Edukacija

Louise Tingström, radila je spajanja vredna 200 milijardi evra a 27. maja je na DK Talks-u

Louise Tingström, savetnica CEO-a UniCredit Grupe, održaće besplatno predavanje za top menadžere u sklopu online edukacija organizatora Dana komunikacija

 

Komunikacija brenda mora imati strategiju i smer, ona oblikuje brend i kreira njegovu reputaciju. Zato će Louise Tingström, savetnica za strateške i finansijske komunikacije na najvišim nivoima i glasnogovornica CEO-a UniCredit Grupe, biti gošća novog izdanja DK Talks u sredu, 27. maja u 15 sati na Facebook stranici Dana komunikacija.

Više nego ikada svesni smo činjenice koliko nam je svaki minuti dragocen, a poslovne situacije promenjive. Zato je DK Talks format od samo 30 minuta koji će ovoga puta pružiti priliku da učimo o komuniciranju od stručnjakinje koja je tokom poslednjih 15 godina radila na spajanjima kompanija vrednim više od 200 milijardi evra.

Louise Tingström, koja je 12 godina zaredom rangirana među top 5 svetskih komunikacijskih savetnika u oblasti spajanja i akvizicija kompanija, svoj pristup opisuje kao pragmatičan, usmeren na rezultate i postavljanje opipljivih ciljeva koji mogu rešiti svaki problem. Njena karijera obeležena je željom za ojačavanjem najvećih svetskih kompanija, ali i nastankom novih. Vodila je korporativne komunikacije Visa International te međunarodne komunikacije British Airwaysa; u Parizu je osnovala i AKKA-u, kompaniju za finansijske i korporativne komunikacije, vodeću na francuskom tržištu, a njeni poslovni instinkti danas su ju doveli na poziciju glasnogovornice CEO-a UniCredit Grupe.

U sklopu DK Talks u samo 30 minuta Louise će održati predavanje za senior komunikacijske menadžere, nakon čega će uslediti razgovor s moderatorkom Antonijom Mandić, kada će i publika dobiti priliku da postavi pitanja. Na DK Talks-u ni ovoga puta ne morate paziti na fizički razmak ni da nosite zaštitne maske – dovoljno je samo uključiti se pomoću jednoga klika i pripremiti na upijanje znanja.

Organizatori DK festivala, koji je pogođen krizom, žele da nastave da podržavaju tržište i rast na način na koji to najbolje znaju – deljenjem znanja – zato je učestvovanje na ovom online predavanju Dana komunikacija potpuno besplatno za sve. Detalje pronađite na zvaničnoj stranici, a 27. maja u 15 sati priključite se predavanju i zanimljivom razgovoru na Facebook-u Dana komunikacija.

***

O ORGANIZATORIMA FESTIVALA:

Hrvatska udruga društava za tržišno komuniciranje (HURA) vodeće je strukovno udruženje u sektoru tržišnih komunikacija u Hrvatskoj. Članice HURA-e neke su od najboljih i najnagrađivanijih hrvatskih agencija. HURA organizuje nacionalni festival tržišnog komuniciranja Dane komunikacija s pripadajućim takmičenjima Effie, IdejaX i Young Lions, marketinšku akademiju HOWtoWOW, regionalnu reviju reklamnih agencija BalCannes i mnoge druge projekte. Bori se za poboljšanje tržišnih uslova i napredak čitave industrije, što uključuje lobističke aktivnosti, pregovaranje sa zakonodavcem, promociju struke, brojna istraživanja i statistike u industriji, savetovanje i drugo. Izvan granica deluje u sklopu EACA-e (Europskog udruženja agencija za tržišno komuniciranje) te kao ekskluzivni predstavnik organizacija Cannes Lions i Effie Worldwide za Hrvatsku. Više o HURA-i na www.hura.hr.

IAB Hrvatska je neprofitno udruženje posvećeno interaktivnom marketingu, osnovano s ciljem da stimulisanjem i usmeravanjem industrije potpomogne razvitak interaktivnih marketinških komunikacija u Hrvatskoj. IAB Hrvatska zamišljen je kao forum profesionalca interaktivnog marketinga s ciljem razvoja tržišta interaktivnog marketinga na način da kontinuirano dokazuje njegovu efikasnost, promoviše ga i štiti, te to čini udruživanjem industrije, kreiranjem standarda, istraživanjima, savetovanjem i edukacijom, kako industrije u celini tako i njenih članova. IAB Hrvatska je deo globalne mreže IAB udruženja.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Edukacija

I TO NIJE SVE! kreativna agencija održala radionicu digitalnog marketinga za preduzetnike

Advertiser Serbia26. maja 2020.

Represent Communications Skopje lansirao platformu za umrežavanje, mentorstvo, edukaciju i razvoj biznisa

Advertiser Serbia21. maja 2020.

O komunikaciji i leadership-u u krizi učite od „Top Woman in PR“ – Marian Salzman

Advertiser Serbia30. aprila 2020.

SBB nudi dodatnu pomoć učenicima osnovnih i srednjih škola

Advertiser Serbia9. aprila 2020.

Online edukacija: Digitalna transformacija je sada plastično objašnjena

Advertiser Serbia8. aprila 2020.

Webinar: Kako skalirati online prodavnicu bez ulaganja u reklame – Aleksandar Gligorić

Advertiser Serbia6. aprila 2020.

Pokrenuta Glorify Balkan inicijativa

Advertiser Serbia25. marta 2020.

Event management: Održan prvi master class na Knowledge Academy

Advertiser Serbia2. marta 2020.

Kompanija Google optužena za špijuniranje dece

Advertiser Serbia25. februara 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] DRIVE i MCCANN BEOGRAD: „NeXtvARna Avantura“ za NEXT

Advertiser Serbia19. februara 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] REPRESENT COMMUNICATIONS: „Summer Get Together“

Advertiser Serbia18. februara 2020.

Google pokreće online kurs za poslove u tehnološkom sektoru

Advertiser Serbia20. januara 2020.

Uspešno završena AcademIAA 2019

Advertiser Serbia16. decembra 2019.

HOWtoWOW dovodi jednog od top 10 svetskih advertajzing reditelja

Advertiser Serbia18. oktobra 2019.

Autorski članak JELENE MIKIĆ, Represent System: Kad porastem baviću se edukacijom…

Advertiser Serbia9. oktobra 2019.