku o načinu funkcionisanja oglašavanja u medijima.”

Predavanje je bilo posvećeno pre svega studentima fakulteta na kojima se izučavaju discipline iz oblasti medija, ali i svima drugima zainteresovanim za ovu temu.

Inspirativno je bilo održati predavanje studentima od kojih će neki sutradan možda postati naše kolege. Iako studiraju na fakultetima na kojima se izučavaju tzv. medijske discipline, većina do sada nije imala prilike da se upozna sa poslom medijske agencije” kaže Aleksandar Đorđević, Strategic Planning Director agencije Universal Media i dodaje: “Nadam se da će posle ovog predavanja imati bolji uvid i znanja o medijskim agencijama, oglašavanju, kao i odnosu brendova i potrošača

null

I&F McCann Ćošak organizuje se u saradnji Američkog kutka Beograd (American Corner Belgrade) i I&F McCann Grupe u okviru koje posluje više specijalizovanih agencija. Cilj je da se kroz seriju predavanja srednjoškolci, studenti, mladi preduzetnici i svi zainteresovani upoznaju sa oblastima kao što su komunikacije, PR, ljudski resursi, mediji, kreativne i digitalne delatnosti, odnosno sa onim veštinama koje će im pomoći u profesionalnom usavršavanju i razvoju karijere.

Predavanja u okviru I&F McCann Ćoška održavaju se svake poslednje srede u mesecu, u tribinskoj sali Doma omladine Beograda. Zainteresovani za ova predavanja mogu da se prijave putem e-maila: beograd@americancorners.rs

Vidimo se na narednom I&F McCann Ćošku!!!

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Agencije

Studiu Sonda Zlato na BalticBest-u!

Advertiser Serbia23. septembra 2021.

Kako smo napravili „hajp“ oko povratka u školu?

Advertiser Serbia15. septembra 2021.

Preminuo Miloje Sekulić, jedan od pionira digitalnog PR-a i konsaltinga u Srbiji

Advertiser Serbia14. septembra 2021.

V+O otvara novu kancelariju u Severnoj Makedoniji i širi svoje prisustvo u Jugoistočnoj Evropi

Advertiser Serbia14. septembra 2021.

DIRECT MEDIA OBELEŽAVA JUBILEJ: Dvadeset godina gradimo tržište advertajzinga

Advertiser Serbia6. septembra 2021.

New Moment pokrenuo kampanju za spas hrane

Advertiser Serbia2. septembra 2021.

Upoznaj novi ukus – savršeni mix voća, čokolade i Plazme

Advertiser Serbia27. avgusta 2021.

Prestižna dizajnerska Red Dot nagrada Studiu Sonda za kampanju koja je dokazala da mala lokalna biblioteka može da postane velika: 100% COVID FREE PUTOVANJE

Advertiser Serbia12. avgusta 2021.

DANIEL ACKERMANN: „Reorganizacija Degordiana nam omogućava da imamo mnogo kompleksnije usluge, mnogo veću kvalitetu, skalabilnost i znanje“

Advertiser Serbia10. avgusta 2021.

Studio Sonda za KING sladolede dizajnirao sva nova pakovanja i prateću #breaKINGrules regionalnu kampanju

Advertiser Serbia10. avgusta 2021.

Top 5 SRPSKIH Youtuber-a ovog leta

Advertiser Serbia4. avgusta 2021.

Nova kampanja kompanije Alma Quattro #LicaOvogGrada

Advertiser Serbia28. jula 2021.

UM Impact Day u znaku solidarnosti

Advertiser Serbia27. jula 2021.

Kako je Señor brendirao ceo Poluotok?

Advertiser Serbia20. jula 2021.

Modulee: Señor lansirao novi modularni branding!

Advertiser Serbia15. jula 2021.